Γενικά φίλτρα

Έκπτωση Lufthansa Κωδικός & Κουπόνια Μάιος 2024

Επωφελούμενοι από αυτά τα κουπόνια και τις προσφορές, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την εξαιρετική εξυπηρέτηση και άνεση για την οποία είναι γνωστή η Lufthansa, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετική αξία για... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 0 - 0 ψηφοφορίες
15%
 • 24

15% Κωδικός προσφοράς της Lufthansa για επιλεγμένες πτήσεις

Ιανουάριος 31, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 9SN7
€75
 • 31

75€ Κωδικός προσφοράς Lufthansa για διεθνείς πτήσεις

Μαρτίου 30, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 737U

Πού μπορείτε να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς της Lufthansa

Ένας έγκυρος εκπτωτικός κωδικός της Lufthansa θα σας δώσει αμέσως έκπτωση στην τιμή της πτήσης που θέλετε να κάνετε κράτηση σήμερα. Μερικές φορές μπορείτε να πάρετε ένα απευθείας από τη σελίδα της Lufthansa στην ενότητα προσφορών ή από την αποκλειστική μας σελίδα της Lufthansa, αλλά υπάρχουν και άλλοι καλοί τρόποι για να λάβετε εκπτωτικούς κωδικούς Lufthansa που ισχύουν σήμερα.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εκπτωτικούς κωδικούς της Lufthansa

 • Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Lufthansa και αναζητήστε την ενότητα "Προσφορές" ή "Προσφορές" στην αρχική σελίδα.
 • Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Lufthansa για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τους εκπτωτικούς κωδικούς απευθείας στα εισερχόμενά σας.
 • Ακολουθήστε τη Lufthansa σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram.
 • Προσέξτε για τυχόν διαφημιστικά email ή διαφημίσεις από τη Lufthansa.
 • Ορισμένοι ιστότοποι τρίτων συγκεντρώνουν επίσης και μοιράζονται εκπτωτικούς κωδικούς της Lufthansa, οπότε ίσως αξίζει να τους ελέγξετε επίσης.
Κωδικός προσφοράς Lufthansa

Τι είδη κωδικών προσφοράς προσφέρει η Lufthansa

Δεν υπάρχουν λιγότεροι από 6 τύποι εκπτωτικών κωδικών της Lufthansa με τους οποίους μπορείτε να λάβετε καλύτερη τιμή, αναβάθμιση, μπόνους ή μίλια στο πρόγραμμα επιβράβευσης Miles & More. Παρακάτω εξηγούμε εν συντομία ποιοι είναι διαθέσιμοι τώρα όλοι οι τύποι εκπτωτικών κωδικών της Lufthansa.

Όλοι οι τύποι εκπτωτικών κωδικών της Lufthansa

 • Εκπτωτικός κωδικός: Αυτός ο τύπος εκπτωτικού κωδικού προσφέρει ένα ορισμένο ποσοστό ή ένα μειωμένο ποσό της συνολικής τιμής μιας κράτησης πτήσης της Lufthansa. Μπορεί να εφαρμοστεί κατά τη διαδικασία πληρωμής στον ιστότοπο της Lufthansa ή στην εφαρμογή για κινητά.
 • Κωδικός συνοδού: Με αυτόν τον τύπο κωδικού προσφοράς, οι πελάτες μπορούν να φέρουν έναν συνοδό στην πτήση τους με τη Lufthansa σε μειωμένη τιμή. Η έκπτωση συνήθως ισχύει για το εισιτήριο του συνοδού όταν γίνεται κράτηση μαζί με το εισιτήριο του κύριου επιβάτη.
 • Κωδικός αναβάθμισης: Η Lufthansa προσφέρει περιστασιακά κωδικούς προσφοράς που επιτρέπουν στους πελάτες να αναβαθμίσουν τη θέση τους ή την κατηγορία υπηρεσιών τους με μειωμένη τιμή. Αυτό μπορεί να προσφέρει μια πιο άνετη και πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία με χαμηλότερο κόστος.
 • Δωρεάν κωδικός αποσκευών: αυτός ο τύπος κωδικού προσφοράς δίνει στους πελάτες το δικαίωμα για μια επιπλέον αποσκευή σε πτήση της Lufthansa, χωρίς χρέωση. Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στις χρεώσεις αποσκευών και να ταξιδέψετε με περισσότερη άνεση.
 • Κωδικός χιλιομέτρων: Το πρόγραμμα συχνών επιβατών της Lufthansa, Miles & More, προσφέρει συχνά κωδικούς προσφοράς που επιτρέπουν στα μέλη να κερδίζουν μπόνους μίλια στις πτήσεις τους. Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να εισαχθούν κατά τη διαδικασία κράτησης για να διασφαλιστεί ότι θα πιστωθούν επιπλέον μίλια στο λογαριασμό του μέλους.
 • Κωδικός πρόσβασης στο σαλόνι: Τα σαλόνια της Lufthansa παρέχουν ένα άνετο και αποκλειστικό περιβάλλον για να χαλαρώσουν οι επιβάτες πριν από την πτήση τους.
 • Περιστασιακά, προσφέρονται κωδικοί προσφοράς που δίνουν στους πελάτες πρόσβαση σε αυτά τα σαλόνια με έκπτωση ή ακόμη και δωρεάν.
Κωδικός κουπονιού Lufthansa

Κανόνες χρήσης κωδικών προσφοράς Lufthansa

Για να λάβετε τώρα έκπτωση με έναν κωδικό προσφοράς της Lufthansa, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες για τη χρήση του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μη συμμόρφωση με αυτούς τους κανόνες θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση του κωδικού προσφοράς της Lufthansa που χρησιμοποιείται.

Οι 5 κανόνες για τη χρήση κωδικού προσφοράς της Lufthansa

 • Βεβαιωθείτε ότι το κουπόνι είναι έγκυρο και δεν έχει λήξει.
 • Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με το κουπόνι.
 • Χρησιμοποιήστε το κουπόνι εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου.
 • Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις δαπανών, εάν υπάρχουν.
 • Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Lufthansa για περαιτέρω ερωτήσεις ή διευκρινίσεις.
Εκπτωτικός Κωδικός Lufthansa

Τρέχοντες Κωδικοί Προσφορών και Έκπτωσης της Lufthansa

Εάν γνωρίζετε ποιες είναι οι πιο πρόσφατες προσφορές και εκπτωτικοί κωδικοί της Lufthansa, ξέρετε ποιον να εφαρμόσετε στην κράτησή σας, ώστε να γνωρίζετε τι έκπτωση μπορείτε να λάβετε. Μεταξύ των πιο πρόσφατων προωθητικών προσφορών της Lufthansa είναι 50% έκπτωση σε ορισμένες πτήσεις (business class), 10% έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια για ορισμένους διεθνείς προορισμούς και 25% έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών.

10 Τελευταίοι κωδικοί προσφοράς και εκπτωτικές προσφορές της Lufthansa

 • 50% έκπτωση σε πτήσεις business class προς επιλεγμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
 • 30% έκπτωση σε πτήσεις οικονομικής θέσης προς Ασία.
 • Δωρεάν παραδοτέες αποσκευές σε όλες τις πτήσεις που έχουν γίνει κράτηση εντός 48 ωρών.
 • 20% έκπτωση σε πτήσεις προς Νότια Αμερική όταν χρησιμοποιείτε τον κωδικό προσφοράς "LHSALE20".
 • Δωρεάν πρόσβαση στα σαλόνια της Lufthansa για επιβάτες business class.
 • 10% έκπτωση σε πτήσεις προς Αφρική για μέλη της Miles & More.
 • Ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές που ταξιδεύουν στην Ευρώπη.
 • 25% έκπτωση σε πτήσεις προς Αυστραλία για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά κάτω των 12 ετών.
 • Αποκλειστικές εκπτώσεις σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω των ταξιδιωτικών συνεργατών της Lufthansa.
 • Πρόσθετα μπόνους μίλια για πτήσεις που κρατήθηκαν κατά την περίοδο της προσφοράς.
Κωδικός κουπονιού Lufthansa

Ετήσιες διαφημιστικές καμπάνιες που προσφέρει η Lufthansa

Στο πλαίσιο των εορταστικών προσφορών τους, προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένες πτήσεις κατά την περίοδο των διακοπών. Οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μειωμένους ναύλους για διάφορους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις σε Business Class σε επιλεγμένα δρομολόγια, προσφέροντας στους επιβάτες μια πιο άνετη και πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία.

Καλοκαιρινές προσφορές της Lufthansa

Απολαύστε μειωμένους ναύλους σε επιλεγμένους προορισμούς κατά τη θερινή περίοδο. Κάντε κράτηση τώρα για να εξασφαλίσετε τις θέσεις σας!

Η Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων της Lufthansa

Εξερευνήστε μαγικούς χειμερινούς προορισμούς με ειδικές προσφορές σε πτήσεις και πακέτα. Μην χάσετε αυτήν την προσφορά περιορισμένου χρόνου!

Lufthansa Business Class Bonanza

Βελτιώστε την ταξιδιωτική σας εμπειρία με αποκλειστικές προσφορές σε εισιτήρια business class. Ζήστε την πολυτέλεια και την άνεση όπως ποτέ πριν.

Lufthansa Family Fun Promotion

Προγραμματίστε αξέχαστες οικογενειακές διακοπές με εξαιρετικές προσφορές σε πτήσεις και καταλύματα. Επωφεληθείτε από τις φιλικές προς την οικογένεια υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

Προσφορές Lufthansa City Break

Ανακαλύψτε ζωντανές πόλεις με τις προσφορές της Lufthansa για διάλειμμα πόλης. Απολαύστε χαμηλούς ναύλους και εξερευνήστε νέους προορισμούς.

Φοιτητικές εκπτώσεις της Lufthansa

Οι φοιτητές μπορούν πλέον να ταξιδεύουν φθηνότερα με τις ειδικές εκπτώσεις μας. Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά και εξερευνήστε τον κόσμο ενώ μελετάτε.

Πρόγραμμα Lufthansa Miles & More

Κερδίστε μπόνους μίλια και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια με το πρόγραμμα συχνών επιβατών μας. Εγγραφείτε τώρα και αρχίστε να κερδίζετε επιβραβεύσεις στις πτήσεις σας.

Ομαδικές Ταξιδιωτικές Προσφορές της Lufthansa

Ταξιδεύετε σε ομάδα; Επωφεληθείτε από τις ομαδικές ταξιδιωτικές προσφορές της Lufthansa και απολαύστε μειωμένους ναύλους για ολόκληρο το πάρτι σας.

Χειμερινές προσφορές της Lufthansa

Αυτόν τον χειμώνα οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από μειωμένους ναύλους για διάφορους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Οι προσφορές περιλαμβάνουν μειωμένες τιμές τόσο για εισιτήρια οικονομικής όσο και για business class. Επιπλέον, η Lufthansa προσφέρει ευέλικτες επιλογές κράτησης, επιτρέποντας στους πελάτες να αλλάζουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους χωρίς να επιβαρύνονται με χρεώσεις. Αυτές οι προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, επομένως οι πελάτες ενθαρρύνονται να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους το συντομότερο δυνατό.

Προσφορές της Lufthansa για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά από ειδικές προσφορές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να σας βοηθήσει να γιορτάσετε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτές οι προσφορές περιλαμβάνουν: Εκπτώσεις πτήσεων έως και 50% σε πτήσεις προς επιλεγμένους προορισμούς παγκοσμίως.

Ειδικές προσφορές της Lufthansa σε ξενοδοχεία

Η Lufthansa έχει συνεργαστεί με μια σειρά από ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει ειδικές προσφορές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εκπτώσεις ενοικίασης αυτοκινήτου: Η Lufthansa προσφέρει εκπτώσεις έως και 20% για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε επιλεγμένους προορισμούς. Κωδικός προσφοράς της Lufthansa

Συχνές ερωτήσεις για τη Lufthansa

Η Lufthansa προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 2 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για τη Lufthansa τον Μάιο του 2024 και το καλύτερο κουπόνι προσφέρει Έκπτωση 75 €.

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για τη Lufthansa;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν οι παρακάτω εκπτωτικοί κωδικοί και προωθητικές προσφορές για τη Lufthansa

Υπάρχουν περιορισμοί ή περιορισμοί στη χρήση των εκπτωτικών κωδικών LUFTHANSA;

Ναι, ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί ή περιορισμοί στη χρήση των εκπτωτικών κωδικών. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ημερομηνίες λήξης, ελάχιστες απαιτήσεις αγοράς ή συγκεκριμένες ημερομηνίες ταξιδιού. Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με κάθε εκπτωτικό κωδικό.

Μπορούν οι εκπτωτικοί κωδικοί της LUFTHANSA να συνδυαστούν με άλλες προσφορές ή προσφορές;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κωδικοί έκπτωσης δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προσφορές ή προσφορές. Ωστόσο, συνιστάται πάντα να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε εκπτωτικού κωδικού για να επιβεβαιώσετε τυχόν περιορισμούς ή περιορισμούς.

Πόσο καιρό ισχύουν οι εκπτωτικοί κωδικοί LUFTHANSA;

Η περίοδος ισχύος των εκπτωτικών κωδικών μπορεί να διαφέρει. Ορισμένοι κωδικοί έκπτωσης μπορεί να έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης, ενώ άλλοι μπορεί να ισχύουν για ορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε εκπτωτικού κωδικού για τη συγκεκριμένη περίοδο ισχύος του.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι εκπτωτικοί κωδικοί της LUFTHANSA για οποιαδήποτε πτήση;

Οι εκπτωτικοί κωδικοί μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε πτήση προσφέρεται από τη Lufthansa, με την επιφύλαξη τυχόν περιορισμών ή περιορισμών που καθορίζονται στους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε εκπτωτικού κωδικού.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι εκπτωτικοί κωδικοί της LUFTHANSA για πολλαπλές κρατήσεις;

Η χρήση εκπτωτικών κωδικών για πολλαπλές κρατήσεις μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε εκπτωτικού κωδικού. Ορισμένοι κωδικοί έκπτωσης ενδέχεται να περιορίζονται σε μία μόνο χρήση, ενώ άλλοι μπορεί να επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις μέσα σε μια δεδομένη χρονική περίοδο.

Μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων για κράτηση που έγινε με εκπτωτικό κωδικό LUFTHANSA;

Οι πολιτικές επιστροφής χρημάτων για κρατήσεις που γίνονται με εκπτωτικούς κωδικούς υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε εκπτωτικού κωδικού. Είναι σημαντικό να διαβάσετε την πολιτική επιστροφής χρημάτων που σχετίζεται με τον συγκεκριμένο εκπτωτικό κωδικό που χρησιμοποιείται για την κράτησή σας.

Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό προσφοράς της Lufthansa

Αν θέλετε να πετάξετε με τη γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, μην ξεχάσετε να προσθέσετε έναν κωδικό προσφοράς πριν κλείσετε την πτήση σας. Η προσθήκη ενός κουπονιού Lufthansa μπορεί να γίνει ως εξής:

 • 1
  Επιλέξτε τα αεροδρόμια αναχώρησης και προορισμού και τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.
 • 2
  Κάντε κλικ στο κείμενο «Οικονομία, 1 ταξιδιώτης».
 • 3
  Στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία πτήσης, τον αριθμό των επιβατών και στη δεξιά πλευρά μπορείτε να δείτε ένα πλαίσιο με το κείμενο Κωδικός πρόσβασης. Μην γράψετε το προωθητικό κουπόνι εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
 • 4
  Κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση πτήσεων" και επιλέξτε την επιλογή πτήσης που σας ταιριάζει.
 • 5
  Συμπληρώστε τα στοιχεία του επιβάτη και μεταβείτε στον τρόπο πληρωμής.
 • 6
  Συμπληρώστε το κουπόνι της Lufthansa στο παρεχόμενο πλαίσιο, όπου υπάρχει, και ολοκληρώστε την κράτηση της πτήσης σας.

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για τη Lufthansa

🛍️ Κατηγορία Ταξίδι
🔥 Συνολικές Προσφορές 2
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 2
📌 Προσφορές 0
➡️ Καλύτερο κουπόνι Έκπτωση 75€
🆕 Το νεότερο κουπόνι 15% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 19 2024 Μαΐου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για τη Lufthansa

Lufthansa ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Lufthansa ΛΗΓΕΙ
ZEJQPO829SN7 15% Κωδικός προσφοράς της Lufthansa για επιλεγμένες πτήσεις Ιανουάριος 31, 2025
ZBTBNG4G737U 75€ Κωδικός προσφοράς Lufthansa για διεθνείς πτήσεις Μαρτίου 30, 2025

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια της Lufthansa

 • 1

Κωδικός προσφοράς στο ETIHAD.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SAVE
 • 2

Κωδικός προσφοράς CONDOR.com 100 USD

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PPER
 • 2

Κωδικός κουπονιού στο Barcelo.com: 5% έκπτωση

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 4CJ5
 • 3

Κωδικός προσφοράς στη Hotels.com: Έκπτωση 8% στους χρήστες Visa

15 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ISA8
 • 1

KLOOK.com 5% κωδικό προώθησης

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Τραπεζική Μεταφορά
ApplePay
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων
Με αντικαταβολή

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

Kinwick Centre, 32 Hollywood Rd, Central, Χονγκ Κονγκ
klooksg
KlookTravel
klookglobal
www.klook.com

Klook Εισαγωγή

Το Klook.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών και δραστηριοτήτων σε μειωμένες τιμές. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, το Klook.com προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορους προορισμούς και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες σε προσιτές τιμές. Η πλατφόρμα προσφέρει προσφορές για δημοφιλή αξιοθέατα, εκδρομές, παραστάσεις, ακόμη και επιλογές μεταφοράς, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ αξιοποιούν στο έπακρο τα ταξίδια τους. Το Klook.com παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων κριτικών από προηγούμενους πελάτες, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει μια βολική διαδικασία κράτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να εξασφαλίσουν εύκολα τις επιθυμητές δραστηριότητές τους με λίγα μόνο κλικ. Συνολικά, το Klook.com είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες διατηρώντας ταυτόχρονα χρήματα στο πορτοφόλι τους.

Πολιτική Κρατήσεων KLOOK

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω του ιστότοπου Klook ή της εφαρμογής για κινητά. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν έως και μία ώρα πριν από τη δραστηριότητα ή την εκδρομή. Η πολιτική ακύρωσης ποικίλλει ανάλογα με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα ή περιήγηση.

Πολιτική ακύρωσης KLOOK

Ορισμένες δραστηριότητες ή εκδρομές ενδέχεται να έχουν πλήρη πολιτική επιστροφής χρημάτων εάν ακυρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Άλλοι μπορεί να έχουν πολιτική μερικής επιστροφής χρημάτων ή καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων. Είναι σημαντικό να διαβάσετε την πολιτική ακύρωσης για κάθε δραστηριότητα ή περιήγηση πριν κάνετε κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Klook.com ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών. Κουπόνι KLOOK
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.