Γενικά φίλτρα

Κωδικός έκπτωσης και κουπόνια EMIRATES Μάιος 2024

Η Emirates Airlines προσφέρει μια ποικιλία από προσφορές, κωδικούς προσφοράς και κουπόνια για να βοηθήσει τους πελάτες της να εξοικονομήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις κρατήσεις πτήσεων. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μείωση... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 4.5 - 3 ψηφοφορίες
 • 40

Λάβετε προσφορές στο EMIRATES.com : έως 25% πτήσεις οικονομικής θέσης με έκπτωση

 • 149

Πάρτε 10% κωδικός προσφοράς στο EMIRATES.com

Απρίλιος 30, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ADRD
10%
 • 398

Κωδικός προσφοράς Emirates.com: λάβετε 10% επιπλέον έκπτωση

Νοέμβριος 30, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ AST1
10%
 • 282

10% Κωδικός προσφοράς της Emirates

Δεκέμβριος 29, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ CC17
10%
 • 193

10% Κωδικός κουπονιού EMIRATES για επιλεγμένες πτήσεις

Φεβρουάριος 23, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ OB01

Έληξε Κουπόνια

10%
Μαρτίου 31, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ AST1

Πού να βρείτε τους εκπτωτικούς κωδικούς της Emirates

 • Τα εκπτωτικά κουπόνια της Emirates Airlines μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της Emirates Airlines.
 • Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ιστότοπους εκπτώσεων και πλατφόρμες κουπονιών, όπως το Groupon ή το CouponFollow για ειδικές προσφορές σε εισιτήρια της Emirates.
 • Συνιστούμε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Emirates για να είστε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες προσφορές και προσφορές.
 • Μερικές φορές η Emirates Airlines μπορεί να διανέμει εκπτωτικά κουπόνια μέσω των συνεργατών της, όπως εταιρείες πιστωτικών καρτών ή συνεργάτες επιβράβευσης. Επικοινωνήστε με αυτούς τους συνεργάτες για να δείτε αν υπάρχουν τέτοιες προσφορές.
 • Ακολουθήστε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων της Emirates Airlines για να ενημερώνεστε για τυχόν προσφορές ή εκπτωτικά κουπόνια.
Κωδικός προσφοράς της Emirates

Κανόνες χρήσης κουπονιών της Emirates

 • Οι εκπτωτικοί κωδικοί της Emirates Airlines προσφέρονται ως μέρος διαφόρων διαφημιστικών εκστρατειών που διοργανώνει η αεροπορική εταιρεία.
 • Οι κωδικοί αυτοί μπορούν να ληφθούν μέσω του ενημερωτικού δελτίου της Emirates, μέσω των συνεργατών της εταιρείας ή μέσω άλλων καναλιών επικοινωνίας.
 • Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση που προσφέρει ένας κωδικός προσφοράς της Emirates, είναι απαραίτητο να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις, όπως η περίοδος ισχύος του κωδικού, οι επιλέξιμοι προορισμοί και οι κατηγορίες ταξιδιού που περιλαμβάνονται.
 • Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε εάν υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση του κωδικού, όπως ελάχιστος αριθμός επιβατών ή ελάχιστη αξία εισιτηρίου.
 • Για να εφαρμόσετε έναν εκπτωτικό κωδικό της Emirates, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας στο ειδικό πεδίο.
 • Συνιστάται να διαβάσετε προσεκτικά τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις κάθε κωδικού προσφοράς πριν τον χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις.
Κωδικός κουπονιού της Emirates

Τι είδη κωδικών προσφέρει η Emirates

Η Emirates Airlines προσφέρει μια ποικιλία εκπτωτικών κωδικών, όπως:
 • Εκπτώσεις αεροπορικών εισιτηρίων: Αυτοί οι εκπτωτικοί κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση της τιμής των αεροπορικών εισιτηρίων σας κατά ένα ορισμένο ποσό ή ποσοστό.
 • Αναβαθμίσεις Business class: Αυτοί οι εκπτωτικοί κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κράτηση θέσης business class σε χαμηλότερη τιμή από τον κανονικό ναύλο.
 • Δωρεάν αποσκευές: Αυτοί οι εκπτωτικοί κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κράτηση θέσης με δωρεάν επιπλέον αποσκευές.
 • Πρόσβαση στο σαλόνι: Αυτοί οι εκπτωτικοί κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο σαλόνι της Emirates πριν από την πτήση σας.
Εκπτωτικός Κωδικός Emirates

Τρέχουσες προσφορές και κουπόνια της Emirates

 • 10% έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια για επιλεγμένους προορισμούς.
 • Δωρεάν αναβάθμιση σε business class για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.
 • Εκπτωτικά αεροπορικά εισιτήρια για φοιτητές.
 • Ειδικές προσφορές για μεγάλες ομάδες.
 • 15% έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια για μέλη του προγράμματος επιβράβευσης της Emirates Skywards.
 • Ειδικοί ναύλοι για ταξίδια στην κατηγορία premium.
 • Αποκλειστικές προσφορές για online κρατήσεις.
Κωδικός κουπονιού Emirates

Προωθητικές καμπάνιες που προσφέρονται από την Emirates Airlines

Κάθε χρόνο στην EMIRATES AIRLINES έχετε αρκετές διαδικτυακές προσφορές μέσω των οποίων λαμβάνετε εξαιρετικές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια. Αυτές οι προσφορές περιλαμβάνουν Early Bird Promotion, προώθηση απόδρασης Σαββατοκύριακου, Black Friday, Cyber ​​Monday, Χριστούγεννα και άλλα.

Early Bird Promotion

Η Emirates Airlines προσφέρει μια προσφορά για τους πελάτες που κάνουν κράτηση των εισιτηρίων τους εκ των προτέρων. Αυτή η προσφορά επιτρέπει στους πελάτες να επωφεληθούν από τους μειωμένους ναύλους όταν κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους τουλάχιστον 90 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησής τους.

Προσφορά συνοδευτικού ναύλου

Η Emirates Airlines προσφέρει επίσης μια προσφορά συνοδευτικού ναύλου όπου οι πελάτες μπορούν να φέρουν έναν συνοδό και να απολαύσουν μειωμένους ναύλους και για τους δύο επιβάτες. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για επιλεγμένες πτήσεις και προορισμούς και οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά κλείνοντας τα εισιτήριά τους μαζί.

Προώθηση απόδρασης Σαββατοκύριακου

Για τους πελάτες που αναζητούν μια γρήγορη απόδραση το Σαββατοκύριακο, η Emirates Airlines προσφέρει μια ειδική προσφορά. Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει μειωμένους ναύλους για πτήσεις που αναχωρούν την Παρασκευή και επιστρέφουν την Κυριακή, επιτρέποντας στους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ταξίδι τους το Σαββατοκύριακο.

Προαγωγή της οικογένειας

Η Emirates Airlines κατανοεί τη σημασία των οικογενειακών ταξιδιών και προσφέρει μια οικογενειακή προώθηση. Αυτή η προσφορά επιτρέπει στις οικογένειες να απολαμβάνουν μειωμένους ναύλους όταν ταξιδεύουν μαζί. Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν την προσφορά, οι πελάτες πρέπει να ταξιδέψουν με τουλάχιστον ένα παιδί κάτω των 12 ετών.

Προώθηση αναβάθμισης Business Class

Η Emirates Airlines προσφέρει επίσης μια προώθηση αναβάθμισης business class για πελάτες που θέλουν να απολαύσουν μια πιο πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτή η προσφορά επιτρέπει στους πελάτες να αναβαθμίσουν τα εισιτήρια οικονομικής θέσης σε business class με έκπτωση, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Προώθηση συχνών επιβατών

Η Emirates Airlines ανταμείβει τους πιστούς πελάτες της με μια προώθηση συχνών επιβατών. Αυτή η προσφορά προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και προνόμια για τους συχνούς ταξιδιώτες, όπως check-in κατά προτεραιότητα, επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, πρόσβαση στα σαλόνια του αεροδρομίου και μπόνους μίλια. Οι πελάτες μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Emirates Skywards για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά.

Προώθηση πακέτων διακοπών

Εκτός από τις προσφορές πτήσεων, η Emirates Airlines προσφέρει επίσης προσφορές για πακέτα διακοπών. Αυτές οι προσφορές περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση, καθώς και διαμονή σε ξενοδοχείο και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία πακέτων διακοπών ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό τους.

Προσφορές Black Friday της Emirates Airlines

Η Emirates Airlines είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις προσφορές της Black Friday. Κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς περιορισμένου χρόνου, οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικές εκπτώσεις σε πτήσεις προς διάφορους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Με τις διάσημες υπηρεσίες της Emirates και τα αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τη μέγιστη άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Τα μέλη του Plus Emirates Skywards μπορούν να κερδίσουν μπόνους μίλια σε πτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία για την αφοσίωσή τους. Για να επωφεληθούν από αυτές τις εξοικονομήσεις, οι πελάτες ενθαρρύνονται να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους μέσω του ιστότοπου της Emirates ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Emirates. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο με την Emirates Airlines σε ασυναγώνιστες τιμές.

Προσφορές Cyber ​​Monday της Emirates Airlines

Η Emirates Airlines είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις προσφορές Cyber ​​Monday. Αυτή η περιορισμένη χρονική προσφορά επιτρέπει στους πελάτες να απολαμβάνουν αποκλειστικές εκπτώσεις σε πτήσεις προς διάφορους προορισμούς. Οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από μειωμένους ναύλους τόσο για εισιτήρια οικονομικής όσο και για business class. Επιπλέον, τα μέλη του Emirates Skywards μπορούν να κερδίσουν μπόνους μίλια κατά την κράτηση κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς. Η έκπτωση Cyber ​​Monday είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα, επομένως οι πελάτες ενθαρρύνονται να κάνουν έγκαιρα κράτηση για τις πτήσεις τους για να λάβουν τις καλύτερες προσφορές. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε την παγκοσμίου επιπέδου εξυπηρέτηση και άνεση για την οποία φημίζεται η Emirates Airlines σε μειωμένη τιμή.

Χριστουγεννιάτικες προσφορές της Emirates Airlines

Η Emirates Airlines είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει άριστες υπηρεσίες και μειωμένους ναύλους σε επιλεγμένες πτήσεις κατά την περίοδο των εορτών. Οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από αυτούς τους ειδικούς ναύλους κάνοντας κράτηση για τις πτήσεις τους από 1 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, προσφέρουν δωρεάν γεύματα και εορταστικά ποτά σε όλες τις πτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό περιλαμβάνει μια επιλογή από παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γεύματα και εποχιακά ποτά. Η Emirates Airlines κατανοεί τη σημασία του να περνάς χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και θέλει να κάνει το ταξίδι όσο πιο βολικό γίνεται. Για περαιτέρω βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας, η Emirates Airlines προσφέρει επίσης προτεραιότητα επιβίβασης για οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά. Με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές, η πτήση με την Emirates Airlines είναι μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους επιβάτες. Κωδικός προσφοράς της Emirates

Συχνές ερωτήσεις για το EMIRATES

Η EMIRATES προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 6 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για την EMIRATES τον Μάιο του 2024 και οι καλύτερες προσφορές κουπονιών 5% Εκπτωση.

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για την EMIRATES;

Πώς μπορώ να βρω τους εκπτωτικούς κωδικούς της Emirates Airlines;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε τους εκπτωτικούς κωδικούς της Emirates Airlines. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Emirates, να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Emirates ή να ακολουθήσετε την Emirates στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή κουπονιού για να βρείτε τους εκπτωτικούς κωδικούς της Emirates Airlines.

Μπορώ να πληρώσω για ένα εισιτήριο της Emirates Airlines με το PayPal;

Ναι, μπορείτε να πληρώσετε για ένα εισιτήριο της Emirates Airlines με το PayPal.

Υπάρχει εκπτωτικός κωδικός της Emirates Airlines που λειτουργεί πάντα;

Δεν υπάρχει εκπτωτικός κωδικός της Emirates Airlines που να λειτουργεί πάντα. Οι εκπτωτικοί κωδικοί ισχύουν για ορισμένο χρονικό διάστημα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κράτηση πτήσεων προς επιλεγμένους προορισμούς.

Πώς μπορώ να βρω τους εκπτωτικούς κωδικούς της Emirates Airlines που ισχύουν για την πτήση μου;

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τους εκπτωτικούς κωδικούς της Emirates Airlines που ισχύουν για την πτήση σας είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Emirates Airlines, να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Emirates Airlines ή να ακολουθήσετε την Emirates στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο κουπονιών όπως ο ιστότοπός μας για να βρείτε τους εκπτωτικούς κωδικούς της Emirates Airlines.

Τι συμβαίνει εάν ο εκπτωτικός κωδικός της Emirates Airlines δεν λειτουργεί;

Εάν ο εκπτωτικός κωδικός της Emirates Airlines δεν λειτουργεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τον σωστό κωδικό. Βεβαιωθείτε επίσης ότι ο κωδικός είναι έγκυρος για την πτήση που κάνετε κράτηση. Εάν ο κωδικός εξακολουθεί να μην είναι έγκυρος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Emirates Airlines για βοήθεια.

Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό προσφοράς EMIRATES Airlines

Θα θέλατε να λάβετε επιπλέον έκπτωση όταν κάνετε κράτηση πτήσης με την Emirates Airlines και δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το πιο πρόσφατο κουπόνι; Εδώ είναι τα απαραίτητα βήματα:

 • 1
  Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Emirates Airlines, μεταβείτε στην ενότητα "Κρατήσεις" και επιλέξτε τον προορισμό και τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.
 • 2
  Πατήστε το κουμπί «Αναζήτηση» για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές πτήσης. Επιλέξτε την πτήση που θέλετε και συμπληρώστε τα στοιχεία του επιβάτη.
 • 3
  Πριν οριστικοποιήσετε την κράτησή σας εισάγετε τον εκπτωτικό κωδικό στο κατάλληλο πεδίο.
 • 4
  Ελέγξτε ότι η έκπτωση έχει εφαρμοστεί σωστά και ολοκληρώστε τη διαδικασία κράτησης.
 • 5
  Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει την επιβεβαίωση της κράτησής σας και ότι ο εκπτωτικός κωδικός είναι έγκυρος για το ταξίδι σας.
 • 6
  Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα ή έχετε απορίες, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Emirates Airlines για περαιτέρω βοήθεια.

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για EMIRATES

🛍️ Κατηγορία Ταξίδι
🔥 Συνολικές Προσφορές 6
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 5
📌 Προσφορές 1
➡️ Καλύτερο κουπόνι 10% Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 10% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 18 2024 Μαΐου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το EMIRATES

EMIRATES ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ EMIRATES ΛΗΓΕΙ
N/A Λάβετε προσφορές στο EMIRATES.com : έως 25% πτήσεις οικονομικής θέσης με έκπτωση N / A
ESMADRD Πάρτε 10% κωδικός προσφοράς στο EMIRATES.com Απρίλιος 30, 2025
SGMAST1 Κωδικός προσφοράς Emirates.com: λάβετε 10% επιπλέον έκπτωση Νοέμβριος 30, 2024
AUMCC17 10% Κωδικός προσφοράς της Emirates Δεκέμβριος 29, 2024

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το EMIRATES

 • 0

Κωδικός προσφοράς LENOVO.com: έως 15% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 30, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 2024
 • 0

Κωδικός προσφοράς για το RIMOWA.com: 20% έκπτωση

Ιούλιος 11, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SP20
 • 0

Κωδικός προσφοράς στο ETIHAD.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SAVE
 • 0

Κωδικός προσφοράς στο WONDERSHARE.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

 • 1

Κωδικός προσφοράς CONDOR.com 100 USD

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PPER

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

Flygbolag

https://www.tripplo.com/se/rabattkoder-flygbolag
Qatar Airways Κωδικός έκπτωσης Emirates Κωδικός έκπτωσης Etihad Κωδικός έκπτωσης LOT Polish Airlines Κωδικός έκπτωσης Czech Airlines Κωδικός έκπτωσης

Thun (CH)

https://swiss-taxi.com/sv/transfer/basel-airport/thun
Νησιά Τουβαλού Ουγκάντα ​​Ουκρανία Ηνωμένα Αραβικά Emirates Ηνωμένο Βασίλειο Ηνωμένες Πολιτείες Ουρουγουάη Παρθένα ΗΠΑ... Υεμένη Ζάμπια Ζιμπάμπουε Τηλέφωνο Προβολή Κωδικός έκπτωσης Μεταφορά: Extratjänster: Κωδικός έκπτωσης...

LabelJoy Light SV

https://www.labeljoy.com/sv/shop-sv/light-sv/
en rabattkod Καλύτερες πληροφορίες συνολικού ύψους USD Παρακαλούμε εισάγετε τα δεδομένα σας, τα πεδία με έντονους χαρακτήρες είναι υποχρεωτικά E-post Επιβεβαίωση e-mail ^ Detta är epost-addressen mjukvaran kommer attregistreras μέχρι: var...
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.