Γενικά φίλτρα

VIATOR Εκπτωτικός Κωδικός & Κουπόνια Μάιος 2024

Το VIATOR.com προσφέρει στους πελάτες του μια μεγάλη γκάμα από κουπόνια, προσφορές και προσφορές. Αυτές οι εκπτώσεις έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξοικονομήσεις σε διάφορες ταξιδιωτικές εμπειρίες και δραστηριότητες.... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 4.8 - 1 ψήφος
 • 5

Κωδικός προσφοράς στο VIATOR.com: επιπλέον έκπτωση 15 USD για παραγγελία άνω των 150 USD

16 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ON15
10%
 • 20

Πάρτε επιπλέον 10% έκπτωση με αυτόν τον κωδικό κουπονιού VIATOR

Ιούνιος 30, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ RS10
10%
 • 18

Καλύτερος κωδικός προσφοράς VIATOR: 10% επιπλέον έκπτωση

Σεπτέμβριος 29, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ RS10
15%
 • 25

15% Κουπόνι VIATOR για εκδρομές

Ιούνιος 30, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ VE15
10%
 • 14

10% Κωδικός προσφοράς VIATOR για όλες τις δραστηριότητες

Ιανουάριος 31, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ZKN5
10%
 • 11

10% Ο κωδικός προσφοράς VIATOR όταν εγγραφείτε με email

Πού θα βρείτε τους εκπτωτικούς κωδικούς VIATOR

Επειδή θέλετε να έχετε έκπτωση τώρα όταν κάνετε κράτηση με τη VIATOR, χρειάζεστε έναν κωδικό προσφοράς. Έχουμε ετοιμάσει εδώ για εσάς μια λίστα με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους εκπτωτικούς κωδικούς VIATOR καθώς και σε προωθητικές προσφορές που είναι διαθέσιμες τώρα.

Βρείτε εδώ Όπου μπορείτε να βρείτε κωδικούς προσφοράς VIATOR

 • Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του VIATOR.com.
 • Κατεβάστε την εφαρμογή VIATOR.
 • Αναζητήστε την ενότητα "Προσφορές" στην κύρια σελίδα.
 • Περιηγηθείτε στις προσφορές και τις εκπτώσεις που διατίθενται στον ιστότοπό μας.
 • Ελέγξτε την ενότητα "Προσφορές τελευταίας στιγμής" για προσφορές περιορισμένου χρόνου.
 • Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο VIATOR.com για να λαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις μέσω email.
 • Ακολουθήστε το VIATOR.com στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ενημερώσεις σχετικά με ειδικές προσφορές.
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε κράτηση για δραστηριότητες εκτός αιχμής για πιθανές εκπτώσεις.
 • Έχετε το νου σας για κωδικούς προσφοράς ή κουπόνια που μπορεί να είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.
 • Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της VIATOR.com για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή βοήθεια για την εύρεση εκπτώσεων και προσφορών.
Κωδικός προσφοράς VIATOR

Τι είδη κωδικών προσφοράς προσφέρει η VIATOR

Υπάρχουν διάφοροι τύποι προωθητικών προσφορών και κωδικών έκπτωσης VIATOR. Δεν ξέρετε τι είναι; Δείτε παραπάνω σε αυτήν τη σελίδα για τους πιο πρόσφατους κωδικούς προσφοράς VIATOR ή, παρακάτω, μια σύνοψη των τύπων προωθητικών προσφορών και εκπτωτικών κωδικών VIATOR που μπορείτε να βρείτε τόσο σε αυτήν τη σελίδα όσο και σε άλλες σελίδες προωθητικών προσφορών και κωδικών VIATOR.

Είδη Προωθητικών Προσφορών και Κωδικοί Έκπτωσης VIATOR

 • Ειδικοί κωδικοί που ανακοινώνονται στον ιστότοπο/εφαρμογή, οι οποίοι θα ισχύουν αυτόματα κατά το ταμείο.
 • Κωδικοί προσφοράς: αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν εκπτώσεις στην πλήρη τιμή μιας εμπειρίας. Για παράδειγμα, ένας κωδικός προσφοράς του 20% Η έκπτωση θα μείωνε την τιμή ενός ταξιδιού από 100€ σε 80€.
 • Φοιτητικούς εκπτωτικούς κωδικούς: αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές. Για παράδειγμα έναν φοιτητικό εκπτωτικό κωδικό του 50% θα μείωνε την τιμή ενός ταξιδιού 100 ευρώ σε 50 ευρώ.
 • Κωδικοί έκπτωσης μελών: αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για μέλη του προγράμματος επιβράβευσης VIATOR. Για παράδειγμα, ένας κωδικός έκπτωσης μέλους του 10% θα μείωνε την τιμή ενός ταξιδιού 100 ευρώ σε 90 ευρώ.
 • Κωδικοί έκπτωσης συνδρομητών ενημερωτικών δελτίων: αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν αποκλειστικές εκπτώσεις στους συνδρομητές ενημερωτικών δελτίων VIATOR. Για παράδειγμα α 15% Ο εκπτωτικός κωδικός για τους συνδρομητές ενημερωτικών δελτίων θα μείωνε την τιμή ενός ταξιδιού 100 € σε 85 €.
 • Ειδικοί κωδικοί email για συγκεκριμένη τοποθεσία: εφαρμόζονται αυτόματα εφόσον χρησιμοποιείτε τους ειδικούς συνδέσμους που παρέχονται.
 • Κωδικοί προσφοράς VIATOR που αποστέλλονται μέσω email: αυτοί εισάγονται στο πλαίσιο κωδικών προσφοράς κατά το check-out.
Κωδικός κουπονιού VIATOR

Κανόνες χρήσης εκπτωτικού κωδικού VIATOR

Επειδή θέλετε να λάβετε τώρα έκπτωση στην κράτηση σας στο VIATOR, εκτός από την αντιγραφή και επικόλληση ενός κωδικού προσφοράς, πρέπει να διαβάσετε και να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες για τη χρήση εκπτωτικού κωδικού. Για αυτό έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με όλους τους κανόνες παρακάτω.

Όλοι οι κανόνες για τη χρήση ενός κωδικού προσφοράς VIATOR

 • Το κουπόνι VIATOR πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός της καθορισμένης περιόδου ισχύος.
 • Το κουπόνι ισχύει για μία μόνο χρήση.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή προωθητικές ενέργειες.
 • Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.
 • Το κουπόνι ισχύει μόνο για online κρατήσεις που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας VIATOR.
 • Ο κωδικός του κουπονιού πρέπει να εισαχθεί σωστά κατά τη διαδικασία κράτησης για να λάβετε την έκπτωση.
 • Η έκπτωση που προσφέρει το κουπόνι θα εφαρμοστεί στο συνολικό ποσό της κράτησης.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει.
 • Η VIATOR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει το κουπόνι ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε κακή χρήση του κουπονιού θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωσή του.
Κωδικός έκπτωσης VIATOR

Τρέχοντες Κωδικοί Προσφορών και Εκπτώσεων VIATOR

Κάθε εβδομάδα δημοσιεύουμε κωδικούς προσφοράς και εκπτωτικές προσφορές VIATOR. Για να σας διευκολύνουμε, έχουμε ετοιμάσει εδώ μια λίστα με τους πιο πρόσφατους εκπτωτικούς κωδικούς VIATOR και επίσης προωθητικές προσφορές που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Τελευταίοι κωδικοί προσφοράς VIATOR

 • 20% έκπτωση σε ξεναγήσεις στο Παρίσι.
 • 15% έκπτωση στα εισιτήρια εισόδου στο Μουσείο του Λούβρου.
 • 10% έκπτωση σε ημερήσιες εκδρομές στις Βερσαλλίες.
 • 25% έκπτωση σε περιηγήσεις με λεωφορείο hop-on hop-off στη Ρώμη.
 • 30% έκπτωση σε ξεναγήσεις στο Κολοσσαίο.
 • 50% έκπτωση σε κρουαζιέρες με σκάφος κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα στο Παρίσι.
 • 40% έκπτωση σε περιηγήσεις με ελικόπτερο στο Grand Canyon.
Κωδικός κουπονιού VIATOR

Ετήσιες διαφημιστικές καμπάνιες που προσφέρονται από τη VIATOR

Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις VIATOR

Το VIATOR.com είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη των χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων. Οι πελάτες μπορούν τώρα να επωφεληθούν από ειδικές προσφορές και να απολαύσουν εκπτωτικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών. Είτε ψάχνετε για μια ξενάγηση, μια ημερήσια εκδρομή ή μια μοναδική δραστηριότητα, το VIATOR.com έχει κάτι για όλους. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα και να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας σήμερα για να εξερευνήσετε τις εκπτωτικές μας επιλογές και να κλείσετε την επόμενη περιπέτειά σας.

VIATOR Χειμερινές Εκπτώσεις

Οι πελάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν σημαντική οικονομία σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών. Από περιηγήσεις στην πόλη μέχρι δραστηριότητες περιπέτειας, υπάρχει κάτι για όλους. Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά περιορισμένου χρόνου και εξερευνήστε κορυφαίους προορισμούς σε ένα κλάσμα της τιμής. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις. Επισκεφτείτε το VIATOR.com σήμερα και ξεκινήστε να σχεδιάζετε τη χειμερινή σας απόδραση.

Εκπτώσεις VIATOR Black Friday

Το VIATOR.com είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έκπτωσή του στη Μαύρη Παρασκευή που προσφέρει στους πελάτες αποκλειστικές εκπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές εκπτώσεις σε δημοφιλείς εκδρομές, δραστηριότητες και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε ιστορικά ορόσημα, να ξεκινήσετε συναρπαστικές περιπέτειες ή να αφεθείτε σε γαστρονομικές απολαύσεις, το VIATOR.com έχει κάτι για όλους. Με τον εύχρηστο ιστότοπο και την αποκλειστική ομάδα υποστήριξης πελατών, η κράτηση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των ονείρων σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μην χάσετε αυτήν την προσφορά περιορισμένου χρόνου και ξεκινήστε να σχεδιάζετε την επόμενη περιπέτειά σας με το VIATOR.com σήμερα.

Εκπτώσεις VIATOR Cyber ​​Monday

Το VIATOR.com προσφέρει αυτήν τη στιγμή εκπτώσεις Cyber ​​Monday σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις προσφορές περιορισμένου χρόνου για να εξοικονομήσουν χρήματα σε δημοφιλείς εκδρομές, δραστηριότητες και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο. Είτε σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε ιστορικά ορόσημα, να απολαύσετε συναρπαστικές περιπέτειες ή να απολαύσετε την τοπική κουζίνα, το VIATOR.com έχει κάτι για όλους. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να σχεδιάσετε την επόμενη αξέχαστη ταξιδιωτική σας εμπειρία σε χαμηλότερη τιμή. Επισκεφτείτε το VIATOR.com τώρα για να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες προσφορές και να κλείσετε τις διακοπές των ονείρων σας.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις VIATOR

Το VIATOR.com προσφέρει καλοκαιρινές εκπτώσεις κάθε χρόνο σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μειωμένες τιμές σε διάφορες εκδρομές, δραστηριότητες και αξιοθέατα σε δημοφιλείς προορισμούς. Είτε σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε συναρπαστικές περιπέτειες είτε να επιδοθείτε σε πολιτιστικές εμπειρίες, το VIATOR.com έχει κάτι για όλους. Επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές περιορισμένου χρόνου και αξιοποιήστε στο έπακρο τα καλοκαιρινά σας ταξίδια. Προγραμματίστε τις επόμενες διακοπές σας με το VIATOR.com και εξοικονομήστε χρήματα δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις. Μην χάσετε αυτές τις απίστευτες καλοκαιρινές προσφορές.

VIATOR Πρωτοχρονιάτικες Εκπτώσεις

Το VIATOR.com είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει εκπτώσεις για την Πρωτοχρονιά παρέχοντας στους πελάτες αποκλειστικές εκπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών. Από τώρα και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές εκπτώσεις σε δημοφιλείς εκδρομές, δραστηριότητες και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε ιστορικά ορόσημα, είτε να ξεκινήσετε συναρπαστικές περιπέτειες είτε απλά να χαλαρώσετε σε μια γραφική κρουαζιέρα, το VIATOR.com έχει κάτι για όλους. Μη χάσετε αυτήν την περιορισμένης διάρκειας ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα στην επόμενη ταξιδιωτική σας περιπέτεια. Επισκεφθείτε σήμερα τον ιστότοπό μας για να αναζητήσετε εκπτωτικές προσφορές ή να κλείσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Κωδικός προσφοράς VIATOR

Συχνές Ερωτήσεις για το VIATOR

Η VIATOR προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 6 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για τη VIATOR τον Μάιο του 2024 και οι καλύτερες προσφορές κουπονιών 15% Εκπτωση.

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το VIATOR;

Τι πρέπει να κάνω εάν ο εκπτωτικός μου κωδικός VIATOR δεν λειτουργεί;

Εάν ο εκπτωτικός σας κωδικός δεν λειτουργεί, ελέγξτε ότι έχετε εισαγάγει σωστά τον κωδικό και ότι εξακολουθεί να ισχύει. Εάν το πρόβλημα παραμένει, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της VIATOR για περαιτέρω βοήθεια.

Μπορούν οι εκπτωτικοί κωδικοί VIATOR να μεταφερθούν ή να πωληθούν σε άλλους;

Οι κωδικοί έκπτωσης είναι συνήθως μη μεταβιβάσιμοι και δεν μπορούν να πωληθούν σε άλλους. Προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση και ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις.

Τι είναι οι εκπτωτικοί κωδικοί VIATOR;

Οι κωδικοί έκπτωσης είναι αλφαριθμητικοί κωδικοί που χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές σε προϊόντα ή υπηρεσίες. Συνήθως, εισάγονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς σε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή για να εφαρμοστεί η έκπτωση στο συνολικό ποσό αγοράς.

Πώς μπορώ να βρω κωδικούς κουπονιών για το VIATOR.com;

Για να βρείτε κωδικούς κουπονιών για το VIATOR.com, μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του και να αναζητήσετε τρέχουσες προσφορές ή εκπτώσεις. Επιπλέον, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους ή να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να είστε ενημερωμένοι με τυχόν αποκλειστικές προσφορές ή κωδικούς προσφοράς που μπορεί να είναι διαθέσιμοι.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν κωδικό προσφοράς στο VIATOR.com;

Η χρήση κωδικού προσφοράς στο VIATOR.com είναι απλή. Αφού βρείτε έναν έγκυρο κωδικό, μπορείτε να προχωρήσετε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, θα βρείτε συνήθως ένα πεδίο όπου μπορείτε να εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς. Απλώς πληκτρολογήστε τον κωδικό και κάντε κλικ στο κουμπί εφαρμογής για να δείτε την έκπτωση που αντικατοπτρίζεται στο συνολικό ποσό αγοράς σας.

Υπάρχουν περιορισμοί ή περιορισμοί κατά τη χρήση κωδικών κουπονιών στο VIATOR.com;

Ναι, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί ή περιορισμοί κατά τη χρήση κωδικών προσφοράς στο VIATOR.com. Αυτοί οι περιορισμοί ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον συγκεκριμένο κωδικό και την προσφορά. Ορισμένοι συνήθεις περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν ημερομηνίες λήξης, ελάχιστες απαιτήσεις αγοράς και περιορισμούς στους τύπους προϊόντων ή υπηρεσιών στα οποία μπορεί να εφαρμοστεί ο κωδικός. Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με κάθε κωδικό προσφοράς για να διασφαλίσετε ότι πληροίτε όλες τις απαιτήσεις για τη χρήση του.

Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό προσφοράς VIATOR

Με το πιο πρόσφατο κουπόνι VIATOR μπορείτε να αποκτήσετε 10% έκπτωση στην τουριστική δραστηριότητα που θέλετε να κάνετε κράτηση. Άλλοι κωδικοί προσφοράς VIATOR σάς δίνουν επίσης από 3% έως 15% επιπλέον έκπτωση. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι VIATOR:

 • 1
  Αναζητήστε το μέρος ή τη δραστηριότητα που θέλετε και την ημερομηνία που θέλετε να πραγματοποιηθεί και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύμβολο αναζήτησης.
 • 2
  Από τη λίστα των διαθέσιμων επιλογών επιλέξτε τη δραστηριότητα (περιήγηση) που θέλετε κάνοντας κλικ στην εικόνα ή στην περιγραφή του κειμένου.
 • 3
  Επιλέξτε τον αριθμό των ατόμων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε μία από τις επιλογές Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε αργότερα ή κάντε κράτηση τώρα.
 • 4
  Στην επόμενη σελίδα δημιουργήστε έναν λογαριασμό VIATOR ή συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας.
 • 5
  Στη δεξιά πλευρά της σελίδας μπορείτε να δείτε ποια δραστηριότητα έχετε επιλέξει και το κείμενο "Εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς". Κάντε κλικ σε αυτό το κείμενο.
 • 6
  Γράψτε το κουπόνι Viator στο πλαίσιο όπου αναγράφεται το κείμενο "Προσθήκη κωδικού προσφοράς" και πατήστε το κουμπί APLLY για να λάβετε την έκπτωση. Ολοκληρώστε την κράτησή σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Επόμενο.

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για το VIATOR

🛍️ Κατηγορία Ταξίδι
🔥 Συνολικές Προσφορές 6
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 6
📌 Προσφορές 0
➡️ Καλύτερο κουπόνι 15% Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 10% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 19 2024 Μαΐου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το VIATOR

VIATOR ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ VIATOR ΛΗΓΕΙ
GROUPON15 Κωδικός προσφοράς στο VIATOR.com: επιπλέον έκπτωση 15 USD για παραγγελία άνω των 150 USD 16 Μαΐου 2025
REUTERS10 Πάρτε επιπλέον 10% έκπτωση με αυτόν τον κωδικό κουπονιού VIATOR Ιούνιος 30, 2024
REUTERS10 Καλύτερος κωδικός προσφοράς VIATOR: 10% επιπλέον έκπτωση Σεπτέμβριος 29, 2024
TAEMPSAVE15 15% Κουπόνι VIATOR για εκδρομές Ιούνιος 30, 2024

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το VIATOR

 • 1

Κωδικός προσφοράς στο ETIHAD.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SAVE
 • 2

Κωδικός προσφοράς CONDOR.com 100 USD

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PPER
 • 2

Κωδικός κουπονιού στο Barcelo.com: 5% έκπτωση

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 4CJ5
 • 3

Κωδικός προσφοράς στη Hotels.com: Έκπτωση 8% στους χρήστες Visa

15 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ISA8
 • 1

KLOOK.com 5% κωδικό προώθησης

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

이수진 야놀자 총괄대표 - 기술과 플랫폼으로 여가의 패럔다임을 전환하다임을 전환하이수진 야놀자 총괄대표. 크 기업...

https://www.monthlypeople.com/news/articleView.html?idxno=466885
Ομοφυλόφιλος Viator, 여행하는 인간)'이라 정의 내렸듯 일상에서 벗어나 새로움을 추구의 내렸듯 일상에서 벗어나 새로움을 추구의 내렸듯 력을 얻을 수 있는 여가로 자리해왔다. 새로운 발견에 대한 열망은 여행으로 확장되었으며, 고대의 철학자...

아픈 이의 곁에 있다는 것

https://ykbook.com/shop/item.php?it_id=9999796281&ca_id=10j0a0&page=11&sort=it_price&sortodr=asc&page=11
공저)』, 『κώδικας그린: 의료영리화가 무너뜨린 환자 안전 그리고 간호(공역)』, 『간호실무의 본질(공역)』가 있다. 지은이 : 윤수진 간호대학 졸업 후 혈액암 병동에서 준비되지 않은 임종들을 경험하면서...

한낮의 미술관

https://ykbook.com/shop/item.php?it_id=9999780032&ca_id=10p0a0&page=3&page=3
2014 χρόνια Viator 10대 가이드로 선정되기도 했다. 런던 내셔널갤러리, 테이트모던, 니스의 샤갈 미술관과 같은 유럽의 대표적인 미술관의 전시 해설을 맡은 바 있으며, 삼성 인력 개발원과 교보 생명을 비롯한...

Προπέτ Viator Παπούτσια περιπάτου με λουράκι - Ανδρικά

http://www.lafashionista.co.kr/product.php?c=8319606
Εμπορεύματακώδικας LAF-8319606 원산지 미국 이외 국가에서 제조/수입 무이자 정보 카드사 할부 έκπτωση기간/비고 삼성 5만원 이상 구매시 2~6개월 무이자할부 10개월 : 1~4회숨 무이자할부 12개월 : 1~5회순

Viatorκουπόνι

https://www.extrabux.com/ko/coupons/viator
3) 쿠폰 (1) 딜 (2) 10% έκπτωση 모든 제품 10% 디스카운트 쿠폰 이용 조건 0 0 κώδικας를 얻다 Εγγραφείτε στο Viator για τον κωδικό 최대의 έκπτωση 혜택 받기 캐시백 받기 10000+개의 쇼핑몰에서 최대 30% 캐시백 받기. 무료...

루브르 박물관

https://sangseek.com/places/paris/%EB%A3%A8%EB%B8%8C%EB%A5%B4-%EB%B0%95%EB%AC%BC%EA%B4%80/ko
υλικά έκπτωσηκώδικας 프랑스 파리 여행 필수품 파리 뮤지엄 패스 사용처, 예약하기 유럽여글 문화를 많이 보러 가게 되는 것 같아요. ​동남아 여행이 휴양이라면 유럽 등 선진국 여행은 역사와 문화...

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Τραπεζική Μεταφορά
ApplePay
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων
Με αντικαταβολή

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

Kinwick Centre, 32 Hollywood Rd, Central, Χονγκ Κονγκ
klooksg
KlookTravel
klookglobal
www.klook.com

Klook Εισαγωγή

Το Klook.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών και δραστηριοτήτων σε μειωμένες τιμές. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, το Klook.com προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορους προορισμούς και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες σε προσιτές τιμές. Η πλατφόρμα προσφέρει προσφορές για δημοφιλή αξιοθέατα, εκδρομές, παραστάσεις, ακόμη και επιλογές μεταφοράς, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ αξιοποιούν στο έπακρο τα ταξίδια τους. Το Klook.com παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων κριτικών από προηγούμενους πελάτες, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει μια βολική διαδικασία κράτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να εξασφαλίσουν εύκολα τις επιθυμητές δραστηριότητές τους με λίγα μόνο κλικ. Συνολικά, το Klook.com είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες διατηρώντας ταυτόχρονα χρήματα στο πορτοφόλι τους.

Πολιτική Κρατήσεων KLOOK

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω του ιστότοπου Klook ή της εφαρμογής για κινητά. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν έως και μία ώρα πριν από τη δραστηριότητα ή την εκδρομή. Η πολιτική ακύρωσης ποικίλλει ανάλογα με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα ή περιήγηση.

Πολιτική ακύρωσης KLOOK

Ορισμένες δραστηριότητες ή εκδρομές ενδέχεται να έχουν πλήρη πολιτική επιστροφής χρημάτων εάν ακυρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Άλλοι μπορεί να έχουν πολιτική μερικής επιστροφής χρημάτων ή καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων. Είναι σημαντικό να διαβάσετε την πολιτική ακύρωσης για κάθε δραστηριότητα ή περιήγηση πριν κάνετε κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Klook.com ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών. Κουπόνι KLOOK
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.