Γενικά φίλτρα

Κωδικός έκπτωσης KKDAY & κουπόνια Μάιος 2024

Μπορείτε να περιμένετε περισσότερες εξοικονομήσεις όταν κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας με το KKDAY χρησιμοποιώντας τους κωδικούς προσφοράς. Διαμονές, κρουαζιέρες και πολλές άλλες προσφορές είναι... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: 5.0
Rating: 5 - 2 ψηφοφορίες
 • 3

Κωδικός κουπονιού στο KKDAY.com: έκπτωση έως και 15 USD

22 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ UR15
 • 1

KKDAY.com 5% κωδικός προσφοράς

20 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 5OFF
$5
 • 2

Για εμπειρίες αξίας άνω των 120 $: λάβετε έκπτωση 5 $ με αυτόν τον κωδικό προσφοράς

Οκτώβριος 31, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ NC12

Έληξε Κουπόνια

 • 3

Θαυμαστές του Maple Leaf Εκτίμηση Ιαπωνικών και Κορεατικών Κόκκινων Φύλλων

Οκτώβριος 31, 2023 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 2023

Εξοικονομήστε χρήματα με τους εκπτωτικούς κωδικούς KKday

 

Οι εκπτωτικοί κωδικοί KKday μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολλά. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% για επιλέξιμες αγορές. Ενημερώνονται επίσης καθημερινά. Για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες προσφορές, κουπόνια και εκπτωτικούς κωδικούς, μπορείτε να εγγραφείτε στα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τις αγορές σας πιο αποτελεσματικά και εύκολα.

Μέσα σε 30 λεπτά από την εγγραφή σας, θα λάβετε τον μοναδικό εκπτωτικό σας κωδικό κουπονιού Kkday. Αφού εξαργυρώσετε τον εκπτωτικό σας κωδικό, θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στο ταμείο.

 

Γιατί να επιλέξετε το KKDAY;

Το KKday είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για ταξιδιώτες, κατασκευασμένη από ειδικούς στα ταξίδια. Το σύστημα δέουσας επιμέλειας και ελέγχων τους διασφαλίζει ότι μόνο οι πιο αξιόπιστοι πάροχοι υπηρεσιών αναφέρονται στον ιστότοπο. Αυτό εξαλείφει τις ανησυχίες σχετικά με τα ταξίδια απάτης.

Το KKday, ένας δημοφιλής ιστότοπος online κρατήσεων για ταξίδια, ιδρύθηκε το 2014 από τον Ming Chen στην Ταϊβάν. Ο ιστότοπος προσφέρει προσιτές τιμές σε περισσότερες από 10,000 δραστηριότητες και εκδρομές. Είτε ταξιδεύετε στις ΗΠΑ είτε στην Ασία, μπορείτε να βρείτε μια περιήγηση ή δραστηριότητα που είναι κατάλληλη για εσάς. Οι κωδικοί κουπονιών KKday μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο το ταξίδι σας.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το KKDAY

Το KKDAY προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 4 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για το KKDAY τον Μάιο του 2024 και οι καλύτερες προσφορές κουπονιών 15% Εκπτωση.

Πώς μπορώ να λάβω έναν κωδικό προσφοράς για το KKDAY;

Το KKDAY διαθέτει κουπόνια και κωδικούς προσφοράς που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας. Κάντε κλικ στο πορτοκαλί κουμπί για να βρείτε τον κωδικό προσφοράς KKDAY που θα σας προσφέρει τη μεγαλύτερη έκπτωση. Εδώ θα βρείτε επίσης προσφορές και εκπτώσεις για το KKday.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν κωδικό κουπονιού KKDAY;

Αντιγράψτε πρώτα τον εκπτωτικό κωδικό κάνοντας κλικ στον κωδικό στο επάνω μέρος. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο KKday.com και αντιγράψτε τον κωδικό έκπτωσης. Εάν ο κωδικός δεν λειτούργησε, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης ή ένα μήνυμα σφάλματος.

Το KKDAY προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια για φοιτητές;

Ναι, το KKday.com προσφέρει ένα πρόγραμμα εκπτώσεων για φοιτητές εάν είστε εγγεγραμμένος στο γυμνάσιο ή στο κολέγιο. Πρέπει να προσκομίσετε απόδειξη εγγραφής. Εγγραφείτε σήμερα για να επαληθεύσετε την φοιτητική σας ιδιότητα στο Student Beans και κερδίστε έκπτωση 12% στον κωδικό προσφοράς KKday.

Είναι ασφαλές να κάνετε κράτηση από το KKDAY;

Ναι, το KKday.com διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που χρειάζεστε. Ασφάλεια συναλλαγών: Η KKDAY συνεργάζεται με το Paypal, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών στον κόσμο. Οι αγορές στο KKDAY μπορούν να είναι ασφαλείς και απλές! Οι υπηρεσίες KKDAY διευκολύνουν την αγορά εισιτηρίων, υπηρεσιών μεταφοράς και άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με την εμπειρία σας με την KKday και τους τρίτους παρόχους της μέσω της πλατφόρμας KKday.com.

Πώς να εξαργυρώσετε έναν κωδικό προσφοράς KKDAY.com

Μην ξεχνάτε ότι ένας κωδικός προσφοράς KKDAY μπορεί να σας προσφέρει έκπτωση 5 USD, έκπτωση 10 USD, 5% έκπτωση ή διάφορες άλλες αξίες. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε έναν κωδικό κουπονιού KKDAY.

 • 1
  Για να δείτε ποιες εκδρομές και εισιτήρια είναι διαθέσιμα, επιλέξτε τον προορισμό που θέλετε να ταξιδέψετε.
 • 2
  Επιλέξτε το διαθέσιμο εισιτήριο ή την περιοδεία και την περίοδο στην οποία θέλετε, στη συνέχεια πατήστε και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Επιλογές πακέτου" και επιλέξτε την επιλογή.
 • 3
  Για να μεταβείτε στο επόμενο βήμα θα πρέπει να συνδεθείτε.
 • 4
  Στη σελίδα "Στοιχεία κράτησης & πληρωμής" θα βρείτε την ενότητα "Χρήση προσφοράς". κάντε κλικ στο κουμπί και θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου έχετε το πλαίσιο για να προσθέσετε τον εκπτωτικό κωδικό
 • 5
  Πατήστε το κουμπί "Εξαργύρωση" και μετά "Επιβεβαίωση". Μετά την εφαρμογή του κουπονιού KKDAY.com, θα μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας και να κάνετε την παραγγελία σας.

Τρέχοντες εκπτωτικούς κωδικούς και προσφορές για το KKDAY

🛍️ Κατηγορία Ταξίδι
🔥 Συνολικές Προσφορές 4
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 4
📌 Προσφορές 0
➡️ Καλύτερο κουπόνι 15% Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 15% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΝΑΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 18 2024 Μαΐου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το KKDAY

KKDAY ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ KKDAY ΛΗΓΕΙ
JPTOUR15 Κωδικός κουπονιού στο KKDAY.com: έκπτωση έως και 15 USD 22 Μαΐου 2025
APP5OFF KKDAY.com 5% κωδικός προσφοράς 20 Μαΐου 2025
APP5OFF Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό προσφοράς KKDAY για δραστηριότητες και περιηγήσεις για εξοικονόμηση 15% Ιούνιος 29, 2024
DBSNC12 Για εμπειρίες αξίας άνω των 120 $: λάβετε έκπτωση 5 $ με αυτόν τον κωδικό προσφοράς Οκτώβριος 31, 2024

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το KKDAY

 • 0

Κωδικός προσφοράς στο ETIHAD.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SAVE
 • 2

Κωδικός προσφοράς CONDOR.com 100 USD

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PPER
 • 2

Κωδικός κουπονιού στο Barcelo.com: 5% έκπτωση

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 4CJ5
 • 3

Κωδικός προσφοράς στη Hotels.com: Έκπτωση 8% στους χρήστες Visa

15 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ISA8
 • 1

KLOOK.com 5% κωδικό προώθησης

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Τραπεζική Μεταφορά
ApplePay
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων
Με αντικαταβολή

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

Kinwick Centre, 32 Hollywood Rd, Central, Χονγκ Κονγκ
klooksg
KlookTravel
klookglobal
www.klook.com

Klook Εισαγωγή

Το Klook.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών και δραστηριοτήτων σε μειωμένες τιμές. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, το Klook.com προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορους προορισμούς και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες σε προσιτές τιμές. Η πλατφόρμα προσφέρει προσφορές για δημοφιλή αξιοθέατα, εκδρομές, παραστάσεις, ακόμη και επιλογές μεταφοράς, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ αξιοποιούν στο έπακρο τα ταξίδια τους. Το Klook.com παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων κριτικών από προηγούμενους πελάτες, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει μια βολική διαδικασία κράτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να εξασφαλίσουν εύκολα τις επιθυμητές δραστηριότητές τους με λίγα μόνο κλικ. Συνολικά, το Klook.com είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες διατηρώντας ταυτόχρονα χρήματα στο πορτοφόλι τους.

Πολιτική Κρατήσεων KLOOK

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω του ιστότοπου Klook ή της εφαρμογής για κινητά. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν έως και μία ώρα πριν από τη δραστηριότητα ή την εκδρομή. Η πολιτική ακύρωσης ποικίλλει ανάλογα με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα ή περιήγηση.

Πολιτική ακύρωσης KLOOK

Ορισμένες δραστηριότητες ή εκδρομές ενδέχεται να έχουν πλήρη πολιτική επιστροφής χρημάτων εάν ακυρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Άλλοι μπορεί να έχουν πολιτική μερικής επιστροφής χρημάτων ή καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων. Είναι σημαντικό να διαβάσετε την πολιτική ακύρωσης για κάθε δραστηριότητα ή περιήγηση πριν κάνετε κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Klook.com ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών. Κουπόνι KLOOK
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.