Γενικά φίλτρα

Κωδικός προσφοράς KIWI για πτήσεις Μαΐου 2024

Με το Kiwi τα ταξίδια γίνονται πολύ πιο προσιτά και όταν χρησιμοποιείτε έναν κωδικό προσφοράς Kiwi αγοράζετε τη φθηνότερη πτήση και εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα. Συγκρίνετε επιλογές πτήσεων από 480 παρόχους, κάντε κράτηση... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 5 - 4 ψηφοφορίες
 • 14

Κωδικός κουπονιού στο KIWI.com : 3% έκπτωση

Ιούνιος 4, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ IVOL
 • 24

KIWI.com 30% προσφορά 1ος μήνας συνδρομή

 • 46

Απολάυστε 15% εγγραφείτε μέσω email στο KIWI.com

$19
 • 49

Καλύτερος κωδικός προσφοράς KIWI.com: εξοικονομήστε 19 $ σε παραγγελίες άνω των 315 $

Ιούνιος 1, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ STER
£20
 • 37

Κωδικός προσφοράς KIWI.com για πτήσεις αξίας άνω των 279 £: εξοικονομήστε 20 £

Ιούνιος 28, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 2024
15%
 • 167

Κωδικός προσφοράς KIWI.com: 15% έκπτωση όταν εγγραφείτε για ενημερωτικό δελτίο

Δεκέμβριος 29, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ mail
$30
 • 138

Ο εκπτωτικός κωδικός Kiwi.com λαμβάνει 30 EUR

Νοέμβριος 25, 2023 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 30BF
30$
 • 71

Η έκπτωση Black Flyday του Kiwi.com εξοικονομεί 30$ με τον Κωδικό Προσφοράς Kiwi.com

Νοέμβριος 26, 2023 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ BF30

Εξοικονομήστε περισσότερα με τον κωδικό προσφοράς Kiwi

ακτινίδια προσφέρει στους συνδρομητές ενημερωτικών δελτίων κωδικούς προσφοράς. Ως συνδρομητής ενημερωτικών δελτίων, θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερώνεστε για τυχόν νέες προσφορές και θα λαμβάνετε μια προεπισκόπηση των υφιστάμενων κωδικών προσφοράς πριν από οποιονδήποτε άλλον. Για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους, κάντε κύλιση στο κάτω μέρος του ιστότοπου Kiwi. Αφού εγγραφείτε, θα δείτε μια προεπισκόπηση των τελευταίων προσφορών τους, την οποία μπορείτε στη συνέχεια να αντιγράψετε και να χρησιμοποιήσετε για εκπτώσεις ή δωρεάν. Το Kiwi προσφέρει επίσης φοιτητικές εκπτώσεις. Η φοιτητική έκπτωση έχει τη μορφή α Κωδικός κουπονιού ακτινίδιο. Η έκπτωση ισχύει έως και έξι μήνες. Αφού χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό κουπονιού, δεν είναι πλέον έγκυρος. Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την επόμενη φορά για να πάρετε το επόμενο.

Γιατί να επιλέξετε να κάνετε κράτηση πτήσεων από το Kiwi.com

Το Flight Kiwi.com σάς επιτρέπει να αναζητάτε πτήσεις χαμηλού κόστους σε πολλούς προορισμούς. Αφού επιλέξετε πόλη και ημερομηνία αναχώρησης, ο ιστότοπος θα βρει τις καλύτερες προσφορές. Αναζητά τα φθηνότερα δρομολόγια σε πολλές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων κοινών κωδικών και μικρότερων αεροπορικών εταιρειών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν προορισμό ή πολλούς προορισμούς στο ίδιο δρομολόγιο και ο ιστότοπος θα αναζητήσει τη φθηνότερη διαθέσιμη πτήση για κάθε σκέλος. Για παράδειγμα, μπορείτε να πετάξετε από το Σαν Φρανσίσκο στο Παρίσι μέσω Μαδρίτης και μετά να επιστρέψετε στο Σαν Φρανσίσκο μέσω Λονδίνου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Kiwi για να αναζητήσετε τις καλύτερες πτήσεις για το δρομολόγιό σας, εάν χάσετε μια σύνδεση.

Το Kiwi.com είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Είναι δυνατός ο συνδυασμός πτήσεων με άλλα μέσα μεταφοράς, όπως εισιτήρια τρένων και λεωφορείων. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση πτήσεων ανταπόκρισης μέσω του ιστότοπου. Αυτό καθιστά το ακτινίδιο μια καλή επιλογή για ταξίδια της τελευταίας στιγμής ή για περίπλοκα δρομολόγια. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ορισμένων πτήσεων σε αυτόν τον ιστότοπο πριν κάνετε κράτηση.

Ο ιστότοπος Kiwi.com προσφέρει δυναμικό σχεδιασμό, καθιστώντας εύκολη τη σύγκριση πτήσεων. Το εργαλείο αναζήτησης του Kiwi θα βρει αυτόματα τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας και θα σας επιτρέψει ακόμη και να προσαρμόσετε τα αποτελέσματά σας στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Προσφέρει επίσης μια λειτουργία ειδοποίησης τιμής, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε αναδυόμενα μηνύματα στο τηλέφωνό σας όταν είναι διαθέσιμες οι καλύτερες προσφορές.

 

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής Kiwi Mobile

Το Kiwi σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ειδοποιήσεις τιμών και η εφαρμογή θα σας ειδοποιεί όταν οι τιμές είναι σωστές. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα χρονικό πλαίσιο και να λαμβάνετε αναδυόμενα μηνύματα μέσω του smartphone σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε έναν προορισμό και ένα σημείο εκκίνησης. Θα συνδεθείτε με τον προορισμό σας μέσω της εφαρμογής. Για παράδειγμα, εάν ταξιδεύετε από το Τορόντο στο Μιλάνο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ειδοποίηση για πτήσεις που είναι μικρότερες από το ήμισυ της τιμής του αρχικού προορισμού σας.

Η Εγγύηση Ακτινιδίου - Πώς λειτουργεί;

Η εγγύηση Kiwi.com θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον προορισμό σας εάν κάτι πάει στραβά στην πτήση σας. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρεία. Μερικοί πελάτες έχουν χάσει τις πτήσεις τους επειδή δεν επικοινώνησαν με την Kiwi ή επιχείρησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα μόνοι τους. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρεία προτού κλείσετε νέα πτήση. Διαφορετικά, δεν θα δικαιούστε την εγγύηση.

Η εγγύηση Kiwi θα σας επιτρέψει να επιβιβαστείτε στην επόμενη πτήση χωρίς χρέωση εάν η πτήση σας καθυστερήσει. Εάν η πτήση σας καθυστερήσει για περισσότερες από τέσσερις ώρες, η αεροπορική εταιρεία θα σας επιστρέψει το κόστος μιας διανυκτέρευσης. Εάν χάσετε τη σύνδεσή σας, θα λάβετε επίσης φαγητό αξίας $10.

Συχνές Ερωτήσεις για το Ακτινίδιο

Το KIWI προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 6 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για το KIWI τον Μάιο του 2024 και το καλύτερο κουπόνι προσφέρει Έκπτωση 20 £.

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το KIWI;

Πώς μπορώ να λάβω έναν κωδικό προσφοράς Kiwi;

Μπορείτε να βρείτε τους κωδικούς κουπονιών στο kiwi.com. Μπορείτε επίσης να τα βρείτε στο Facebook, το Twitter ή το Instagram. Ο ιστότοπός μας είναι η κύρια πηγή για κουπόνια. Οι εκπτώσεις Kiwi.com αποτελούν ιδιαίτερη εστίαση της προσοχής μας.

Πού εισάγετε τον κωδικό προσφοράς στο Kiwi;

Στο βήμα ολοκλήρωσης αγοράς στη σελίδα kiwi.com, κάντε κλικ στο "Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού;" Μετά από το στο πεδίο "Εξαργύρωση κωδικού προσφοράς" επικολλήστε τον κωδικό για να απολαύσετε εξοικονομήσεις.

Γιατί ο κωδικός προσφοράς Kiwi δεν λειτουργεί;

Ο κωδικός προσφοράς Kiwi είναι γενικά άκυρος εάν έχει λήξει ή χρησιμοποιηθεί. Λάβετε υπόψη ότι εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το κουπόνι Kiwi σας, δεν θα μπορείτε να εξαργυρώσετε ξανά τον ίδιο κωδικό προσφοράς Kiwi.

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στο Kiwi.com;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε το ταξίδι σας και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του λογαριασμού σας στο Kiwi.com. Οι επιλογές επιστροφής χρημάτων θα εξαρτηθούν από το εάν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ακύρωσε το ταξίδι σας ή εάν είστε εσείς που ακυρώνετε.

Πώς να προσθέσετε με επιτυχία έναν κωδικό προσφοράς στο Kiwi.com

Η εξαργύρωση των κωδικών του κουπονιού σας για εξοικονόμηση στις πτήσεις σας στο Kiwi.com είναι πολύ εύκολη. Απλώς ακολουθήστε τα 5 βήματα παρακάτω.

 • 1
  Σε περίπτωση πτήσης, επιλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης, το αεροδρόμιο στο οποίο θέλετε να φτάσετε και τις ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής.
 • 2
  Επιλέξτε την πτήση που σας ταιριάζει καλύτερα.
 • 3
  Συνδεθείτε για ευκολότερη κράτηση. Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας για κάθε επιβάτη. Επιλέξτε μία επιλογή: καμπίνα ή χειραποσκευή
 • 4
  Επιλέξτε τον ναύλο του εισιτηρίου, επιλέξτε εάν θέλετε προστασία από αναστάτωση, επιλέξτε θέση και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην πληρωμή.
 • 5
  Μετά τα στοιχεία χρέωσης θα βρείτε το κείμενο "Εξαργύρωση κωδικού προσφοράς". Κάντε κλικ σε αυτό. Στο ειδικό πλαίσιο θα εισαγάγετε τον κωδικό KIWI.com και κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή για να λάβετε την έκπτωση σας.

Τρέχοντες εκπτωτικούς κωδικούς και προσφορές για KIWI

🛍️ Κατηγορία Ταξίδι
🔥 Συνολικές Προσφορές 6
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 4
📌 Προσφορές 2
➡️ Καλύτερο κουπόνι Έκπτωση 20 £
🆕 Το νεότερο κουπόνι Έκπτωση 19$
🚚 Δωρεάν αποστολή ΝΑΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 18 2024 Μαΐου

Καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για KIWI

Ακτινίδιο ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ ΛΗΓΕΙ
15KIWIVOL Κωδικός κουπονιού στο KIWI.com : 3% έκπτωση Ιούνιος 4, 2025
N/A KIWI.com 30% προσφορά 1ος μήνας συνδρομή N / A
N/A Απολάυστε 15% εγγραφείτε μέσω email στο KIWI.com N / A
KIWI15EASTER Καλύτερος κωδικός προσφοράς KIWI.com: εξοικονομήστε 19 $ σε παραγγελίες άνω των 315 $ Ιούνιος 1, 2024

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το KIWI

 • 0

Κωδικός προσφοράς στο ETIHAD.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SAVE
 • 1

Κωδικός προσφοράς CONDOR.com 100 USD

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PPER
 • 2

Κωδικός κουπονιού στο Barcelo.com: 5% έκπτωση

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 4CJ5
 • 3

Κωδικός προσφοράς στη Hotels.com: Έκπτωση 8% στους χρήστες Visa

15 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ISA8
 • 1

KLOOK.com 5% κωδικό προώθησης

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Τραπεζική Μεταφορά
ApplePay
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων
Με αντικαταβολή

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

Kinwick Centre, 32 Hollywood Rd, Central, Χονγκ Κονγκ
klooksg
KlookTravel
klookglobal
www.klook.com

Klook Εισαγωγή

Το Klook.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών και δραστηριοτήτων σε μειωμένες τιμές. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, το Klook.com προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορους προορισμούς και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες σε προσιτές τιμές. Η πλατφόρμα προσφέρει προσφορές για δημοφιλή αξιοθέατα, εκδρομές, παραστάσεις, ακόμη και επιλογές μεταφοράς, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ αξιοποιούν στο έπακρο τα ταξίδια τους. Το Klook.com παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων κριτικών από προηγούμενους πελάτες, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει μια βολική διαδικασία κράτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να εξασφαλίσουν εύκολα τις επιθυμητές δραστηριότητές τους με λίγα μόνο κλικ. Συνολικά, το Klook.com είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες διατηρώντας ταυτόχρονα χρήματα στο πορτοφόλι τους.

Πολιτική Κρατήσεων KLOOK

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω του ιστότοπου Klook ή της εφαρμογής για κινητά. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν έως και μία ώρα πριν από τη δραστηριότητα ή την εκδρομή. Η πολιτική ακύρωσης ποικίλλει ανάλογα με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα ή περιήγηση.

Πολιτική ακύρωσης KLOOK

Ορισμένες δραστηριότητες ή εκδρομές ενδέχεται να έχουν πλήρη πολιτική επιστροφής χρημάτων εάν ακυρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Άλλοι μπορεί να έχουν πολιτική μερικής επιστροφής χρημάτων ή καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων. Είναι σημαντικό να διαβάσετε την πολιτική ακύρωσης για κάθε δραστηριότητα ή περιήγηση πριν κάνετε κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Klook.com ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών. Κουπόνι KLOOK
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.