Γενικά φίλτρα

Κωδικός έκπτωσης KLM & κουπόνια Μάιος 2024

Η KLM προσφέρει στους πελάτες της διάφορα κουπόνια και προσφορές. Αυτές οι ανταμοιβές έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν προστιθέμενη αξία και εξοικονόμηση πόρων στους ταξιδιώτες. Ένα παράδειγμα είναι το πρόγραμμα συχνών επιβατών,... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 4.8 - 1 ψήφος
 • 1

Κουπόνι KLM.com: 10% έκπτωση σε επιλεγμένα μέλη

 • 12

Πάρτε 10% προώθηση μόνο στα μέλη του KLM.com

10%
 • 27

Κωδικός προσφοράς KLM για επιλεγμένους προορισμούς: αποθήκευση 10%

Ιούνιος 30, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ mfb
10%
 • 13

Με τη συνδρομή KLM Blue Explorer θα αποκτήσετε 10% έκπτωση

Νοέμβριος 30, 2024 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 • 19

10% έκπτωση σε όλα με το μέλος του Flying Blue Explorer στην KLM

 • 2

Πετάξτε από το Άμστερνταμ προς τις ΗΠΑ μόνο με 333 USD

Πού να βρείτε τους εκπτωτικούς κωδικούς KLM

Στην KLM λαμβάνετε επιπλέον έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια που έχετε κάνει κράτηση στον επίσημο ιστότοπο της KLM με εκπτωτικό κωδικό KLM. Επειδή οι περισσότεροι επισκέπτες μας δεν γνωρίζουν ακόμα πού και πώς να βρουν τα κουπόνια της KLM, έχουμε ετοιμάσει μερικές προτάσεις παρακάτω.

Οδηγός για το πώς να αποκτήσετε έγκυρους εκπτωτικούς κωδικούς KLM

 • Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο της KLM για να δείτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές ή εκπτωτικούς κωδικούς.
 • Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της KLM για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τους εκπτωτικούς κωδικούς.
 • Ακολουθήστε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων της KLM για να ενημερώνεστε για τυχόν προσφορές ή εκπτωτικούς κωδικούς.
 • Αναζητήστε ιστότοπους κουπονιών και πλατφόρμες εκπτώσεων για να βρείτε τυχόν εκπτωτικούς κωδικούς KLM.
 • Συμμετέχετε σε προγράμματα επιβράβευσης KLM για να λαμβάνετε αποκλειστικούς εκπτωτικούς κωδικούς.
 • Επικοινωνήστε με το γραφείο υποστήριξης της KLM για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τους διαθέσιμους εκπτωτικούς κωδικούς.
Κωδικός προσφοράς KLM

Τύποι κωδικών προσφοράς KLM

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κωδικών προσφοράς KLM, ανάλογα με το προφίλ κάθε ταξιδιώτη και την περίοδο που κάνει κράτηση και ταξιδεύει με την KLM Airlines.

Μερικοί τύποι εκπτωτικών κωδικών για την KLM

 • Ο κωδικός προσφοράς «EARLYBIRD» προσφέρει α 15% έκπτωση για κρατήσεις που γίνονται τουλάχιστον 60 ημέρες πριν το ταξίδι.
 • Ο κωδικός προσφοράς «WEEKEND» προσφέρει α 10% έκπτωση για ταξίδια το Σαββατοκύριακο.
 • Ο κωδικός προσφοράς «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» προσφέρει α 20% έκπτωση για κρατήσεις που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 3 επιβάτες.
 • Ο κωδικός προσφοράς "BUSINESS" προσφέρει α 25% έκπτωση για επαγγελματικά ταξίδια.
 • Ο κωδικός προσφοράς "LOYALTY" προσφέρει μπόνους πόντους για μέλη του προγράμματος επιβράβευσης KLM.
 • Ο κωδικός προσφοράς «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» προσφέρει α 30% έκπτωση για ταξίδια κατά τη θερινή περίοδο.
 • Ο κωδικός προσφοράς «STUDENT» προσφέρει α 20% έκπτωση για φοιτητές κάτω των 26 ετών.
Κωδικός κουπονιού KLM

Κανόνες για τη χρήση ενός εκπτωτικού κωδικού KLM

Για να χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι KLM καλό είναι να ακολουθήσετε ορισμένους γενικούς κανόνες για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε τη σχετική έκπτωση.

Οι πιο σημαντικοί κανόνες για τη χρήση εκπτωτικού κωδικού KLM

 • Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης του κουπονιού KLM πριν το χρησιμοποιήσετε.
 • Βεβαιωθείτε ότι το κουπόνι ισχύει μόνο για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων KLM.
 • Σεβαστείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του κουπονιού KLM, όπως η ισχύς μόνο για ορισμένους προορισμούς ή ταξιδιωτικές κατηγορίες.
 • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα κουπόνια KLM για μία μόνο αγορά.
 • Το κουπόνι KLM δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τον σωστό κωδικό κουπονιού κατά την κράτηση.
 • Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση του κουπονιού KLM, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για βοήθεια.
Κωδικός έκπτωσης KLM

Πρόσφατες προωθητικές προσφορές KLM και κωδικοί κουπονιών

Πραγματοποιούνται εβδομαδιαίες προωθητικές προσφορές της KLM για ορισμένους προορισμούς, μερικές φορές υπάρχουν εκπτώσεις σε όσους χρησιμοποιούν εκπτωτικό κουπόνι KLM.
 • 20% έκπτωση σε αεροπορικά εισιτήρια που αγοράστηκαν μέχρι το τέλος του μήνα.
 • Ειδική προσφορά για τα μέλη του Flying Blue: 30% έκπτωση σε αναβαθμίσεις business class.
 • Εκπτωτικό κουπόνι 50 για κρατήσεις ξενοδοχείων σε συνεργασία με την KLM.
 • 10% έκπτωση στην υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου μέσω της KLM.
 • Ειδική προσφορά για οικογένειες: παιδιά κάτω των 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.
 • 15% έκπτωση σε πτήσεις προς εξωτικούς προορισμούς.
 • Προσφορά για πτήσεις εσωτερικού: 2 δωρεάν αποσκευές για επιβάτες KLM.
Κωδικός κουπονιού KLM

Οι πιο σημαντικές ετήσιες διαφημιστικές καμπάνιες της KLM

20% Έκπτωση KLM για φοιτητές

20% έκπτωση στα φοιτητικά εισιτήρια σε όλους τους προορισμούς. Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, οι φοιτητές πρέπει να προσκομίσουν έγκυρη φοιτητική ταυτότητα ή απόδειξη εγγραφής. Η έκπτωση ισχύει τόσο για πτήσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού που εκτελούνται από την KLM. Κατανοούμε τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και στοχεύουμε να κάνουμε τα ταξίδια πιο οικονομικά για αυτούς. Πιστεύουμε ότι αυτή η έκπτωση θα βοηθήσει τους μαθητές να εξερευνήσουν τον κόσμο και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. Σημειώστε ότι αυτή η έκπτωση δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή προσφορές. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε την πτήση σας με έκπτωση, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της KLM ή επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Έκπτωση στην KLM Black Friday

Προωθητική καμπάνια Black Friday με εκπτώσεις έως και 30% σε πτήσεις προς επιλεγμένους προορισμούς. Η KLM προσφέρει έκπτωση Black Friday. Η έκπτωση είναι διαθέσιμη για επιλεγμένες πτήσεις ΚΑΙ προορισμούς. Οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 30% στις κρατήσεις τους. Η προσφορά ισχύει μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για να επωφεληθούν από την έκπτωση, οι πελάτες πρέπει να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους μέσω του ιστότοπου της KLM ή της εφαρμογής για κινητά. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

KLM 15% Έκπτωση για Ομάδες

15% έκπτωση για επιβάτες που ταξιδεύουν ομαδικά. Η KLM προσφέρει εκπτώσεις για γκρουπ. Αυτές οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για ομάδες 10 ή περισσότερων επιβατών που ταξιδεύουν μαζί. Το ποσό της έκπτωσης ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας και τον προορισμό. Για να ενημερωθούν σχετικά με τις ομαδικές εκπτώσεις, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα ομαδικών κρατήσεων της KLM.

Καλοκαιρινή προωθητική καμπάνια KLM

Καλοκαιρινή διαφημιστική καμπάνια, η KLM προσφέρει πτήσεις με έκπτωση σε εξωτικούς προορισμούς. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η KLM προσφέρει καλοκαιρινή έκπτωση. Αυτή η έκπτωση είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ισχύει για ορισμένες πτήσεις. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της KLM ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την προωθητική προσφορά. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την KLM.

Έκπτωση έγκαιρης κράτησης KLM

10% έκπτωση για επιβάτες που κάνουν κράτηση πτήσεων τουλάχιστον 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού. Η KLM προσφέρει έκπτωση για όσους κλείσουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια τουλάχιστον 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού. Αυτή η αποκλειστική έκπτωση είναι ο τρόπος τους να δείξουν την εκτίμηση στους πελάτες για τον έγκαιρο προγραμματισμό τους. Αυτή η προσφορά θα προσφέρει ένα πρόσθετο κίνητρο στους επιβάτες να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους πολύ εκ των προτέρων, διασφαλίζοντας μια πιο ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία.

Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις KLM

Χριστουγεννιάτικη προωθητική καμπάνια, η KLM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη των χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων. Αυτή η περιορισμένη χρονική προσφορά επιτρέπει στους πελάτες να απολαμβάνουν μειωμένους ναύλους σε επιλεγμένες πτήσεις. Είτε σχεδιάζετε μια χειμερινή απόδραση είτε επισκέπτεστε αγαπημένα πρόσωπα κατά τη διάρκεια των διακοπών, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κλείσετε τα εισιτήριά σας στην KLM. Επωφεληθείτε από αυτές τις αποκλειστικές εκπτώσεις και ζήστε την εξαιρετική εξυπηρέτηση και άνεση για την οποία είναι γνωστή η KLM. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε με μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Κλείστε τα εισιτήριά σας σήμερα και κάντε αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων ακόμα πιο ξεχωριστή με την KLM.

KLM 25% Έκπτωση με Κάρτα Πιστότητας KLM

25% έκπτωση για επιβάτες που χρησιμοποιούν την κάρτα επιβράβευσης KLM. Οι πελάτες με κάρτα επιβράβευσης KLM δικαιούνται αποκλειστικές εκπτώσεις. Αυτές οι εκπτώσεις ισχύουν για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η KLM. Με την παρουσίαση της κάρτας επιβράβευσης κατά τη στιγμή της αγοράς, οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν εκπτωτικές τιμές σε πτήσεις, αναβαθμίσεις και πρόσθετες παροχές. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ανταμείβει τους πιστούς πελάτες. Ενθαρρύνουμε όλους τους πελάτες να επωφεληθούν από αυτές τις ειδικές προσφορές και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη της κάρτας επιβράβευσης KLM.

Έκπτωση KLM Cyber ​​Monday

Προωθητική καμπάνια Cyber ​​Monday στην KLM. Η διάσημη αεροπορική εταιρεία προσφέρει συναρπαστικές εκπτώσεις Cyber ​​Monday. Επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές περιορισμένου χρόνου για να εξοικονομήσετε χρήματα στην επόμενη πτήση σας με KLM. Είτε σχεδιάζετε ένα επαγγελματικό ταξίδι είτε για διακοπές που σας αξίζουν, αυτές οι εκπτώσεις προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία να κλείσετε την πτήση σας σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε την εξαιρετική εξυπηρέτηση της KLM απολαμβάνοντας παράλληλα σημαντικές οικονομίες. Ενεργήστε γρήγορα και εξασφαλίστε το εκπτωτικό σας εισιτήριο κατά τη διάρκεια της έκπτωσης KLM Cyber ​​Monday. Κωδικός προσφοράς KLM

Συχνές ερωτήσεις για το KLM

Η KLM προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 6 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για την KLM τον Μάιο του 2024 και οι καλύτερες προσφορές κουπονιών 10% Εκπτωση.

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για την KLM;

Τι είναι οι εκπτωτικοί κωδικοί KLM;

Οι εκπτωτικοί κωδικοί KLM είναι αλφαριθμητικοί κωδικοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε εκπτώσεις ή πρόσθετα προνόμια κατά την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων ή υπηρεσιών που προσφέρει η KLM Airlines.

Πώς μπορώ να λάβω έναν εκπτωτικό κωδικό KLM;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λάβετε έναν εκπτωτικό κωδικό KLM. Αυτά μπορούν να προσφέρονται απευθείας από την KLM μέσω των προωθητικών της καμπανιών ή μπορείτε να βρείτε κωδικούς έκπτωσης KLM που είναι διαθέσιμοι σε ιστότοπους με κουπόνια ή σε πλατφόρμες ταξιδιωτικών κρατήσεων.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν εκπτωτικό κωδικό KLM;

Για να χρησιμοποιήσετε έναν εκπτωτικό κωδικό KLM, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό κατά την κράτηση στον ιστότοπο της KLM ή στην εφαρμογή της για κινητά. Ο εκπτωτικός κωδικός θα εφαρμοστεί αυτόματα στη συνολική τιμή της κράτησης, μειώνοντας το τελικό κόστος.

Υπάρχουν περιορισμοί ή προϋποθέσεις για τη χρήση των εκπτωτικών κωδικών KLM;

Ναι, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και προϋποθέσεις για τη χρήση των εκπτωτικών κωδικών KLM. Αυτά μπορεί να διαφέρουν ανά κωδικό και μπορεί να περιλαμβάνουν περιόδους ισχύος, συγκεκριμένους προορισμούς ή ορισμένες κατηγορίες κρατήσεων.

Ποια οφέλη μπορώ να έχω χρησιμοποιώντας έναν εκπτωτικό κωδικό KLM;

Χρησιμοποιώντας έναν εκπτωτικό κωδικό KLM, μπορείτε να λάβετε προνόμια όπως εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια, αναβαθμίσεις σε ανώτερες κατηγορίες ή άλλα πρόσθετα προνόμια, όπως πρόσβαση σε αποκλειστικά σαλόνια ή προτεραιότητα επιβίβασης.

Πώς να προσθέσετε έναν εκπτωτικό κωδικό KLM

Εάν έχετε επιλέξει ένα κουπόνι KLM από αυτήν τη σελίδα και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • 1
  Επιλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης, τον αριθμό των ατόμων και την περίοδο που θέλετε να ταξιδέψετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης.
 • 2
  Επιλέξτε την επιλογή ταξιδιού που θέλετε και τον τύπο εισιτηρίου που σας ταιριάζει.
 • 3
  Συμπληρώστε τα στοιχεία του επιβάτη.
 • 4
  Στο επόμενο βήμα επιλέξτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέλους Flying Blue ή συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος. Επιλέξτε εάν θα επιλέξετε ή όχι μια επιλογή ασφάλισης για το ταξίδι σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια.
 • 5
  Στην επόμενη σελίδα, όπου πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας, γράψτε τον κωδικό προσφοράς KLM στο πλαίσιο με το κείμενο «Εισαγάγετε αριθμό κουπονιού ή κωδικό έκπτωσης» και κάντε κλικ στο κουμπί ΠΡΟΣΘΗΚΗ.
 • 6
  Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Συνέχεια στην πληρωμή" για να ολοκληρώσετε την κράτηση του εισιτηρίου σας στην KLM.

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για την KLM

🛍️ Κατηγορία Ταξίδι
🔥 Συνολικές Προσφορές 6
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 1
📌 Προσφορές 5
➡️ Καλύτερο κουπόνι 10% Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 10% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 19 2024 Μαΐου

Καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για KLM

KLM ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ KLM ΛΗΓΕΙ
N/A Κουπόνι KLM.com: 10% έκπτωση σε επιλεγμένα μέλη N / A
N/A Πάρτε 10% προώθηση μόνο στα μέλη του KLM.com N / A
mfb Κωδικός προσφοράς KLM για επιλεγμένους προορισμούς: αποθήκευση 10% Ιούνιος 30, 2024
N/A Με τη συνδρομή KLM Blue Explorer θα αποκτήσετε 10% έκπτωση Νοέμβριος 30, 2024

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με την KLM

 • 1

Κωδικός προσφοράς στο ETIHAD.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SAVE
 • 2

Κωδικός προσφοράς CONDOR.com 100 USD

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PPER
 • 2

Κωδικός κουπονιού στο Barcelo.com: 5% έκπτωση

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 4CJ5
 • 3

Κωδικός προσφοράς στη Hotels.com: Έκπτωση 8% στους χρήστες Visa

15 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ISA8
 • 1

KLOOK.com 5% κωδικό προώθησης

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

KLM έκπτωση κωδικός 2023: 30% off

https://www.rushflights.com/10-off-klm-flights-coupon-code-2013/
Humberside, Leeds Bradford, Cardiff, Inverness και Belfast. Ελάχιστη αγορά για αυτό KLM promo κωδικός είναι 135 £ πριν από τη μείωση. Η ελάχιστη τιμή του εισιτηρίου για έκπτωση Business Class είναι £1250...

Δείτε όλα τα κουπόνια

https://www.headshopdeals.com/sales/klm-amsterdam-to-norwich/
το τελευταίο μας klm τοκομερίδιο κωδικός. Έκπτωση που σοκάρει κωδικός αρχίστε και ελάτε να σώσετε. Παραγγείλετε αυτό που θέλετε και επωφεληθείτε χρησιμοποιώντας αυτό promo κωδικός! klm Λήγει 7-10-19 Λήψη Κώδικας TP... Κερδίστε Έκπτωση 25€...

Έκπτωση 20€ στην AIR ITALY (Airitaly.com). promo κωδικός 2023

https://www.rushflights.com/e20-off-meridiana-discount-coupon-code-2016/
Απολαύστε την εκπτωτική πτήση σας με την AIR ITALY! Η επίσημη ιστοσελίδα της Air Italy είναι www.airitaly.com. Ελέγξτε επίσης τους άλλους κωδικούς προσφοράς μας: Iberia promo κωδικός, Έκπτωση Vueling κωδικός or KLM promo κωδικός...

KLM promo κωδικός - μέχρι και 20% έκπτωση στις πτήσεις!

https://www.flynous.com/klm-promotion-code-great-discount-all-flights/
Υπάρχει μια νέα ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα με μια αεροπορική εταιρεία SkyTeam χρησιμοποιώντας τα παρακάτω KLM promo κωδικός σε αναχωρήσεις από τη Γερμανία προς οποιονδήποτε παγκόσμιο προορισμό μεγάλων αποστάσεων σε Economy, Premium Economy ή Business...

KLM Promo Κώδικας

https://www.supersavermama.com/au/klm-promo-code/
KLM Έκπτωση Κώδικας Τα διεθνή ταξίδια έγιναν πολύ εύκολα σε σύγκριση με μόλις πριν από 15 δεκαετίες. Με την υποστήριξη του παγκόσμιου ιστού, μπορείτε να προγραμματίσετε, να κλείσετε και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας με ένα μόνο κλικ του ποντικιού...

KLM ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ (& promo κωδικός) TO LAGOS, NIGERIA (Βιβλίο έως τις 31 Οκτωβρίου) - #SASSYFUNKE

https://sassyfunke.com/klm-flight-deals-promo-code-to-lagos-nigeria-book-by-the-31st-of-october/
και το Λονδίνο (και όχι μόνο). Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.klm.com.ng για να κάνετε κράτηση. Χρησιμοποιήστε και αυτά promo κωδικοί παρακάτω: klm100 χρόνια – οικονομική θέση 100 kmdeal – Business class Καλές αγορές για πτήσεις. Promo...

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Τραπεζική Μεταφορά
ApplePay
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων
Με αντικαταβολή

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

Kinwick Centre, 32 Hollywood Rd, Central, Χονγκ Κονγκ
klooksg
KlookTravel
klookglobal
www.klook.com

Klook Εισαγωγή

Το Klook.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών και δραστηριοτήτων σε μειωμένες τιμές. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, το Klook.com προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορους προορισμούς και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες σε προσιτές τιμές. Η πλατφόρμα προσφέρει προσφορές για δημοφιλή αξιοθέατα, εκδρομές, παραστάσεις, ακόμη και επιλογές μεταφοράς, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ αξιοποιούν στο έπακρο τα ταξίδια τους. Το Klook.com παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων κριτικών από προηγούμενους πελάτες, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει μια βολική διαδικασία κράτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να εξασφαλίσουν εύκολα τις επιθυμητές δραστηριότητές τους με λίγα μόνο κλικ. Συνολικά, το Klook.com είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες διατηρώντας ταυτόχρονα χρήματα στο πορτοφόλι τους.

Πολιτική Κρατήσεων KLOOK

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω του ιστότοπου Klook ή της εφαρμογής για κινητά. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν έως και μία ώρα πριν από τη δραστηριότητα ή την εκδρομή. Η πολιτική ακύρωσης ποικίλλει ανάλογα με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα ή περιήγηση.

Πολιτική ακύρωσης KLOOK

Ορισμένες δραστηριότητες ή εκδρομές ενδέχεται να έχουν πλήρη πολιτική επιστροφής χρημάτων εάν ακυρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Άλλοι μπορεί να έχουν πολιτική μερικής επιστροφής χρημάτων ή καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων. Είναι σημαντικό να διαβάσετε την πολιτική ακύρωσης για κάθε δραστηριότητα ή περιήγηση πριν κάνετε κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Klook.com ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών. Κουπόνι KLOOK
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.