Γενικά φίλτρα

IBERIA Εκπτωτικός Κωδικός & Κουπόνια Μάιος 2024

Η IBERIA Airlines προσφέρει αυτήν τη στιγμή μια σειρά από κουπόνια και προσφορές για να βελτιώσει την ταξιδιωτική σας εμπειρία. Αυτά τα κουπόνια και οι προσφορές περιλαμβάνουν μειωμένους ναύλους, μπόνους μίλια και... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 4.8 - 1 ψήφος
 • 0

Μέχρι και 20% κουπόνι μόνο στους φοιτητές του IBERIA.com

 • 2

10% Εκπτωτικός κωδικός IBERIA εάν είστε κάτω των 30 ετών

Δεκέμβριος 31, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ mail
 • 1

Πακέτα διακοπών IBERIA: ξεκινούν με μόλις 110€

 • 3

Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτης από 13€

 • 0

ΙΒΗΡΙΑ 10% έκπτωση για νέους

Πού μπορείτε να αποκτήσετε εκπτωτικούς κωδικούς IBERIA

Παρόλο που δημοσιεύουμε τους κωδικούς προσφοράς IBERIA εδώ περιοδικά, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε ορισμένα έγκυρα κουπόνια IBERIA. Αυτά θα τα παραθέσουμε παρακάτω για να μπορείτε τώρα να λαμβάνετε τις καλύτερες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια με την ισπανική αεροπορική εταιρεία IBERIA.

Μάθετε τώρα πού μπορείτε να βρείτε τους κωδικούς προσφοράς IBERIA

 • Ιστοσελίδα IBERIA: Η IBERIA προσφέρει μια ποικιλία εκπτωτικών κωδικών στον ιστότοπό της. Μπορείτε να βρείτε αυτούς τους εκπτωτικούς κωδικούς στην ενότητα "Προσφορές".
 • Ιστότοποι με κουπόνια και εκπτώσεις: Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που αναφέρουν εκπτωτικούς κωδικούς για αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της IBERIA. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους με κουπόνια και εκπτώσεις περιλαμβάνουν: Groupon, Travelzoo, Vouchercodes.com.
 • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Η IBERIA είναι παρούσα σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram. Η αεροπορική εταιρεία συχνά ανακοινώνει εκπτωτικούς κωδικούς σε αυτές τις πλατφόρμες.
 • Προγράμματα επιβράβευσης IBERIA: Τα μέλη των προγραμμάτων επιβράβευσης IBERIA μπορούν να επωφεληθούν από εκπτωτικούς κωδικούς και άλλες ειδικές προσφορές.
 • Κοιτάξτε τακτικά στον ιστότοπό μας: Η IBERIA προσφέρει συχνά νέους εκπτωτικούς κωδικούς, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε τακτικές αναζητήσεις.
 • Συγκρίνετε προσφορές: Μη βιαστείτε να χρησιμοποιήσετε τον πρώτο εκπτωτικό κωδικό που θα βρείτε.
 • Συγκρίνετε προσφορές από διαφορετικούς ιστότοπους για να βρείτε την καλύτερη έκπτωση.
Κωδικός προσφοράς IBERIA

Τύποι κωδικών προσφοράς που προσφέρονται από την IBERIA

Προφανώς μπορεί να πιστεύετε ότι υπάρχει μόνο ένας τύπος έκπτωσης που μπορείτε να πάρετε με ένα κουπόνι IBERIA. Αλλά οι προωθητικές προσφορές IBERIA και οι εκπτωτικοί κωδικοί IBERIA είναι πολλών τύπων, για διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών ή ομάδες ατόμων.
 • Εκπτώσεις για πτήσεις μετ' επιστροφής: Η IBERIA συχνά προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς για πτήσεις μετ' επιστροφής. Αυτοί οι κωδικοί έκπτωσης μπορούν να προσφέρουν έκπτωση έως και 50% εκτός της τιμής του εισιτηρίου.
 • Εκπτώσεις για πτήσεις απλής μετάβασης: Η IBERIA προσφέρει επίσης εκπτωτικούς κωδικούς για πτήσεις απλής μετάβασης. Αυτοί οι κωδικοί έκπτωσης μπορούν να προσφέρουν έκπτωση έως και 30% της τιμής του εισιτηρίου.
 • Εκπτώσεις για ομαδικά ταξίδια: Η IBERIA προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς για ομαδικά ταξίδια. Αυτοί οι κωδικοί έκπτωσης μπορούν να προσφέρουν έκπτωση έως και 20% της τιμής του εισιτηρίου για κάθε επιπλέον επιβάτη.
 • Εκπτώσεις για επαγγελματικά ταξίδια: Η IBERIA προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς για επαγγελματικά ταξίδια. Αυτοί οι κωδικοί έκπτωσης μπορούν να προσφέρουν έκπτωση έως και 10% της τιμής του εισιτηρίου.
 • Εκπτώσεις για μέλη του προγράμματος επιβράβευσης IBERIA: Τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης IBERIA μπορούν να επωφεληθούν από εκπτωτικούς κωδικούς και άλλες ειδικές προσφορές.
 • Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα κωδικών προσφοράς IBERIA: - "IBERIA20" - προσφορές α 20% έκπτωση σε πτήσεις με επιστροφή - "IBERIA15" - προσφορές α 15% έκπτωση σε πτήσεις απλής μετάβασης - "IBERIAGroup" - προσφορές α 20% έκπτωση για κάθε επιπλέον επιβάτη σε ομαδικές πτήσεις - "IBERIABusiness" - προσφορές α 10% έκπτωση σε επαγγελματικές πτήσεις - "IBERIAFidelity" - προσφορές α 10% έκπτωση για μέλη του προγράμματος IBERIA Plus.
Κωδικός κουπονιού IBERIA

Κανόνες χρήσης κουπονιού IBERIA

Ένα κουπόνι IBERIA λειτουργεί όταν είναι έγκυρο και το εισάγετε στο ειδικό πλαίσιο κουπονιού IBERIA. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος κανόνας για να λάβετε έκπτωση, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες για τη χρήση ενός κουπονιού IBERIA.

Μάθετε τώρα ποιοι είναι οι κανόνες χρήσης ενός κουπονιού IBERIA

 • Το προωθητικό κουπόνι IBERIA μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων.
 • Το κουπόνι ισχύει μόνο για πτήσεις που εκτελούνται από την αεροπορική εταιρεία IBERIA.
 • Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση που προσφέρει το κουπόνι πρέπει να εφαρμοστεί κατά τη στιγμή της κράτησης.
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις.
 • Η αξία του κουπονιού δεν επιστρέφεται ούτε ανταλλάσσεται με μετρητά.
 • Το κουπόνι ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, που καθορίζεται στους όρους και τις προϋποθέσεις της προωθητικής προσφοράς.
 • Η χρήση του κουπονιού εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και ενδέχεται να περιοριστεί σε συγκεκριμένες ώρες ή προορισμούς.
 • Η IBERIA διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει την προωθητική προσφορά ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
 • Για τυχόν απορίες ή προβλήματα που σχετίζονται με τη χρήση του κουπονιού, συνιστάται να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της IBERIA.
Κωδικός έκπτωσης IBERIA

Τρέχουσες προσφορές και κουπόνια IBERIA

Θα θέλατε να μάθετε τις πιο πρόσφατες προωθητικές προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς IBERIA; Μπείτε σε αυτήν τη σελίδα όπου δημοσιεύουμε τις τελευταίες προσφορές και λάβετε την έκπτωση που προσφέρουν στην πτήση σας με την IBERIA.

Τρέχοντες εκπτωτικούς κωδικούς και προωθητικές προσφορές IBERIA

 • 20% έκπτωση σε πτήσεις προς επιλεγμένους προορισμούς IBERIA. Ειδικές προσφορές για ομαδικές κρατήσεις.
 • Μπόνους 1000 μιλίων για μέλη του προγράμματος επιβράβευσης IBERIA Plus.
 • Προσφορές για την ενοικίαση αυτοκινήτου σε συνεργασία με τους συνεργάτες της IBERIA.
 • Εκπτωτικά κουπόνια για υπηρεσίες διαμονής σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία IBERIA.
 • Προσφορές σε πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν πτήσεις με την IBERIA και διαμονή σε κορυφαία ξενοδοχεία.
Κωδικός κουπονιού IBERIA

Ετήσιες διαφημιστικές καμπάνιες που προσφέρονται από την IBERIA

Εκτός από την Black Friday, την Cyber ​​Monday και τις εποχιακές προσφορές της IBERIA, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο πολλές διαφημιστικές καμπάνιες IBERIA όπου μπορείτε να λάβετε έως και 70% έκπτωση σε επιλεγμένους προορισμούς.

Προωθητική καμπάνια IBERIA "Early Bird".

Προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για κρατήσεις που πραγματοποιούνται τουλάχιστον 6 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού. Αυτή η καμπάνια ενθαρρύνει τους πελάτες να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους νωρίτερα και να επωφεληθούν από μειωμένους ναύλους.

Προωθητική καμπάνια IBERIA «Family Discount».

Προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί. Αυτή η καμπάνια ενθαρρύνει ομαδικά ταξίδια και προσφέρει την ευκαιρία εξοικονόμησης χρημάτων για οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί.

Προωθητική καμπάνια IBERIA "Ανταμοιβές συχνών επιβατών"

Προσφέρει οφέλη και ανταμοιβές για πιστούς πελάτες που ταξιδεύουν συχνά με την IBERIA. Αυτή η καμπάνια ενθαρρύνει την αφοσίωση των πελατών και προσφέρει πρόσθετα οφέλη για τους συχνούς ταξιδιώτες.

Προωθητική καμπάνια IBERIA "Seasonal Sales".

Προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε ορισμένες περιόδους του χρόνου, όπως τη χειμερινή ή τη θερινή περίοδο. Αυτή η καμπάνια ενθαρρύνει τα ταξίδια σε περιόδους λιγότερο πολυάσχολες και προσφέρει την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα.

Προωθητική καμπάνια IBERIA "Αναβαθμίσεις επιχειρηματικής θέσης"

Προσφέρει αναβαθμίσεις business class για πελάτες που κάνουν κράτηση εισιτηρίων οικονομικής θέσης. Αυτή η καμπάνια ενθαρρύνει τους πελάτες να αναβαθμίσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της business class.

Προωθητική καμπάνια IBERIA «Φοιτητικές Εκπτώσεις».

Προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές που ταξιδεύουν με την IBERIA. Αυτή η καμπάνια ενθαρρύνει τους μαθητές να εξερευνήσουν τον κόσμο και να επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές.

Προωθητική καμπάνια IBERIA "Προσφορές τελευταίας στιγμής"

Προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για κρατήσεις που γίνονται την τελευταία στιγμή. Αυτή η καμπάνια ενθαρρύνει τους πελάτες να είναι ευέλικτοι και να επωφελούνται από μειωμένους ναύλους για ταξίδια της τελευταίας στιγμής. Κουπόνι IBERIA

Συχνές Ερωτήσεις για το IBERIA

Η IBERIA προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 5 Κωδικοί Έκπτωσης και Προσφορές που θα λειτουργήσουν για την IBERIA τον Μάιο του 2024 και τα καλύτερα κουπόνια προσφέρουν 0 Έκπτωση.

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για την IBERIA;

Τι είναι ο εκπτωτικός κωδικός IBERIA;

Ο εκπτωτικός κωδικός IBERIA είναι ένας κωδικός προσφοράς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να λάβετε έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια IBERIA. Οι εκπτωτικοί κωδικοί μπορεί να προσφέρονται από την IBERIA σε τακτική βάση ή μπορεί να είναι ειδικές προσφορές.

Πώς μπορώ να βρω εκπτωτικούς κωδικούς IBERIA;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε τους εκπτωτικούς κωδικούς IBERIA. Μερικά από τα καλύτερα μέρη για να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς είναι: ο ιστότοπος της IBERIA. Ιστότοποι με κουπόνια και εκπτώσεις. Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ; Προγράμματα πιστότητας IBERIA.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν εκπτωτικό κωδικό IBERIA;

Για να χρησιμοποιήσετε έναν εκπτωτικό κωδικό IBERIA, πρέπει να τον εισάγετε στο πεδίο "Κωδικός Έκπτωσης" όταν κάνετε κράτηση. Στη συνέχεια, ο εκπτωτικός κωδικός θα εφαρμοστεί στην τιμή του εισιτηρίου.

Τι είδους εκπτώσεις προσφέρει η IBERIA;

Η IBERIA προσφέρει μια ποικιλία εκπτώσεων, όπως: Εκπτώσεις μετ' επιστροφής. Εκπτώσεις μετ' επιστροφής. Ομαδικές ταξιδιωτικές εκπτώσεις. Εκπτώσεις για επαγγελματικά ταξίδια. Εκπτώσεις για μέλη του προγράμματος επιβράβευσης IBERIA.

Πόσο καιρό ισχύουν οι εκπτωτικοί κωδικοί IBERIA;

Η ισχύς των εκπτωτικών κωδικών IBERIA ποικίλλει ανάλογα με τον συγκεκριμένο κωδικό. Ορισμένοι κωδικοί έκπτωσης ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ενώ άλλοι ισχύουν μόνιμα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερους από έναν εκπτωτικούς κωδικούς IBERIA ταυτόχρονα;

Γενικά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από έναν εκπτωτικούς κωδικούς IBERIA ταυτόχρονα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, όπως οι εκπτωτικοί κωδικοί που προσφέρονται από τους συνεργάτες της IBERIA.

Πώς να προσθέσετε έναν εκπτωτικό κωδικό IBERIA

Για να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που προσφέρει ένα κουπόνι IBERIA, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα. Εδώ είναι αυτά τα βήματα:

 • 1
  Μεταβείτε στον ιστότοπο της IBERIA και ξεκινήστε μια κράτηση.
 • 2
  Εισαγάγετε τα στοιχεία της πτήσης σας όπως προορισμό, αναχώρηση και ημερομηνία και ώρα άφιξης.
 • 3
  Στη σελίδα κράτησης στο πεδίο "Κωδικός έκπτωσης" πληκτρολογήστε τον εκπτωτικό κωδικό.
 • 4
  Μπορείτε να βρείτε τον εκπτωτικό κωδικό στον ιστότοπο IBERIA, σε ιστότοπους με κουπόνια και εκπτώσεις ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • 5
  Κάντε κλικ στο κουμπί "Εφαρμογή". Ο εκπτωτικός κωδικός θα εφαρμοστεί στην τιμή του εισιτηρίου.
 • 6
  Ελέγξτε την τιμή του εισιτηρίου για να βεβαιωθείτε ότι έχει εφαρμοστεί η έκπτωση.

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για την IBERIA

🛍️ Κατηγορία Ταξίδι
🔥 Συνολικές Προσφορές 5
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 2
📌 Προσφορές 3
➡️ Καλύτερο κουπόνι 0 Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 0 Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 18 2024 Μαΐου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το IBERIA

IBERIA ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ IBERIA ΛΗΓΕΙ
N/A Μέχρι και 20% κουπόνι μόνο στους φοιτητές του IBERIA.com N / A
Via Email 10% Εκπτωτικός κωδικός IBERIA εάν είστε κάτω των 30 ετών Δεκέμβριος 31, 2024
N/A Πακέτα διακοπών IBERIA: ξεκινούν με μόλις 110€ N / A
N/A Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτης από 13€ N / A

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το IBERIA

 • 0

Κωδικός προσφοράς στο ETIHAD.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SAVE
 • 2

Κωδικός προσφοράς CONDOR.com 100 USD

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PPER
 • 2

Κωδικός κουπονιού στο Barcelo.com: 5% έκπτωση

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 4CJ5
 • 3

Κωδικός προσφοράς στη Hotels.com: Έκπτωση 8% στους χρήστες Visa

15 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ISA8
 • 1

KLOOK.com 5% κωδικό προώθησης

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

YITH AJAX SEARCH koda za λάσπη

https://www.internetmojster.com/t/rdpho12o/yith-ajax-search-koda-za
Pozdravljeni! YITH WOOCOMMERCE AJAX SEARCH Αναζητήστε το premium funkcionalnost. za 1 ιστότοπος έχει τιμή 63$. Ima morda kdo kodo za λάσπη? Hvala στο LP

Ταξίδι

https://ro.coupons-promo-code.com/coupons/trip/
Aziji, excursie.zobčasno vam puneja najboljši λάσπη inkuponi za λάσπη, ki se lahko uporablja za... Hoteluri.com Hoteluri ... Kupon, Koda Za Εκπτωση, Vaša ocena ... 5 유효한 Rezervare.com 할인 코드...

Koda za λάσπη Acronis True Image 2020 -50%

https://t-2.rula.net/viewtopic.php?p=250634&sid=9ec71fbf921fff99139b4770cc799da8
Če želite delati varnostne kopije svojega diska - HDD, SDD, m2. nvme - Velja za Acronis True Image 2020 https://www.acronis.com/ Koda: BackupWithCarey_50 velja samo do konca septembra Βίντεο...

Εκπτωση na domene za Jun mesec

https://www.prodhostingsrbija.net/billing/index.php/announcements/10?language=hungarian
Εκπτωση na domene za Jun mesec Tweet Do kraja Juna, iskoristite λάσπη na popularne ekstenzije i...sebi atraktivan domen! Ukucavanjem PROMO CODA prilikom porucivanja domena, dobijate specijalne cene...

Koda κράτηση-ima kdo;

https://forum5.over.net/viewtopic.php?t=11187186
10:10 A ima se kdo aktivno kodo za λάσπη? Odgovori Sorodne vsebine: Bookin koda za λάσπη, ima kdo; Κράτηση koda za 15€ Κράτηση koda za λάσπη 15 € Koda κράτηση Koda κράτηση ce kdo rabi niveč 18...

Ντράιβ Τρίγκλαβ koda za 25% λάσπη

https://www.bolha.com/darilni-boni/drajv-triglav-koda-25-popust-oglas-2980005
Koda velja na: zavarovanje odgovornosti, zavarovanje voznika in zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska. Επικοινωνία: ********.********@********.***

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Τραπεζική Μεταφορά
ApplePay
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων
Με αντικαταβολή

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

Kinwick Centre, 32 Hollywood Rd, Central, Χονγκ Κονγκ
klooksg
KlookTravel
klookglobal
www.klook.com

Klook Εισαγωγή

Το Klook.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών και δραστηριοτήτων σε μειωμένες τιμές. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, το Klook.com προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορους προορισμούς και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες σε προσιτές τιμές. Η πλατφόρμα προσφέρει προσφορές για δημοφιλή αξιοθέατα, εκδρομές, παραστάσεις, ακόμη και επιλογές μεταφοράς, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ αξιοποιούν στο έπακρο τα ταξίδια τους. Το Klook.com παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων κριτικών από προηγούμενους πελάτες, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει μια βολική διαδικασία κράτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να εξασφαλίσουν εύκολα τις επιθυμητές δραστηριότητές τους με λίγα μόνο κλικ. Συνολικά, το Klook.com είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες διατηρώντας ταυτόχρονα χρήματα στο πορτοφόλι τους.

Πολιτική Κρατήσεων KLOOK

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω του ιστότοπου Klook ή της εφαρμογής για κινητά. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν έως και μία ώρα πριν από τη δραστηριότητα ή την εκδρομή. Η πολιτική ακύρωσης ποικίλλει ανάλογα με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα ή περιήγηση.

Πολιτική ακύρωσης KLOOK

Ορισμένες δραστηριότητες ή εκδρομές ενδέχεται να έχουν πλήρη πολιτική επιστροφής χρημάτων εάν ακυρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Άλλοι μπορεί να έχουν πολιτική μερικής επιστροφής χρημάτων ή καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων. Είναι σημαντικό να διαβάσετε την πολιτική ακύρωσης για κάθε δραστηριότητα ή περιήγηση πριν κάνετε κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Klook.com ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών. Κουπόνι KLOOK
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.