Γενικά φίλτρα

GIGLIO Εκπτωτικός Κωδικός & Κουπόνια Μάιος 2024

Το GIGLIO.com προσφέρει μια ποικιλία από κουπόνια και προσφορές για νέους και επιστρέφοντες πελάτες. Είτε ψάχνετε για έκπτωση σε ρούχα, υποδήματα ή αξεσουάρ, θα βρείτε... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 5 - 2 ψηφοφορίες
40%
 • 2

Early Summer εκπτώσεις στο GIGLIO! Χρησιμοποιήστε αυτό το κουπόνι για εξοικονόμηση 40%.

Ιούνιος 28, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ UM24
 • 1

Προσφορά στο GIGLIO.com: Παραγγελία δωρεάν αποστολής άνω των 220 EUR

 • 1

Κωδικός προσφοράς στο GIGLIO.com: 30% έκπτωση σε όλο τον ιστότοπο

Ιούνιος 6, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ AL30
 • 2

Πάρτε επιπλέον 25% έκπτωση στα είδη πώλησης GIGLIO.com

 • 2

Δωρεάν αποστολή αποστολής στο GIGLIO.com για παραγγελία άνω των 220 EUR

15%
 • 35

Μέχρι και 15% επιπλέον έκπτωση με αυτό το κουπόνι GIGLIO

Ιούνιος 30, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ AL25
40%
 • 37

Μέχρι και 40% έκπτωση με αυτόν τον κωδικό προσφοράς GIGLIO

Δεκέμβριος 31, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ IP40
 • 35

20€ Κωδικός προσφοράς GIGLIO για νέους αγοραστές

 • 3

Μέχρι και 40% έκπτωση με προωθητικές προσφορές GIGLIO

Έληξε Κουπόνια

15%
 • 14

Κωδικός προσφοράς GIGLIO για τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι: κερδίστε επιπλέον 15% έκπτωση

Απρίλιος 30, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ OSET
10%
 • 16

Κωδικός προσφοράς GIGLIO: 10% έκπτωση

Φεβρουάριος 25, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ AL10

Πού μπορώ να βρω εκπτωτικούς κωδικούς GIGLIO

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε ένα κουπόνι GIGLIO. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δυνατότητα να λάβετε έκπτωση σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, παρακάτω ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με τρόπους για να λάβετε έγκυρους κωδικούς προσφοράς GIGLIO.

Μάθετε εδώ πώς και πού μπορείτε να λάβετε τους κωδικούς προσφοράς GIGLIO

 • Ιστότοπος GIGLIO: Ο ιστότοπος GIGLIO διαθέτει μια σελίδα αφιερωμένη στους εκπτωτικούς κωδικούς όπου μπορείτε να βρείτε μια λίστα με ενεργούς κωδικούς. Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβετε εκπτώσεις έως και 50% σε μια ποικιλία προϊόντων.
 • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Το GIGLIO δραστηριοποιείται σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter. Η εταιρεία συχνά προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς και άλλες προσφορές σε αυτές τις πλατφόρμες.
 • Λίστες email: Η GIGLIO σας προσφέρει μια δωρεάν λίστα email όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της. Η εταιρεία στέλνει τακτικά εκπτωτικούς κωδικούς και άλλες προσφορές στους συνδρομητές της.
 • Φόρουμ και ιστότοποι με κουπόνια: Υπάρχει μια σειρά από φόρουμ και ιστότοποι με κουπόνια που αναφέρουν τους εκπτωτικούς κωδικούς GIGLIO. Αυτοί οι ιστότοποι είναι ένας καλός τρόπος για να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς που δεν είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο GIGLIO ή σε άλλα κανάλια.
 • Προσφορές και προσφορές στον ιστότοπό μας: Η GIGLIO συχνά προσφέρει ειδικές προσφορές και προσφορές που μπορείτε να βρείτε μόνο εδώ. Αυτές οι προσφορές μπορεί να περιλαμβάνουν μειώσεις τιμών, δωρεάν αποστολή ή άλλα προνόμια.
 • Εφαρμογή GIGLIO: Το GIGLIO διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά που προσφέρει μια σειρά από προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε αποκλειστικούς εκπτωτικούς κωδικούς.
Κωδικός προσφοράς GIGLIO

Τι είδη κωδικών προσφέρει το GIGLIO

Προφανώς μπορεί να πιστεύετε ότι υπάρχει μόνο ένας τύπος κουπονιού GIGLIO, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι όλοι οι κωδικοί προσφοράς ίδιοι. Μερικοί ισχύουν για νέους πελάτες, άλλοι για υπάρχοντες πελάτες, άλλοι για δωρεάν αποστολή κ.λπ.

Τύποι κωδικών προσφοράς GIGLIO

 • Ένας από τους εκπτωτικούς κωδικούς που προσφέρουν είναι «SALE20» που δίνει στους πελάτες α 20% έκπτωση σε ορισμένα είδη.
 • Ένας άλλος εκπτωτικός κωδικός είναι το «FREESHIP» που προσφέρει δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες.
 • Επιπλέον, το GIGLIO.com προσφέρει περιστασιακά εποχιακούς εκπτωτικούς κωδικούς όπως "SUMMER25" ή "WINTER30" που προσφέρουν στους πελάτες ένα ποσοστό έκπτωσης από τις συνολικές αγορές τους κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων περιόδων.
 • Οι πελάτες μπορούν να βρουν αυτούς τους εκπτωτικούς κωδικούς με την πρώτη τους παραγγελία στον ιστότοπο GIGLIO.com ή μέσω διαφημιστικών email.
 • Το GIGLIO προσφέρει διαφορετικούς τύπους κωδικών, συμπεριλαμβανομένων κωδικών προσφοράς, κωδικών έκπτωσης και κωδικών κουπονιών.
 • Κωδικοί κουπονιών ημέρας επετείου, αυτοί χρησιμοποιούνται συνήθως για να δώσουν στους πελάτες ειδικές προσφορές ή κίνητρα, όπως δωρεάν αποστολή ή ένα ποσοστό έκπτωσης από την αγορά τους.
 • Οι κωδικοί κουπονιών είναι παρόμοιοι με τους εκπτωτικούς κωδικούς, αλλά συχνά απαιτούν να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως ένα ελάχιστο ποσό αγοράς ή μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.
 • Η GIGLIO μπορεί να προσφέρει αποκλειστικούς κωδικούς στα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης ή για ειδικές εκδηλώσεις ή διακοπές.
Κωδικός κουπονιού GIGLIO

Κανόνες χρήσης κουπονιού GIGLIO

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την έκπτωση που προσφέρει ένα κουπόνι GIGLIO; Είναι απαραίτητο να τηρούνται ορισμένοι κανόνες χρήσης του κουπονιού, τους οποίους παρουσιάζουμε στις ακόλουθες γραμμές.

Οι πιο σημαντικοί κανόνες για τη χρήση κουπονιού GIGLIO

 • Το κουπόνι GIGLIO μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά προϊόντων που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο GIGLIO.com.
 • Το κουπόνι GIGLIO ισχύει μόνο για μία χρήση και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή κουπόνια.
 • Για να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GIGLIO θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό του κουπονιού πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.
 • Το κουπόνι GIGLIO δεν επιστρέφεται.
 • Η GIGLIO διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει το κουπόνι ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Εκπτωτικός Κωδικός GIGLIO

Τρέχουσες προσφορές και κουπόνια GIGLIO

Περιοδικά, το ηλεκτρονικό κατάστημα GIGLIO παρέχει προωθητικές προσφορές και κουπόνια για να έχετε καλύτερη τιμή σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πολυτελείας. Ακόμα κι αν δημοσιεύουμε τα τελευταία κουπόνια εδώ σε αυτήν τη σελίδα, στις ακόλουθες γραμμές θα βρείτε μια περίληψη των πιο σημαντικών προωθήσεων GIGLIO:

Ανακαλύψτε εδώ τους πιο πρόσφατους κωδικούς και προσφορές GIGLIO

 • 20% έκπτωση σε όλα τα γυναικεία ρούχα.
 • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 180.00€.
 • Προσφορά: Κωδικός προσφοράς "WINTER" προσφέρει α 25% έκπτωση σε όλα τα ανδρικά και γυναικεία ρούχα.
 • Όταν αγοράζετε δύο ζευγάρια παπούτσια, θα λάβετε ένα 30% έκπτωση στο τρίτο ζευγάρι.
 • Ο κωδικός προσφοράς "ACCESSORY10" προσφέρει α 10% έκπτωση σε όλα τα αξεσουάρ.
 • Αγοράζοντας οποιαδήποτε τσάντα, θα λάβετε ένα δωρεάν πορτοφόλι.
 • Όταν αγοράζετε τρία προϊόντα εσωρούχων, θα λάβετε το τέταρτο προϊόν δωρεάν.
 • Ο κωδικός προσφοράς "SHOES15" προσφέρει α 15% έκπτωση σε όλα τα παιδικά παπούτσια.
 • Με την αγορά τριών βρεφικών ρούχων, θα λάβετε το τέταρτο προϊόν δωρεάν.
Κωδικός κουπονιού GIGLIO

Ετήσιες διαφημιστικές καμπάνιες που προσφέρονται από την GIGLIO

Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις GIGLIO

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις που είναι διαθέσιμες στο GIGLIO.com. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν σημαντικές οικονομίες σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων διακοπών. Οι εκπτώσεις περιλαμβάνουν εκπτώσεις έως και 50% από επιλεγμένα αντικείμενα, καθιστώντας το την τέλεια ευκαιρία να βρείτε τα τέλεια δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να κακομάθετε τον εαυτό σας. Η πώληση καλύπτει διάφορες κατηγορίες όπως ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες, με κορυφαίες μάρκες. Προσκαλούμε τους πελάτες να επισκεφθούν τον ιστότοπο ή να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα προϊόντα και τις διαθέσιμες εκπτώσεις. Μην χάσετε αυτές τις αποκλειστικές χριστουγεννιάτικες προσφορές στο GIGLIO.com.

Χειμερινές εκπτώσεις GIGLIO

Το GIGLIO.com, ο διάσημος διαδικτυακός λιανοπωλητής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις χειμερινές του εκπτώσεις. Αυτή η πολυαναμενόμενη εκδήλωση προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να απολαύσουν σημαντικές εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Από τη μόδα και τα αξεσουάρ μέχρι τη διακόσμηση του σπιτιού και τα είδη ομορφιάς, υπάρχει κάτι για όλους. Με εκπτώσεις έως και 50%, οι αγοραστές μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους μάρκες σε πιο προσιτές τιμές. Η έκπτωση περιλαμβάνει αντρικές, γυναικείες και παιδικές συλλογές, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι λάτρεις της μόδας μπορούν να βρουν τα τέλεια είδη για τη χειμερινή τους γκαρνταρόμπα. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τη δωρεάν παράδοση για όλες τις παραγγελίες, καθιστώντας ακόμα πιο βολικό να ψωνίζουν από την άνεση του σπιτιού τους. Μην χάσετε αυτές τις απίστευτες χειμερινές οικονομίες στο GIGLIO.com.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις GIGLIO

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το GIGLIO.com προσφέρει καλοκαιρινές εκπτώσεις. Αυτή η προσφορά περιορισμένου χρόνου προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να απολαύσουν εκπτωτικές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Είτε ψάχνετε για μοντέρνα ρούχα, αξεσουάρ ή υποδήματα, το GIGLIO.com έχει κάτι για όλους. Επωφεληθείτε από αυτή την καλοκαιρινή έκπτωση για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τις τελευταίες τάσεις σε προσιτές τιμές. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα προσθέτοντας πολυτελή κομμάτια στη συλλογή σας. Επισκεφτείτε το GIGLIO.com σήμερα και εξερευνήστε τα διαθέσιμα προϊόντα με έκπτωση.

Εκπτώσεις GIGLIO Black Friday

Σας ενημερώνουμε ότι το GIGLIO.com τρέχει εκπτώσεις Black Friday και φέτος. Αυτή η ειδική εκδήλωση σας δίνει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις εκπτωτικές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το GIGLIO.com για να ανακαλύψετε τις διαθέσιμες προσφορές και να επωφεληθείτε από αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία και απολαύστε ευχάριστες αγορές στο GIGLIO.com κατά τη διάρκεια της Black Friday.

Εκπτώσεις GIGLIO Cyber ​​Monday

Αυτή η ειδική καμπάνια προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να αγοράσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε μειωμένες τιμές. Διατίθενται εκπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των υποδημάτων, των ενδυμάτων, των αξεσουάρ και άλλων. Οι πελάτες λαμβάνουν επίσης δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω του συγκεκριμένου ποσού. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την γκαρνταρόμπα τους με είδη από κορυφαίες μάρκες σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να εξοικονομήσετε και να απολαύσετε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στο GIGLIO.com κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων της Cyber ​​Monday.

Κωδικός προσφοράς GIGLIO

Συχνές Ερωτήσεις για το GIGLIO

Η GIGLIO προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 9 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για την GIGLIO τον Μάιο του 2024 και οι καλύτερες προσφορές κουπονιών 40% Εκπτωση.

Ποια είναι τα τελευταία κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το GIGLIO;

Ποιος προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς GIGLIO;

Οι εκπτωτικοί κωδικοί GIGLIO προσφέρονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα GIGLIO.com για να προσφέρει στους πελάτες του εκπτώσεις και πλεονεκτήματα αγορών.

Πώς λαμβάνω εκπτωτικούς κωδικούς GIGLIO;

Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να ληφθούν μέσω διαφόρων μεθόδων, όπως η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο GIGLIO.com ή η συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τους εκπτωτικούς κωδικούς GIGLIO;

Η χρήση εκπτωτικών κωδικών GIGLIO.com είναι πολύ απλή. Κατά το ταμείο, οι πελάτες απλώς εισάγουν τον κωδικό στο κατάλληλο πεδίο στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς και εφαρμόζουν την έκπτωση.

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρουν οι εκπτωτικοί κωδικοί GIGLIO;

Οι εκπτωτικοί κωδικοί GIGLIO.com μπορούν να προσφέρουν διαφορετικά πλεονεκτήματα, όπως ποσοστιαία μείωση τιμής σε προϊόντα ή ειδικές προσφορές όπως δωρεάν αποστολή ή δωρεάν δώρα.

Υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί για τη χρήση ενός κουπονιού GIGLIO;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι εκπτωτικοί κωδικοί GIGLIO.com ενδέχεται να έχουν ορισμένους περιορισμούς και όρους και προϋποθέσεις χρήσης, όπως χρονικά περιορισμένη ισχύ ή δυνατότητα εφαρμογής μόνο σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων.

Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό προσφοράς GIGLIO

Εάν έχετε επιλέξει ένα κουπόνι GIGLIO και εξακολουθείτε να μην ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε, εδώ είναι ένας σύντομος οδηγός 5 βημάτων για το πώς να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία:

 • 1
  Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα GIGLIO για να επιλέξετε ποια προϊόντα θέλετε να αγοράσετε.
 • 2
  Κάντε κλικ στο κουμπί Καλάθι αγορών και επιλέξτε την επιλογή Συνέχεια με την αγορά.
 • 3
  Στη νέα σελίδα στο Καλάθι Αγορών που ανοίγει, πληκτρολογήστε το κουπόνι GIGLIO στο πλαίσιο που λέει "Εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς".
 • 4
  Κάντε κλικ στο κουμπί ΕΦΑΡΜΟΓΗ και δείτε την έκπτωση που εφαρμόζεται από το κουπόνι στη δεξιά στήλη.
 • 5
  Κάντε κλικ στο κουμπί ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο GIGLIO.

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για το GIGLIO

🛍️ Κατηγορία Πολυτελής μόδα
🔥 Συνολικές Προσφορές 9
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 5
📌 Προσφορές 4
➡️ Καλύτερο κουπόνι 40% Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 40% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΝΑΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 18 2024 Μαΐου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το GIGLIO

GIGLIO ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ GIGLIO ΛΗΓΕΙ
SUM24 Early Summer εκπτώσεις στο GIGLIO! Χρησιμοποιήστε αυτό το κουπόνι για εξοικονόμηση 40%. Ιούνιος 28, 2024
N/A Προσφορά στο GIGLIO.com: Παραγγελία δωρεάν αποστολής άνω των 220 EUR N / A
FINAL30 Κωδικός προσφοράς στο GIGLIO.com: 30% έκπτωση σε όλο τον ιστότοπο Ιούνιος 6, 2025
N/A Πάρτε επιπλέον 25% έκπτωση στα είδη πώλησης GIGLIO.com N / A

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το GIGLIO

 • 0

Κωδικός προσφοράς στο Answear.com: 13% έκπτωση

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ RZEC
 • 0

Κωδικός προσφοράς στο ETIHAD.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SAVE
 • 2

Κωδικός προσφοράς CONDOR.com 100 USD

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PPER
 • 2

FACTCOOL.com επιπλέον 20% κωδικός προσφοράς

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ RA20
 • 2

Κωδικός κουπονιού στο Barcelo.com: 5% έκπτωση

Ιούνιος 14, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 4CJ5

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Τραπεζική Μεταφορά
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

γ/ Jose Rover Motta, 27, Palma, Islas Baleares, 07006m Ισπανία
BarceloHotelGroup
barcelohoteles
barcelohotelsEMEA
www.barcelo.com/

Barceló Εισαγωγή

Το Barceló είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και υπηρεσιών για τους ταξιδιώτες. Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του είναι η διαθεσιμότητα εξαιρετικών εκπτώσεων. Αυτές οι εκπτώσεις επιμελούνται προσεκτικά για να προσφέρουν στους πελάτες την καλύτερη αξία. Επισκεπτόμενοι το Barceló, οι ταξιδιώτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές και προσφορές σε ξενοδοχεία, πτήσεις και πακέτα διακοπών. Συνιστάται οι χρήστες να ελέγχουν τακτικά τον ιστότοπο για τις πιο πρόσφατες προσφορές καθώς ενημερώνονται συχνά. Επωφελούμενοι από αυτές τις εκπτώσεις, οι ταξιδιώτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα απολαμβάνοντας διαμονή και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας με το Barceló και απολαύστε τα οφέλη των καλύτερων προσφορών.

Πολιτική Κρατήσεων Barceló

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω του ιστότοπου της Barceló ή επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών. Για να κάνετε μια κράτηση, οι επισκέπτες πρέπει να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως όνομα, στοιχεία επικοινωνίας και στοιχεία πληρωμής. Απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα για την εγγύηση της κράτησης.

Πολιτική ακύρωσης Barceló

Οι κρατήσεις ενδέχεται να ακυρωθούν δωρεάν μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, η οποία θα καθοριστεί κατά τη διαδικασία κράτησης. Για καθυστερημένες ακυρώσεις ή μη εμφάνιση ενδέχεται να επιβαρυνθεί με πρόστιμο, ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες κράτησης. Ενδέχεται να γίνουν αλλαγές στην κράτηση, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τυχόν ισχύουσες χρεώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική κρατήσεων και ακύρωσης, οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να επισκεφτούν τον ιστότοπο της Barceló ή να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών. Κουπόνι Barceló
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.