Γενικά φίλτρα

Κωδικός έκπτωσης TEMU & κουπόνια Μάιος 2024

Προσφέρουμε μια ποικιλία από κουπόνια TEMU και προσφορές στον ιστότοπό μας. Αυτές οι ειδικές προσφορές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους πελάτες πρόσθετες οικονομίες και κίνητρα όταν πραγματοποιούν μια αγορά.... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 4.7 - 4 ψηφοφορίες
 • 2

Πάρτε 30% παραγγελία με έκπτωση άνω των 39 USD σε νέους πελάτες της TEMU.com

 • 439

Προώθηση στο TEMU.com: 20% έκπτωση πρώτη παραγγελία εγγραφή SMS

 • 791

30% κωδικός προσφοράς στο TEMU.com για παραγγελία άνω των 35 USD

Ιούνιος 12, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ EW30
30%
 • 2685

Κωδικός κουπονιού TEMU: αποθήκευση 30% σε παραγγελίες άνω των $ 39

Νοέμβριος 30, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ EW30
30%
 • 2773

Μόνο για νέους πελάτες! Αποθηκεύσετε 30% με αυτόν τον κωδικό προσφοράς TEMU

Δεκέμβριος 31, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ EW30
30%
 • 2127

30% Κουπόνι TEMU για παραγγελίες άνω των 39 $

Δεκέμβριος 29, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 2024
30%
 • 2226

Κωδικός προσφοράς TEMU: αποθήκευση 30% για παραγγελίες αξίας άνω των 29 $

Νοέμβριος 30, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ EW30

Πού μπορείτε να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς TEMU

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα TEMU μπορείτε να βρείτε κωδικούς προσφοράς απευθείας στην πρώτη σελίδα ή στη σελίδα του προϊόντος όταν φτάσετε στον τρόπο πληρωμής. Αλλά μπορείτε επίσης να λάβετε εκπτωτικούς κωδικούς TEMU με τους οποίους λαμβάνετε σημαντικές εκπτώσεις με άλλες μεθόδους, οι οποίες θα εξηγηθούν παρακάτω.

Μάθετε εδώ πώς μπορείτε να αποκτήσετε εκπτωτικούς κωδικούς TEMU

 • Ιστότοπος TEMU.com: Ο ιστότοπος του TEMU διαθέτει μια ενότητα αφιερωμένη στους εκπτωτικούς κωδικούς, όπου μπορείτε να βρείτε κωδικούς που ενημερώνονται τακτικά.
 • TEMU Mobile App: Η εφαρμογή TEMU για κινητά διαθέτει επίσης μια ενότητα αφιερωμένη στους εκπτωτικούς κωδικούς, όπου μπορείτε να βρείτε κωδικούς που ενημερώνονται τακτικά.
 • Ιστότοποι με κουπόνια: Υπάρχει μια σειρά από ιστότοπους με κουπόνια που αναφέρουν εκπτωτικούς κωδικούς για διάφορα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του TEMU.com. Μερικά παραδείγματα ιστότοπων με κουπόνια περιλαμβάνουν τα Promonix, Promocode.ac και Coupons-Promo-Code.com.
 • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Το TEMU είναι ενεργό σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram και Twitter. Η εταιρεία συχνά δημοσιεύει εκπτωτικούς κωδικούς και άλλες ειδικές προσφορές σε αυτές τις πλατφόρμες.
 • Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του TEMU για να είστε ενημερωμένοι με τις τελευταίες προσφορές και προσφορές.
Κωδικός προσφοράς TEMU

Τύποι κωδικών προσφοράς και εκπτωτικών προσφορών που προσφέρει το TEMU

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λάβετε έκπτωση στο ηλεκτρονικό κατάστημα TEMU, καθώς υπάρχουν διάφοροι τύποι προωθητικών προσφορών και αρκετοί τύποι κωδικών προσφοράς. Για να καταλάβετε ευκολότερα, παρακάτω εξηγούμε ποιοι είναι όλοι οι τύποι κωδικών προσφοράς TEMU.

Μάθετε τώρα ποιοι τύποι προωθητικών προσφορών TEMU και κωδικοί έκπτωσης υπάρχουν

 • Εκπτώσεις ποσοστού: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν έκπτωση ενός συγκεκριμένου ποσοστού της αξίας της παραγγελίας. Για παράδειγμα, α 10% Ο εκπτωτικός κωδικός θα μειώσει την αξία της παραγγελίας κατά 10%.
 • Σταθερές εκπτώσεις: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν μια σταθερή έκπτωση χρημάτων από την αξία της παραγγελίας. Για παράδειγμα, ένας εκπτωτικός κωδικός 50$ θα μειώσει την αξία της παραγγελίας κατά 50$.
 • Δωρεάν παράδοση: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω μιας συγκεκριμένης αξίας. Για παράδειγμα, ένας δωρεάν κωδικός παράδοσης για παραγγελίες άνω των 100 $ θα επιτρέπει στους πελάτες να λαμβάνουν την παραγγελία τους δωρεάν για οποιαδήποτε αξία παραγγελίας άνω των 100 $.
 • Ειδικές προσφορές: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν ειδικές προσφορές όπως εκπτώσεις σε προϊόντα με συγκεκριμένες ετικέτες ή δωρεάν κατά την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων. Για παράδειγμα, ένας κωδικός που προσφέρει α 20% Η έκπτωση σε όλα τα προϊόντα με την ετικέτα "Έκπτωση" θα επιτρέψει στους πελάτες να εξοικονομήσουν χρήματα 20% σε όλα τα προϊόντα με αυτήν την ετικέτα.
 • Κωδικοί δώρων: Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά δώρων για άλλα άτομα. Συνήθως, αυτοί οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος στο κατάστημα.
 • Κωδικοί πρόσκλησης: Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν από νέους πελάτες για να λάβουν έκπτωση στην πρώτη τους παραγγελία. Συνήθως, αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν α 10% or 20% έκπτωση.
 • Κωδικοί επιβράβευσης: Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν από πιστούς πελάτες για να λάβουν ανταμοιβές, όπως πόντους επιβράβευσης ή πρόσθετες εκπτώσεις. Συνήθως αυτοί οι κωδικοί προσφέρονται σε πελάτες που έχουν κάνει πολλές αγορές από το κατάστημα.
Κωδικός κουπονιού TEMU

Κανόνες για τη χρήση των εκπτωτικών κωδικών TEMU

Όταν ένα εκπτωτικό κουπόνι TEMU δεν λειτουργεί, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί λανθασμένα. Για το λόγο αυτό, παρακάτω εξηγούμε όλους τους κανόνες χρήσης ενός κωδικού κουπονιού TEMU, ώστε να επωφεληθείτε από την έκπτωση που περιγράφεται στη σελίδα παρουσίασης κουπονιού.

Όλοι οι κανόνες για τη χρήση ενός κωδικού προσφοράς TEMU

 • Ελέγξτε την περίοδο ισχύος του κουπονιού. Κάθε προωθητικό κουπόνι TEMU έχει ημερομηνία λήξης. Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι που έχει λήξει, δεν θα λειτουργήσει.
 • Βεβαιωθείτε ότι το κουπόνι ισχύει για τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε. Ορισμένα διαφημιστικά κουπόνια TEMU ισχύουν μόνο για ορισμένα προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων.
 • Εισαγάγετε τον σωστό κωδικό κουπονιού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τον σωστό κωδικό κουπονιού χωρίς σφάλματα. Εάν πληκτρολογήσετε λάθος κωδικό, το κουπόνι δεν θα λειτουργήσει.
 • Εφαρμόστε το κουπόνι πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε ένα προωθητικό κουπόνι αφού έχετε ήδη ολοκληρώσει την παραγγελία σας.
 • Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του προωθητικού κουπονιού TEMU, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών TEMU.
Κωδικός έκπτωσης TEMU

Τρέχοντες Κωδικοί Προσφορών και Εκπτώσεων TEMU

Υπάρχουν πολλές προωθητικές προσφορές και κωδικοί έκπτωσης που ισχύουν σήμερα στην ηλεκτρονική αγορά TEMU. Για το λόγο αυτό, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους τελευταίους έγκυρους κωδικούς προσφοράς και εκπτωτικές προσφορές αυτού του καταστήματος.

Οι πιο πρόσφατοι έγκυροι κωδικοί προσφοράς και εκπτωτικές προσφορές από το TEMU

 • Χρησιμοποιήστε τον κωδικό "SAVE10" για να λάβετε 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές.
 • Εισαγάγετε τον κωδικό "FREESHIP" για δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των $50.
 • Να πάρετε μια 20% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη με κωδικό «SALE20».
 • Χρησιμοποιήστε τον κωδικό "EXTRA15" για επιπλέον 15% έκπτωση σε είδη εκκαθάρισης.
 • Εισαγάγετε τον κωδικό "WELCOME" για α 5% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία.
 • Λάβετε ένα δωρεάν δώρο 25$ με κωδικό "GIFT25" για παραγγελίες άνω των 100$.
 • Χρησιμοποιήστε τον κωδικό "FLASHSALE" για περιορισμένο χρονικό διάστημα 25% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα.
 • Εισαγάγετε τον κωδικό "LOYALTY" για να λάβετε ένα κουπόνι $10 για την επόμενη αγορά σας.
Κωδικός κουπονιού TEMU

Ετήσιες καμπάνιες προώθησης TEMU

Έκπτωση TEMU Πρωτοχρονιάς

Η TEMU.com, ο κορυφαίος διαδικτυακός πωλητής λιανικής, είναι ενθουσιασμένος που ανακοινώνει τις εκπτώσεις της για την Πρωτοχρονιά. Με την έλευση των εορτών οι πελάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν απίστευτη οικονομία σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Από μοντέρνα ηλεκτρονικά είδη, διακόσμηση σπιτιού μέχρι βασικά στοιχεία ομορφιάς, το TEMU.com έχει κάτι για όλους σε ασυναγώνιστες τιμές. Κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς περιορισμένου χρόνου, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από εκπτώσεις έως και 60% εκτός επιλεγμένων στοιχείων. Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το smartphone σας, είτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας είτε να ομορφύνετε τον χώρο σας, το TEMU.com σας καλύπτει. Με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ποιότητας από κορυφαίες μάρκες, μπορείτε να ψωνίζετε με σιγουριά γνωρίζοντας ότι αποκομίζετε την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Μην χάσετε αυτές τις εκπληκτικές προσφορές! Επισκεφτείτε το TEMU.com σήμερα και αρχίστε να εξοικονομείτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Με τον εύχρηστο ιστότοπο και τις ασφαλείς επιλογές πληρωμής, οι αγορές δεν ήταν ποτέ πιο βολικές. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις εκπτώσεις της Πρωτοχρονιάς στο TEMU.com και ξεκινήστε τη νέα χρονιά με απίστευτες οικονομίες.

Ανοιξιάτικη Έκπτωση TEMU

Αυτή η προσφορά περιορισμένου χρόνου προσφέρει στους πελάτες απίστευτες εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Από τη μόδα και την ομορφιά μέχρι τα ηλεκτρονικά είδη και τα οικιακά είδη, οι αγοραστές μπορούν να βρουν εξαιρετικές προσφορές στα αγαπημένα τους αντικείμενα. Μην χάσετε αυτήν την εκπληκτική ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα στην ανοιξιάτικη έκπτωση του TEMU.com. Κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων εκπτώσεων, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν να βρουν εκπτώσεις έως και 50% εκτός επιλεγμένων στοιχείων. Είτε χρειάζεστε μια νέα γκαρνταρόμπα για την εποχή είτε θέλετε να αναβαθμίσετε τα ηλεκτρονικά σας, το TEMU.com σας καλύπτει. Με μια τεράστια ποικιλία προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, οι αγοραστές είναι βέβαιο ότι θα βρουν κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους. Εκτός από τις ασυναγώνιστες τιμές, το TEMU.com προσφέρει επίσης γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, διασφαλίζοντας ότι οι αγορές σας φτάνουν στην πόρτα σας σε χρόνο μηδέν. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Επωφεληθείτε από τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις στο TEMU.com και απολαύστε απίστευτες οικονομίες σε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Θερινές εκπτώσεις TEMU

Το TEMU.com προσφέρει συναρπαστικές καλοκαιρινές προσφορές. Είτε ψάχνετε για μια νέα στολή, ηλεκτρονικά είδη ή διακόσμηση σπιτιού, το TEMU.com σας καλύπτει. Με εκπτώσεις έως 50% off, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ψωνίσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Μην χάσετε αυτές τις εκπληκτικές καλοκαιρινές προσφορές στο TEMU.com. Οι λάτρεις της μόδας θα χαρούν να βρουν μια μεγάλη γκάμα μοντέρνων επιλογών ρούχων στο TEMU.com. Από κομψά φορέματα μέχρι άνετα ενεργά ρούχα, υπάρχει κάτι για όλους. Με τις καλοκαιρινές προσφορές μπορείτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας χωρίς να σπάσετε τα χρήματα. Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και μείνετε στη μόδα αυτή τη σεζόν. Εκτός από τη μόδα, το TEMU.com προσφέρει επίσης εξαιρετικές προσφορές σε ηλεκτρονικά είδη και διακόσμηση σπιτιού. Είτε χρειάζεστε ένα νέο smartphone, μια έξυπνη οικιακή συσκευή ή κομψά έπιπλα, το TEMU.com τα έχει όλα. Με τις καλοκαιρινές προσφορές, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα gadget σας και να βελτιώσετε τον χώρο διαβίωσής σας σε ένα κλάσμα της τιμής. Μη χάσετε τις καλοκαιρινές προσφορές στο TEMU.com. Με εκπτώσεις στη μόδα, τα ηλεκτρονικά είδη και τη διακόσμηση του σπιτιού, υπάρχει κάτι για όλους. Επισκεφτείτε το TEMU.com σήμερα και επωφεληθείτε από αυτές τις εκπληκτικές προσφορές.

Προσφορές TEMU Back To School

Το TEMU.com, μια κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα, προσφέρει σε φοιτητές και μαθητές συναρπαστικές προσφορές για την επιστροφή στο σχολείο. Με τη νέα σχολική χρονιά προ των πυλών, το TEMU.com είναι εδώ για να κάνει την εμπειρία σας πίσω στο σχολείο αξέχαστη. Από σχολικά είδη μέχρι ηλεκτρονικά, σας καλύπτουν. Στο TEMU.com, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας στο σχολείο. Είτε χρειάζεστε σημειωματάρια, στυλό, σακίδια πλάτης ή αριθμομηχανές, τα έχουν όλα. Με την εκτεταμένη επιλογή τους, μπορείτε εύκολα να βρείτε αντικείμενα που ταιριάζουν στο στυλ και τον προϋπολογισμό σας. Το TEMU.com όχι μόνο προσφέρει ποικιλία προϊόντων, αλλά προσφέρει επίσης ανταγωνιστικές τιμές. Με τις προσιτές τιμές τους, μπορείτε να αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε χωρίς να χάσετε όλα τα χρήματά σας. Μην χάσετε τις απίστευτες προσφορές για την επιστροφή στο σχολείο στο TEMU.com. Ξεκινήστε τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τις προσιτές τιμές τους. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους σήμερα και επωφεληθείτε από αυτές τις εκπληκτικές προσφορές.

Φθινοπωρινή έκπτωση TEMU

Το TEMU.com προσφέρει συναρπαστικές φθινοπωρινές προσφορές και εκπτώσεις. Με την έλευση της νέας σεζόν, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ειδικές προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Από μόδα και αξεσουάρ μέχρι διακόσμηση σπιτιού και ηλεκτρονικά είδη, το TEMU.com έχει κάτι για όλους. Μην χάσετε αυτές τις εκπληκτικές προσφορές και ξεκινήστε τις αγορές σας σήμερα! Είτε θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας είτε να ανανεώσετε τον χώρο διαβίωσής σας, το TEMU.com σας καλύπτει. Ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις στη μόδα και απολαύστε εκπτωτικές τιμές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Με μια ποικιλία από στυλ και μεγέθη διαθέσιμα, σίγουρα θα βρείτε κάτι που ταιριάζει στα γούστα και τον προϋπολογισμό σας. Εκτός από τη μόδα, το TEMU.com προσφέρει επίσης μεγάλες εκπτώσεις στη διακόσμηση του σπιτιού και στα ηλεκτρονικά είδη. Βελτιώστε το σαλόνι σας με κομψά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα ή αναβαθμίστε τα gadget σας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με αυτές τις φθινοπωρινές προσφορές, μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας και να παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις χωρίς να ξοδεύετε τόσα χρήματα. Επωφεληθείτε από τις φθινοπωρινές προσφορές και τις εκπτώσεις του TEMU.com σήμερα. Αγοράστε μόδα, διακόσμηση σπιτιού και ηλεκτρονικά είδη σε ασυναγώνιστες τιμές. Μην χάσετε αυτές τις προσφορές περιορισμένου χρόνου και ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε τη νέα σεζόν με στυλ.

Προσφορές TEMU Απόκριες

Ετοιμαστείτε για τρομακτικές οικονομίες και απίστευτα καλές προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Από κοστούμια μέχρι διακοσμητικά, το TEMU.com έχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε αυτό το Halloween αξέχαστο. Ψάχνετε για το τέλειο κοστούμι; Μην ψάχνετε άλλο! Το TEMU.com διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από αποκριάτικες στολές για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Είτε θέλετε να είστε ένας κλασικός βρικόλακας, μια κακιά μάγισσα ή μια χαριτωμένη κολοκύθα, έχουμε κάτι για όλους. Μην ξεχάσετε να δείτε τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας. Εκτός από τα κοστούμια, διαθέτουμε επίσης μια ποικιλία από διακοσμητικά για το Halloween για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια πραγματικά στοιχειωμένη ατμόσφαιρα. Από ανατριχιαστικούς ιστούς αράχνης μέχρι τρομακτικά φώτα, η επιλογή είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει. Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα στοιχειωμένο σπίτι με τρομακτικό ντεκόρ TEMU και τρομάξτε τους καλεσμένους σας με animatronic στηρίγματα. Μην χάσετε αυτές τις τρομακτικές προσφορές! Επισκεφτείτε το TEMU.com σήμερα και επωφεληθείτε από τις προσφορές για το Halloween. Βιαστείτε, αυτές οι προσφορές δεν θα διαρκέσουν πολύ. Ετοιμαστείτε να γιορτάσετε το Halloween με στυλ με το TEMU.

TEMU Μαύρη Παρασκευή

Η Black Friday είναι μια ετήσια εκδήλωση αγορών που λαμβάνει χώρα την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών. Είναι γνωστό για τις τεράστιες εκπτώσεις και προσφορές που προσφέρονται από λιανοπωλητές τόσο στο κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο. Μια δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα που συμμετέχει στη Black Friday είναι η TEMU.com. Το TEMU.com είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά είδη, ρούχα, οικιακά είδη και άλλα. Τη Black Friday, το TEMU.com προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές στους πελάτες του, καθιστώντας το έναν προτιμώμενο προορισμό για τους online αγοραστές που αναζητούν εξαιρετικές προσφορές. Είτε είστε στην αγορά ενός νέου smartphone, μιας κομψής στολής ή μιας οικιακής συσκευής, το TEMU.com είναι μια αξιόπιστη και βολική επιλογή για να εξετάσετε αυτή τη Μαύρη Παρασκευή.

TEMU Cyber ​​Monday

Η Cyber ​​Monday είναι ένα πολυαναμενόμενο γεγονός διαδικτυακών αγορών που λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Είναι γνωστό ότι προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Ένας ιστότοπος που συμμετέχει στο Cyber ​​Monday είναι το TEMU.com. Το TEMU.com είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά είδη, μόδα, οικιακά είδη και άλλα. Την Cyber ​​Monday, το TEMU.com προσφέρει στους πελάτες του αποκλειστικές προσφορές και προσφορές, καθιστώντας το έναν δημοφιλή προορισμό για τους online αγοραστές που θέλουν να λάβουν εξαιρετικές προσφορές. Είτε ψάχνετε για ένα νέο smartphone, ένα κομψό ντύσιμο ή αντικείμενα διακόσμησης για το σπίτι, το TEMU.com αξίζει να επισκεφτείτε την Cyber ​​Monday για φανταστικές εξοικονομήσεις.

Εκκαθάριση τέλους έτους του TEMU

Το TEMU.com ανακοίνωσε την έκπτωσή του στο τέλος του έτους. Αυτή η ετήσια εκδήλωση, γνωστή ως «Εκκαθάριση στο τέλος του έτους» προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να απολαύσουν σημαντικές εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Με την περίοδο των γιορτών να πλησιάζει, αυτή η έκπτωση αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για τους αγοραστές να βρουν εξαιρετικές προσφορές και να εξοικονομήσουν χρήματα στις αγορές τους. Ως μέρος της έκπτωσης "Εκκαθάριση τέλους έτους", το TEMU.com θα προσφέρει εκπτώσεις σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά είδη, μόδα, συσκευές και άλλα. Οι πελάτες μπορούν να περιμένουν να βρουν εκπτώσεις έως και 50% εκτός επιλεγμένων στοιχείων. Αυτή η έκπτωση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τα gadget τους, να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους ή να αναβαθμίσουν τα σπίτια τους πριν από το νέο έτος. Εκτός από τις ελκυστικές εκπτώσεις, το TEMU.com προσφέρει επίσης δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες κατά τη διάρκεια της πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν την άνεση των αγορών από την άνεση του σπιτιού τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για επιπλέον έξοδα αποστολής. Με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές και δωρεάν αποστολή, το TEMU.com διευκολύνει από ποτέ τους πελάτες να βρίσκουν εξαιρετικές προσφορές και να αξιοποιούν στο έπακρο τις αγορές τους στο τέλος του έτους. Μην χάσετε την προσφορά «Εκκαθάριση στο τέλος της χρονιάς» στο TEMU.com. Με εκπτώσεις σε μεγάλη γκάμα προϊόντων και δωρεάν αποστολή, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε τα τέλεια δώρα για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Βιαστείτε και επισκεφτείτε το TEMU.com σήμερα για να επωφεληθείτε από αυτές τις εκπληκτικές προσφορές πριν εξαφανιστούν. Κωδικός προσφοράς TEMU

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το TEMU

Το TEMU προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 9 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για το TEMU τον Μάιο του 2024 και οι καλύτερες προσφορές κουπονιών 30% Εκπτωση.

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το TEMU;

Πώς μπορώ να λάβω έναν εκπτωτικό κωδικό TEMU;

Οι εκπτωτικοί κωδικοί παρέχονται συχνά από τους λιανοπωλητές ως μέρος των καμπανιών μάρκετινγκ τους. Μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο του λιανοπωλητή, σε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ισχύουν οι εκπτωτικοί κωδικοί TEMU για όλα τα προϊόντα;

Δεν ισχύουν όλοι οι κωδικοί έκπτωσης για όλα τα προϊόντα. Ορισμένοι κωδικοί μπορεί να είναι συγκεκριμένοι για ορισμένα προϊόντα ή κατηγορίες, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν περιορισμούς, όπως ένα ελάχιστο ποσό αγοράς.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλούς εκπτωτικούς κωδικούς TEMU σε μία παραγγελία;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός ανά παραγγελία. Οι έμποροι λιανικής συνήθως έχουν μια πολιτική που επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν μόνο έναν κωδικό κάθε φορά.

Λήγουν οι εκπτωτικοί κωδικοί TEMU;

Ναι, οι κωδικοί έκπτωσης έχουν συνήθως ημερομηνία λήξης. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του κώδικα για να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθεί να ισχύει πριν τον χρησιμοποιήσετε.

Μπορώ να μοιραστώ τον εκπτωτικό μου κωδικό TEMU με άλλα άτομα;

Γενικά, οι κωδικοί έκπτωσης προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση και δεν μπορούν να κοινοποιηθούν σε άλλους. Οι έμποροι λιανικής ενδέχεται να έχουν συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις σχετικά με την κοινή χρήση των εκπτωτικών κωδικών.

Τι πρέπει να κάνω εάν ο εκπτωτικός μου κωδικός TEMU δεν λειτουργεί;

Εάν ο εκπτωτικός σας κωδικός δεν λειτουργεί, ελέγξτε ξανά ότι τον πληκτρολογήσατε σωστά και ότι εξακολουθεί να ισχύει. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό κουπονιού TEMU

Χρησιμοποιώντας ένα κουπόνι TEMU μπορείτε να λάβετε μέχρι 30% έκπτωση στην παραγγελία σας που κάνετε σήμερα. Ακολουθούν τα 6 βήματα που απαιτούνται για την επιτυχή χρήση ενός κουπονιού TEMU:

 • 1
  Προσθέστε στο εικονικό καλάθι αγορών σας αυτό που θέλετε να αγοράσετε σήμερα.
 • 2
  Κάντε κλικ στο σύμβολο του καλαθιού αγορών (πάνω δεξιά) για να μεταβείτε στη σελίδα όπου πρέπει να εγγραφείτε ως πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος TEMU.
 • 3
  Μόλις συνδεθείτε ως πελάτης, μεταβείτε στη σελίδα Καλάθι αγορών για να δείτε ποια προϊόντα έχετε προσθέσει στο καλάθι αγορών σας.
 • 4
  Στη δεξιά στήλη, κάτω από τη Σύνοψη παραγγελίας, μπορείτε να δείτε το πλαίσιο "Εισαγωγή κωδικού κουπονιού", όπου μπορείτε να γράψετε το κουπόνι TEMU.
 • 5
  Εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς TEMU, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και δείτε τι έκπτωση προσφέρει.
 • 6
  Κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή παραγγελίας για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μόλις δείτε την έκπτωση που εφαρμόζεται (μην περιμένετε πολύ καθώς ορισμένα κουπόνια ενδέχεται να λήξουν με την πάροδο του χρόνου).

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για το TEMU

🛍️ Κατηγορία Υψηλής τεχνολογίας
🔥 Συνολικές Προσφορές 9
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 7
📌 Προσφορές 2
➡️ Καλύτερο κουπόνι 30% Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 30% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΝΑΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 18 2024 Μαΐου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το TEMU

TEMU ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ TEMU ΛΗΓΕΙ
N/A Πάρτε 30% παραγγελία με έκπτωση άνω των 39 USD σε νέους πελάτες της TEMU.com N / A
acs001407 Κωδικός κουπονιού TEMU: Αποθήκευση 30% με αυτόν τον κωδικό! Μαρτίου 1, 2025
N/A Προώθηση στο TEMU.com: 20% έκπτωση πρώτη παραγγελία εγγραφή SMS N / A
USNEW30 30% κωδικός προσφοράς στο TEMU.com για παραγγελία άνω των 35 USD Ιούνιος 12, 2025

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το TEMU

 • 0

Κωδικός προσφοράς LENOVO.com: έως 15% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 30, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 2024
 • 0

Κωδικός προσφοράς για το RIMOWA.com: 20% έκπτωση

Ιούλιος 11, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SP20
 • 0

Κωδικός προσφοράς στο WONDERSHARE.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

 • 3

Κωδικός κουπονιού στο LEGO.com: έως 10% έκπτωση

Ιούνιος 21, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SK10
 • 93

Κωδικός προσφοράς Aliexpress για τον Μάιο του 2024: λάβετε έκπτωση 3 $ σε παραγγελίες άνω των 29 $

31 Μαΐου 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ZNAF

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.