Γενικά φίλτρα

G2A Εκπτωτικός Κωδικός & Κουπόνια Μάιος 2024

Οι κωδικοί κουπονιών μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν ψωνίζετε στο G2A. Οι κωδικοί κουπονιών G2A μπορούν να προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες G2A. Τσεκάροντας το διαθέσιμο κουπόνι... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 5 - 1 ψήφος
 • 4

G2A.com 10% είδη εκκαθάρισης κωδικών προσφοράς

16 Μαΐου 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ XG2A
 • 4

20% κωδικός κουπονιού στο G2A.com

Απρίλιος 30, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ RING
15%
 • 4

Κωδικός έκπτωσης G2A για όλες τις παραγγελίες: αποθήκευση 15%

31 Μαΐου 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ VE15
10%
Αύγουστος 31, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ AL10
10%
 • 6

Καλύτερο κουπόνι G2A: 10% έκπτωση

Δεκέμβριος 29, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ AL10
10%
 • 3

Κωδικός έκπτωσης G2A: αποθήκευση 10% στην παραγγελία σας

Ιανουάριος 31, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SA10

Πού μπορείτε να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς G2A

Για να λάβετε επιπλέον έκπτωση στην ηλεκτρονική αγορά G2A, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό προσφοράς. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λάβετε κωδικούς προσφοράς G2A. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα διαφημιστικά κουπόνια G2A.

Μάθετε εδώ πώς μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς προσφοράς G2A

 • Επισκεφθείτε τον ιστότοπο G2A.com. Η G2A προσφέρει συχνά κωδικούς έκπτωσης στον ιστότοπό της. Αυτοί οι κωδικοί εμφανίζονται συνήθως στην ενότητα προωθήσεων του ιστότοπου.
 • Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο G2A. Το G2A αποστέλλει περιοδικά ενημερωτικά δελτία με εκπτωτικούς κωδικούς.
 • Ακολουθήστε το G2A στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το G2A συχνά προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram.
 • Επισκεφτείτε ιστοσελίδες κουπονιών. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι κουπονιών που προσφέρουν εκπτωτικούς κωδικούς για το G2A.
 • Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία όπως το G2A Goldmine. Το G2A Goldmine είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να κερδίζετε χρήματα πίσω όταν αγοράζετε προϊόντα από την G2A.
 • Η εφαρμογή G2A προσφέρει μια ποικιλία εκπτώσεων για ψηφιακά και φυσικά προϊόντα. Διατίθενται εκπτώσεις για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων βιντεοπαιχνιδιών, λογισμικού, εφαρμογών, ηλεκτρονικών βιβλίων και ταινιών.
Κωδικός προσφοράς G2A

Τι είδη κωδικών προσφοράς προσφέρει το G2A

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εκπτώσεων στην ηλεκτρονική αγορά G2A: στις παρακάτω γραμμές παρουσιάζουμε εν συντομία τους πιο δημοφιλείς τύπους προωθητικών προσφορών και κωδικούς έκπτωσης για το G2A.

Τύποι κωδικών προσφοράς G2A

 • Εκπτώσεις ποσοστού: αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι εκπτωτικών κωδικών και προσφέρουν ένα ποσοστό της αξίας του προϊόντος. Για παράδειγμα, ένας εκπτωτικός κωδικός του 20% θα μειώσει την αξία του προϊόντος κατά 20%.
 • Σταθερές εκπτώσεις: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν ένα σταθερό ποσό έκπτωσης ανεξάρτητα από την αξία του προϊόντος. Για παράδειγμα, ένας εκπτωτικός κωδικός 10$ θα μειώσει την αξία του προϊόντος κατά 10$.
 • Δωρεάν εκπτώσεις: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν το προϊόν δωρεάν όταν αγοράζονται με άλλα προϊόντα. Για παράδειγμα, ένας εκπτωτικός κωδικός "Αποκτήστε το παιχνίδι δωρεάν" θα προσφέρει το παιχνίδι δωρεάν όταν το αγοράσετε με άλλο παιχνίδι.
 • Εκπτώσεις για ορισμένες κατηγορίες προϊόντων: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν εκπτώσεις για ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, όπως βιντεοπαιχνίδια, λογισμικό ή άλλα ψηφιακά προϊόντα. Για παράδειγμα, ένας κωδικός έκπτωσης "Βιντεοπαιχνίδι" θα προσφέρει έκπτωση για όλα τα βιντεοπαιχνίδια στον κατάλογο G2A.
 • Εκπτώσεις για ορισμένα προϊόντα: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν εκπτώσεις για ορισμένα προϊόντα, ανεξάρτητα από την κατηγορία προϊόντων στην οποία ανήκουν. Για παράδειγμα, ένας εκπτωτικός κωδικός "GTA V" θα προσφέρει έκπτωση για το παιχνίδι "Grand Theft Auto V".
 • Εκπτώσεις για ορισμένες εκπτώσεις ή εκδηλώσεις: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν εκπτώσεις για ορισμένες εκπτώσεις ή εκδηλώσεις, όπως η Black Friday ή τα Χριστούγεννα. Για παράδειγμα, ένας εκπτωτικός κωδικός "Black Friday" θα προσφέρει έκπτωση κατά την έκπτωση της Black Friday.
 • Εκπτώσεις για νέους πελάτες: Αυτοί οι κωδικοί προσφέρουν εκπτώσεις για νέους πελάτες που κάνουν την πρώτη τους παραγγελία στο G2A.
Κωδικός κουπονιού G2A

Κανόνες χρήσης κωδικών προσφοράς G2A

Ο κωδικός προσφοράς G2A μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολύ απλό τρόπο. Δεδομένου ότι ορισμένοι από τους επισκέπτες μας απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν με επιτυχία έναν κωδικό κουπονιού G2A, παρακάτω παρουσιάζουμε τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε έναν κωδικό κουπονιού G2A.

Μάθετε εδώ ποιοι είναι οι κανόνες για τη χρήση ενός κωδικού προσφοράς G2A

 • Για να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό κουπονιού G2A, πρέπει να τον εισαγάγετε στο πεδίο "Κωδικός κουπονιού" στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Αυτό το πεδίο βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος της σελίδας ολοκλήρωσης παραγγελίας.
 • Οι κωδικοί κουπονιών G2A αποτελούνται από γράμματα και αριθμούς. Είναι σημαντικό να εισάγετε τον σωστό κωδικό κουπονιού με όλα τα κεφαλαία γράμματα και αριθμούς. Εάν εισαγάγετε λάθος κωδικό κουπονιού, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος.
 • Ένας κωδικός κουπονιού G2A μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό κουπονιού που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος.
 • Ένας κωδικός κουπονιού G2A μπορεί να περιορίζεται σε ορισμένα προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων. Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό κουπονιού για ένα προϊόν που δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά κωδικού κουπονιού, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος.
 • Ένας κωδικός κουπονιού G2A μπορεί να έχει περιορισμένη περίοδο ισχύος. Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό κουπονιού που έχει λήξει, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος.
 • Ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του κωδικού κουπονιού πριν τον χρησιμοποιήσετε. Οι όροι και προϋποθέσεις του κωδικού κουπονιού θα παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του κωδικού κουπονιού, όπως εάν ο κωδικός κουπονιού περιορίζεται σε ορισμένα προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων, εάν ο κωδικός κουπονιού έχει περιορισμένη περίοδο ισχύος και εάν ο κωδικός κουπονιού μπορεί να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλους κωδικούς κουπονιών.
 • Εάν ο κωδικός του κουπονιού δεν λειτουργεί, βεβαιωθείτε ότι τον πληκτρολογήσατε σωστά και ότι πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις. Εάν ο κωδικός κουπονιού εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της G2A για βοήθεια.
Κωδικός έκπτωσης G2A

Τρέχοντες Κωδικοί Προσφορών και Εκπτώσεων G2A

Όταν ψάχνετε για τους πιο πρόσφατους κωδικούς προσφοράς και εκπτωτικούς κωδικούς G2A, είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε τους πιο πρόσφατους. Έχουμε ετοιμάσει εδώ μια λίστα με τους πιο πρόσφατους κωδικούς προσφοράς και προσφορές εκπτώσεων για την ηλεκτρονική αγορά G2A.

Τελευταίες προωθητικές προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς G2A

 • 20% έκπτωση σε όλα τα βιντεοπαιχνίδια.
 • Έκπτωση έως και 95% σε ορισμένα προϊόντα λογισμικού.
 • Τα καλύτερα παιχνίδια μόνο με 10 ευρώ/δολλάρια.
 • 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα λογισμικού.
 • Έκπτωση 5% σε όλα τα ψηφιακά προϊόντα.
 • 10% έκπτωση σε όλα τα βιντεοπαιχνίδια για νέους πελάτες.
 • Έκπτωση 5% σε όλα τα προϊόντα για νέους πελάτες.
 • 10% επιστροφή μετρητών σε όλες τις παραγγελίες.
 • 20% επιστροφή μετρητών για παραγγελίες άνω των 100 USD.
 • 30% επιστροφή μετρητών για παραγγελίες άνω των 200 USD.
Κωδικός κουπονιού G2A

Ετήσιες διαφημιστικές καμπάνιες G2A

Έκπτωση G2A Black Friday

Το G2A προσφέρει τεράστιες εκπτώσεις σε διάφορα παιχνίδια και αξεσουάρ παιχνιδιών κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκπτωσης Black Friday. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους παίκτες να εξοικονομήσουν χρήματα και να επεκτείνουν τη συλλογή τους.

Θερινή έκπτωση G2A

Η G2A πραγματοποιεί καλοκαιρινές εκπτώσεις όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν σημαντικές εκπτώσεις σε δημοφιλή παιχνίδια και υλικό παιχνιδιών. Είναι η τέλεια στιγμή για να αποκτήσετε αυτό το παιχνίδι που έχετε προσέξει ή να αναβαθμίσετε τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας.

Εβδομαδιαίες προσφορές G2A

Η G2A ενημερώνει τακτικά τον ιστότοπό της με νέες εβδομαδιαίες προσφορές, επιτρέποντας στους πελάτες να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και αξεσουάρ παιχνιδιών. Έχετε το νου σας για αυτές τις προσφορές για να πάρετε μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες.

Ειδικές προσφορές για διακοπές G2A

Κατά τη διάρκεια μεγάλων εορτών όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, το G2A προσφέρει ειδικές εκπτώσεις και προσφορές. Επωφεληθείτε από αυτές τις εορταστικές προσφορές για να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στις διακοπές.

Αποκλειστικά πακέτα G2A

Το G2A προσφέρει περιστασιακά αποκλειστικά πακέτα που περιλαμβάνουν πολλά παιχνίδια ή αξεσουάρ παιχνιδιών σε μειωμένη τιμή. Αυτά τα πακέτα προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και αξίζει να τα εξετάσετε εάν θέλετε να επεκτείνετε τη συλλογή παιχνιδιών σας

Εκπτώσεις G2A FLASH

Η G2A εκπλήσσει τους πελάτες της με flash εκπτώσεις, όπου ορισμένα παιχνίδια ή αξεσουάρ παιχνιδιών είναι διαθέσιμα σε πολύ μειωμένες τιμές για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ενεργήστε γρήγορα για να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές περιορισμένου χρόνου.

Πρόγραμμα πιστότητας G2A

Η G2A ανταμείβει τους πιστούς πελάτες της με αποκλειστικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα επιβράβευσης, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερες οικονομίες στις αγορές τους. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτού του προγράμματος και να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει. Κωδικός προσφοράς G2A

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το G2A

Το G2A προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 7 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για το G2A τον Μάιο του 2024 και οι καλύτερες προσφορές κουπονιών 15% Εκπτωση.

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το G2A;

Τι είναι οι εκπτωτικοί κωδικοί G2A;

Οι εκπτωτικοί κωδικοί G2A είναι αλφαριθμητικοί κωδικοί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβετε εκπτώσεις σε προϊόντα που αγοράστηκαν από τον ιστότοπο G2A.com. Αυτοί οι κωδικοί είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο του G2A και σε άλλους ιστότοπους βιντεοπαιχνιδιών.

Πώς μπορώ να λάβω εκπτωτικούς κωδικούς G2A;

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο G2A.com. Η G2A προσφέρει συχνά κωδικούς έκπτωσης στον ιστότοπό της. Αυτοί οι κωδικοί εμφανίζονται συνήθως στην ενότητα προωθήσεων του ιστότοπου.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν εκπτωτικό κωδικό G2A;

Προσθέστε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε στο καλάθι αγορών σας. Κάντε κλικ στο κουμπί "Ολοκλήρωση αγοράς". Εισαγάγετε τον εκπτωτικό κωδικό στο πεδίο "Κωδικός έκπτωσης". Κάντε κλικ στο κουμπί "Εφαρμογή". Το ποσό της έκπτωσης θα εφαρμοστεί αυτόματα στη συνολική αξία της παραγγελίας.

Τι είδους εκπτώσεις προσφέρουν οι εκπτωτικοί κωδικοί G2A;

 • Εκπτώσεις ποσοστού. Αυτές οι εκπτώσεις εκφράζονται ως ποσοστό της αξίας του προϊόντος. Για παράδειγμα, ένας εκπτωτικός κωδικός του 20% θα μειώσει την αξία του προϊόντος κατά 20%.
 • Σταθερές εκπτώσεις. Αυτές οι εκπτώσεις εκφράζονται ως ένα σταθερό ποσό. Για παράδειγμα, ένας εκπτωτικός κωδικός 10$ θα μειώσει την αξία του προϊόντος κατά 10$.
 • Δωρεάν εκπτώσεις. Αυτές οι εκπτώσεις προσφέρουν το προϊόν δωρεάν όταν αγοράζονται με άλλα προϊόντα.

Υπάρχουν περιορισμοί για τη χρήση εκπτωτικών κωδικών G2A;

Οι εκπτωτικοί κωδικοί ενδέχεται να έχουν περιορισμένη περίοδο ισχύος. Οι κωδικοί έκπτωσης ενδέχεται να ισχύουν μόνο για ορισμένα προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων. Οι κωδικοί έκπτωσης μπορεί να έχουν ελάχιστη αξία παραγγελίας. Είναι σημαντικό να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του εκπτωτικού κωδικού πριν τον χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι πληροίτε όλες τις απαιτήσεις.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι εύρεσης εκπτωτικών κωδικών G2A;

Επισκεφθείτε τακτικά τον ιστότοπο G2A.com για να δείτε ποιες προσφορές είναι διαθέσιμες. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο G2A για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές. Ακολουθήστε το G2A στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείτε ποιες προσφορές ανακοινώνονται. Επισκεφτείτε ιστότοπους κουπονιών για να αναζητήσετε εκπτωτικούς κωδικούς G2A.

Πώς να προσθέσετε έναν εκπτωτικό κωδικό G2A

Έχετε επιλέξει άδεια λογισμικού ή παιχνιδιού μέσω του G2A και θέλετε να λάβετε επιπλέον έκπτωση; Χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι G2A ως εξής:

 • 1
  Επιλέξτε ποιο πρόγραμμα λογισμικού ή κλειδί παιχνιδιού θέλετε να αγοράσετε τώρα και κάντε κλικ στην ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.
 • 2
  Στο καλάθι αγορών, όπου μπορείτε να δείτε ποιο λογισμικό επιλέξατε να αγοράσετε, στη δεξιά πλευρά έχετε τη Συνολική Τιμή και το μπλε κουμπί Συνέχεια στην πληρωμή.
 • 3
  Κάτω από το κουμπί πληρωμής μπορείτε να δείτε το μπλε κείμενο «Προσθήκη εκπτωτικού κωδικού». Κάντε κλικ σε αυτό.
 • 4
  Γράψτε το κουπόνι G2A στο πλαίσιο που ανοίγει με το κείμενο "Εισαγάγετε τον κωδικό σας". Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί ΕΦΑΡΜΟΓΗ για να δείτε την έκπτωση.
 • 5
  Τώρα, αφού μπορείτε να δείτε την έκπτωση που προσφέρει το κουπόνι G2A, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια στην πληρωμή" για να ολοκληρώσετε την αγορά σας και να λάβετε το κλειδί λογισμικού μέσω email.

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για το G2A

🛍️ Κατηγορία Υπηρεσίες Διαδικτύου
🔥 Συνολικές Προσφορές 7
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 7
📌 Προσφορές 0
➡️ Καλύτερο κουπόνι 15% Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 15% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 18 2024 Μαΐου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το G2A

G2A ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ G2A ΛΗΓΕΙ
BEASTBANKSXG2A G2A.com 10% είδη εκκαθάρισης κωδικών προσφοράς 16 Μαΐου 2025
G2ASPRING 20% κωδικός κουπονιού στο G2A.com Απρίλιος 30, 2025
SAVE15 Κωδικός έκπτωσης G2A για όλες τις παραγγελίες: αποθήκευση 15% 31 Μαΐου 2024
TERRITREVIVAL10 Μόνο αυτόν τον μήνα! 10% έκπτωση με αυτόν τον κωδικό προσφοράς G2A Αύγουστος 31, 2024

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το G2A

 • 0

Κωδικός προσφοράς LENOVO.com: έως 15% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 30, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 2024
 • 0

Κωδικός προσφοράς για το RIMOWA.com: 20% έκπτωση

Ιούλιος 11, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SP20
 • 0

Κωδικός προσφοράς στο WONDERSHARE.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

 • 2

Αποθήκευση 10% στο πρόγραμμα HOSTINGER με αυτόν τον κωδικό προσφοράς

Νοέμβριος 16, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ATAM
 • 3

Κωδικός κουπονιού στο LEGO.com: έως 10% έκπτωση

Ιούνιος 21, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SK10

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων

Επιλογές αποστολής

Μεταφορέας
DHL / UPS
τυπική αποστολή

Επιλογές επικοινωνίας

25 Centurian Drive Suite 102 Markham Ontario L3R 5N8, Καναδάς
@LEGO
LEGO_Group
LEGO
www.lego.com

LEGO Εισαγωγή

Η LEGO είναι ένας διάσημος λιανοπωλητής που ειδικεύεται στα προϊόντα LEGO. Προσφέρουν μεγάλη γκάμα σετ LEGO, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών θεμάτων όπως Star Wars, Harry Potter και Marvel. Εκτός από την εκτεταμένη επιλογή τους, η LEGO διοργανώνει συχνά προσφορές για να προσφέρει στους πελάτες προστιθέμενη αξία. Αυτές οι προσφορές μπορεί να περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε επιλεγμένα σετ, αποκλειστικά δώρα με αγορά ή δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω του συγκεκριμένου ποσού. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για αυτές τις προσφορές επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της LEGO ή εγγραφώντας στο ενημερωτικό δελτίο τους. Με τη δέσμευσή τους στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, η LEGO είναι ένας αξιόπιστος προορισμός για τους λάτρεις των LEGO όλων των ηλικιών.

Πολιτική παράδοσης LEGO

Η τυπική παράδοση διαρκεί συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. Η ταχεία αποστολή είναι διαθέσιμη για ταχύτερη παράδοση, συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Το κόστος παράδοσης υπολογίζεται με βάση το σύνολο της παραγγελίας και τον τόπο παράδοσης. Προσφέρεται δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω του συγκεκριμένου ποσού.

Πολιτική επιστροφών LEGO

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 90 ημερών από την αγορά. Για να ξεκινήσουν μια επιστροφή, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών LEGO. Οι επιστροφές πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία και σε καινούργια, αχρησιμοποίητη κατάσταση. Οι επιστροφές χρημάτων εκδίδονται μόλις παραληφθούν και επιθεωρηθούν τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Κουπόνι LEGO SHOP
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.