Γενικά φίλτρα

Κωδικός προσφοράς VIMEO

Για να μειώσετε την τιμή ενός προγράμματος συνδρομής premium, έως 15%, χρησιμοποιήστε έναν κωδικό προσφοράς Vimeo από την OxiDeals. Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα βίντεο Vimeo και εφαρμόστε τις ιδέες σας. Δημιουργήστε, διαχειριστείτε και... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 5 - 1 ψήφος
 • 4

Πάρτε 15% κωδικός κουπονιού στην ετήσια συνδρομή VIMEO.com

Ιούνιος 2, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ IN15
10%
 • 1

Κωδικός προσφοράς VIMEO: επιπλέον 10% έκπτωση στη συνδρομή σας

Αύγουστος 31, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ Q123
 • 0

Vimeo σημερινή συμφωνία: Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών!

Δεκέμβριος 31, 2024 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Έληξε Κουπόνια

20%
 • 11

Κωδικός προσφοράς Vimeo 20% off | Δημιουργήστε, διαχειριστείτε και μοιραστείτε βίντεο

31 Μαΐου 2023 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ RE20
25%
 • 29

Λαμβάνω 25% όλες οι συνδρομές Vimeo

Νοέμβριος 30, 2022 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ally

Εξοικονομήστε περισσότερα με τους κωδικούς προσφοράς Vimeo

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Vimeo στο παρελθόν, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμαστικές προσφορές που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό τους. Πριν εγγραφείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους δωρεάν προτού δεσμευτείτε για ένα χρόνο. Εάν δεν σας αρέσει, μπορείτε να υποβαθμίσετε το επίπεδο συνδρομής σας εάν το επιθυμείτε. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη λογαριασμό Vimeo, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το α Κωδικός κουπονιού Vimeo για να εξοικονομήσετε χρήματα στη συνδρομή σας.

Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε ένα Κωδικός προσφοράς Vimeo, μπορείτε να ελέγξετε για την ημερομηνία λήξης του. ΕΝΑ Εκπτωτικός κωδικός Vimeo μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και πέντε φορές. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό μετά τη λήξη του, αλλά πρέπει να τον διαγράψετε προτού τον εισαγάγετε ξανά. Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός σας λειτουργεί είναι να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης και να ελέγξετε αν είναι ακόμα ενεργός. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αναζητήσετε έναν άλλο κωδικό εάν ο ληγμένος δεν λειτουργεί.

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Student Beans. Το πρόγραμμα θα επαληθεύσει την ιδιότητα του φοιτητή σας και θα παρέχει α Κωδικός προσφοράς Vimeo με 50% έκπτωση. Ο κωδικός έκπτωσης σπουδαστών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Vimeo Plus, Vimeo Pro και Vimeo Business. Άλλοι κωδικοί προσφοράς Vimeo συνήθως προσφέρουν 10% ή λιγότερο. Εκτός αυτού, το Student Beans προσφέρει επίσης ένα δωρεάν drone σε φοιτητές που εγγράφονται στο Vimeo Premium.

 

Τα οφέλη από τη χρήση του Vimeo

Η Vimeo ιδρύθηκε από τέσσερα άτομα το 2004 με στόχο να προσφέρει μια εναλλακτική στο YouTube. Η εταιρεία αγοράστηκε από την IAC το 2009 και πλέον έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα. Είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος βίντεο που εστιάζει σε υψηλής ποιότητας, επαγγελματικό περιεχόμενο. Το Vimeo έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αλλά είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα με εκπληκτικές δυνατότητες, όπως βίντεο HD, ρυθμίσεις απορρήτου και πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων.

Μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στους μαθητές για να ανεβάσουν τα βίντεό σας στο Vimeo. Μπορείτε να ανεβάσετε έως και 250 GB κάθε χρόνο και να έχετε 5 GB αποθηκευτικού χώρου την εβδομάδα με το δωρεάν πρόγραμμα. Για μια επιχείρηση, θα πρέπει να πληρώσετε για ένα πρόγραμμα premium εάν θέλετε περισσότερες δυνατότητες.

Μπορείτε επίσης να δείτε ποιος είδαν τα βίντεό σας πριν τα υποβάλετε. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν τα βίντεό σας έχουν αρέσει ή σχολιαστούν. Σε αντίθεση με το YouTube, το Vimeo δεν επιτρέπει σε εξωτερικά διαφημιστικά δίκτυα να στοχεύουν τα βίντεό σας. Έχετε επίσης περισσότερες επιλογές απορρήτου και μπορείτε να εξατομικεύσετε το βίντεό σας με το λογότυπο ή τους συνδυασμούς χρωμάτων σας. Υπάρχει επίσης ένα ισχυρό πακέτο αναλυτικών στοιχείων για επαγγελματίες χρήστες.

Η πλατφόρμα χωρίς διαφημίσεις του Vimeo σάς δίνει μεγαλύτερο έλεγχο του περιεχομένου σας. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την ενσωμάτωση σε ορισμένους ιστότοπους.

 

Πώς να επικοινωνήσετε με το Vimeo

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να συνδεθείτε στο Vimeo. Επικοινωνήστε με το Vimeo κάνοντας κλικ στο μπλε πλαίσιο συνομιλίας στην κάτω δεξιά γωνία του κέντρου βοήθειας. Αφού πληκτρολογήσετε το ερώτημά σας, το σύστημα θα αναζητήσει την απάντηση στο κέντρο βοήθειας.

Συχνές Ερωτήσεις για το VIMEO

Το VIMEO προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 6 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για το VIMEO τον Μάιο του 2024 και οι καλύτερες προσφορές κουπονιών 40% Εκπτωση.

Ποια είναι τα τελευταία κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το VIMEO;

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν κωδικό προσφοράς στο Vimeo;

 1. Επιλέξτε έναν από τους εκπτωτικούς κωδικούς που βρίσκονται στον ιστότοπο του oxiDeals.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Λήψη κωδικού".
 3. Κάντε κλικ στον κωδικό για αυτόματη αντιγραφή ή χρησιμοποιήστε το κουμπί "Αντιγραφή".
 4. Θα λάβετε το μήνυμα "ο κωδικός αντιγράφηκε, χρησιμοποιήστε τον", μετά πατήστε το κόκκινο κείμενο "εδώ".
 5. Θα κατευθυνθείτε αυτόματα στον ιστότοπο του VIMEO και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προσφοράς.

Μπορώ να λάβω έναν κωδικό προσφοράς Vimeo για πρώτη παραγγελία;

Οι προσφορές Vimeo προσφέρουν δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για όλα τα επίπεδα συνδρομής. Μπορείτε επίσης να λάβετε έναν Κωδικό Προσφοράς Πρώτης Παραγγελίας Vimeo ξεκινώντας από 10% για να αποθηκεύσετε ακόμη περισσότερα.

Μπορώ να πληρώνω μηνιαία στο Vimeo;

Το Vimeo προσφέρει ένα βασικό πρόγραμμα δωρεάν με 500 MB χώρου μεταφόρτωσης την εβδομάδα και συνολικό αποθηκευτικό χώρο έως 5 GB. Τα προγράμματα επί πληρωμή περιλαμβάνουν επίσης το πρόγραμμα "Plus", το οποίο κοστίζει 12 $ το μήνα ή 7 $ ετησίως (χρεώνεται ετησίως).

Το Vimeo έχει φοιτητική έκπτωση;

Το Vimeo προσφέρει στους φοιτητές α 50% έκπτωση. Χρησιμοποιήστε Student Beans. Αυτή η έκπτωση είναι διαθέσιμη για συνδρομές Vimeo Plus, Pro ή Business.

Μπορείτε να προσθέσετε έναν κωδικό προσφοράς VIMEO

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν έναν κωδικό προσφοράς για να εξοικονομήσουν χρήματα στα πακέτα υπηρεσιών του VIMEO θα έχουν χαμηλότερη τιμή. Ακολουθούν οδηγίες σχετικά με το πώς να εφαρμόσετε με επιτυχία έναν κωδικό προσφοράς Vimeo.

 • 1
  Περιηγηθείτε στο vimeo.com και επιλέξτε το πρόγραμμα VIMEO που προτιμάτε.
 • 2
  Συνδεθείτε στο Vimeo. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, δημιουργήστε έναν πληκτρολογώντας τη διεύθυνση e-mail σας και επιλέγοντας έναν κωδικό πρόσβασης.
 • 3
  Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.
 • 4
  Η ερώτηση "Έχετε κωδικό προσφοράς;" βρίσκεται κάτω από τη μέθοδο πληρωμής. Κάντε κλικ σε αυτήν την ερώτηση για να ανοίξετε το πλαίσιο όπου θα εισαγάγετε το προωθητικό κουπόνι VIMEO
 • 5
  Πατήστε το κουμπί «Εφαρμογή κωδικού» για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση.

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για το VIMEO

🛍️ Κατηγορία Υπηρεσίες Διαδικτύου
🔥 Συνολικές Προσφορές 6
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 4
📌 Προσφορές 2
➡️ Καλύτερο κουπόνι 15% Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 10% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΝΑΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 18 2024 Μαΐου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το VIMEO

VIMEO ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ VIMEO ΛΗΓΕΙ
BACKAGAIN15 Πάρτε 15% κωδικός κουπονιού στην ετήσια συνδρομή VIMEO.com Ιούνιος 2, 2025
NTBPQ123 Κωδικός προσφοράς VIMEO: επιπλέον 10% έκπτωση στη συνδρομή σας Αύγουστος 31, 2024
N/A Vimeo σημερινή συμφωνία: Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών! Δεκέμβριος 31, 2024
N/A Αποθήκευση 40% όταν επιλέξτε ένα ετήσιο πρόγραμμα Vimeo για συνδρομή Ιούλιος 31, 2025

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το VIMEO

 • 0

Κωδικός προσφοράς LENOVO.com: έως 15% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

Ιούνιος 30, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ 2024
 • 0

Κωδικός προσφοράς για το RIMOWA.com: 20% έκπτωση

Ιούλιος 11, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SP20
 • 0

Κωδικός προσφοράς στο WONDERSHARE.com: 25% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη

 • 2

Αποθήκευση 10% στο πρόγραμμα HOSTINGER με αυτόν τον κωδικό προσφοράς

Νοέμβριος 16, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ATAM
 • 3

Κωδικός κουπονιού στο LEGO.com: έως 10% έκπτωση

Ιούνιος 21, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ SK10

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

αγοράστε online κρέμα κλοτριμαζόλης

http://www.apetitno.net/stmap_13cc119.html
2015 vimeo luxfilm luxmed-diagnostyka.pl luxmed.pl www.luxmedlublin.pl koncertowa luxoderm συσφικτική κρέμα luxoderm συστατικά κρέμας luxoderm λειτουργεί πραγματικά η κρέμα luxoderm δοκιμαστική κρέμα luxurica...

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων

Επιλογές αποστολής

Μεταφορέας
DHL / UPS
τυπική αποστολή

Επιλογές επικοινωνίας

25 Centurian Drive Suite 102 Markham Ontario L3R 5N8, Καναδάς
@LEGO
LEGO_Group
LEGO
www.lego.com

LEGO Εισαγωγή

Η LEGO είναι ένας διάσημος λιανοπωλητής που ειδικεύεται στα προϊόντα LEGO. Προσφέρουν μεγάλη γκάμα σετ LEGO, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών θεμάτων όπως Star Wars, Harry Potter και Marvel. Εκτός από την εκτεταμένη επιλογή τους, η LEGO διοργανώνει συχνά προσφορές για να προσφέρει στους πελάτες προστιθέμενη αξία. Αυτές οι προσφορές μπορεί να περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε επιλεγμένα σετ, αποκλειστικά δώρα με αγορά ή δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω του συγκεκριμένου ποσού. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για αυτές τις προσφορές επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της LEGO ή εγγραφώντας στο ενημερωτικό δελτίο τους. Με τη δέσμευσή τους στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, η LEGO είναι ένας αξιόπιστος προορισμός για τους λάτρεις των LEGO όλων των ηλικιών.

Πολιτική παράδοσης LEGO

Η τυπική παράδοση διαρκεί συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. Η ταχεία αποστολή είναι διαθέσιμη για ταχύτερη παράδοση, συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Το κόστος παράδοσης υπολογίζεται με βάση το σύνολο της παραγγελίας και τον τόπο παράδοσης. Προσφέρεται δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω του συγκεκριμένου ποσού.

Πολιτική επιστροφών LEGO

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 90 ημερών από την αγορά. Για να ξεκινήσουν μια επιστροφή, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών LEGO. Οι επιστροφές πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία και σε καινούργια, αχρησιμοποίητη κατάσταση. Οι επιστροφές χρημάτων εκδίδονται μόλις παραληφθούν και επιθεωρηθούν τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Κουπόνι LEGO SHOP
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.