Γενικά φίλτρα

Έκπτωση Zalando Κωδικός & Κουπόνια Μάιος 2024

Το ZALANDO.com είναι ένα δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ZALANDO.com είναι η χρήση κουπονιών και... Διαβάστε Περισσότερα
Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 5 - 1 ψήφος
15%
 • 3070

Εξτρα 15% έκπτωση με αυτόν τον κωδικό προσφοράς ZALANDO

31 Μαΐου 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ FT15
10%
 • 1624

10% Κωδικός προσφοράς Zalando για όλους

Μαρτίου 30, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ER15

Έληξε Κουπόνια

15%
Φεβρουάριος 29, 2024 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ER15

Πού μπορείτε να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς ZALANDO

Επειδή δεν βρίσκετε πάντα το κατάλληλο κουπόνι ή προσφορά έκπτωσης για εσάς, σε ιστότοπους που προσφέρουν κωδικούς προσφοράς για το ηλεκτρονικό κατάστημα ZALANDO, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε μια επιπλέον έκπτωση ή έναν κωδικό προσφοράς ZALANDO.

Μάθετε εδώ Πού μπορείτε να βρείτε τους κωδικούς προσφοράς ZALANDO στο Διαδίκτυο

 • Ιστοσελίδα ZALANDO: Η ZALANDO συχνά προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς στον ιστότοπό της. Αυτοί οι κωδικοί βρίσκονται στην ενότητα "Προσφορές".
 • Ενημερωτικό δελτίο ZALANDO: με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ZALANDO, θα ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές και προσφορές, συμπεριλαμβανομένων των εκπτωτικών κωδικών.
 • Social Media: Το ZALANDO είναι ενεργό σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter. Το κατάστημα συχνά δημοσιεύει εκπτωτικούς κωδικούς σε αυτές τις πλατφόρμες.
 • Ιστότοποι κουπονιών: υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που προσφέρουν κουπόνια και εκπτωτικούς κωδικούς για διάφορα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του ZALANDO.
 • Ομάδες Facebook: υπάρχουν πολλές ομάδες Facebook αφιερωμένες σε εκπτωτικούς κωδικούς. Αυτές οι ομάδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς για το ZALANDO και άλλα καταστήματα.
 • Διαδικτυακά φόρουμ: υπάρχουν πολλά διαδικτυακά φόρουμ αφιερωμένα στις αγορές.
 • Αυτά τα φόρουμ είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς για το ZALANDO και άλλα καταστήματα.
Κωδικός προσφοράς Zalando

Τι είδη κωδικών προσφοράς προσφέρει η ZALANDO

Εκτός από την έκπτωση καλωσορίσματος για νέους πελάτες ZALANDO, υπάρχουν διάφοροι τύποι προωθητικών προσφορών και κωδικών έκπτωσης, μερικοί από αυτούς είναι κατάλληλοι για την ηλεκτρονική σας παραγγελία που θέλετε να υποβάλετε αυτήν τη στιγμή.

Εδώ είναι όλοι οι τύποι εκπτωτικών κωδικών που προσφέρονται από το ZALANDO

 • Εκπτωτικός κωδικός πρώτης παραγγελίας: αυτός ο τύπος εκπτωτικού κωδικού προσφέρει α 15% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία που γίνεται στον ιστότοπο ZALANDO.
 • Κωδικός έκπτωσης κατηγορίας προϊόντος: αυτός ο τύπος εκπτωτικού κωδικού προσφέρει έκπτωση σε μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων, όπως παπούτσια, ρούχα ή αξεσουάρ.
 • Κωδικός έκπτωσης επωνυμίας: αυτός ο τύπος εκπτωτικού κωδικού προσφέρει έκπτωση σε προϊόντα συγκεκριμένης μάρκας.
 • Κωδικός έκπτωσης για ολόκληρη την παραγγελία: αυτός ο τύπος εκπτωτικού κωδικού προσφέρει έκπτωση στη συνολική αξία παραγγελίας.
 • Κωδικός έκπτωσης για μέλη VIP: αυτός ο τύπος εκπτωτικού κωδικού είναι διαθέσιμος μόνο για μέλη VIP ZALANDO.
 • Εκπτωτικός κωδικός ειδικής εκδήλωσης: Η ZALANDO συχνά προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς για ειδικές εκδηλώσεις όπως η Μαύρη Παρασκευή, τα Χριστούγεννα ή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
 • Τυχαίος εκπτωτικός κωδικός: Το ZALANDO μερικές φορές προσφέρει τυχαίους εκπτωτικούς κωδικούς, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του καταστήματος, στο ενημερωτικό δελτίο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κωδικός κουπονιού Zalando

Κανόνες χρήσης εκπτωτικού κωδικού ZALANDO

Μερικές φορές ο εκπτωτικός κωδικός ZALANDO δεν λειτουργεί και αυτό συμβαίνει επειδή δεν τηρούνται ορισμένοι κανόνες χρήσης του. Ακολουθούν οι 3 πιο σημαντικοί κανόνες για τη χρήση εκπτωτικού κωδικού ZALANDO.

3 σημαντικοί κανόνες για τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού ZALANDO

 • Τα διαφημιστικά κουπόνια ZALANDO μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στον ιστότοπο ZALANDO.com.
 • Τα διαφημιστικά κουπόνια ZALANDO μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων ή επωνυμίες.
 • Τα προωθητικά κουπόνια ZALANDO ενδέχεται να έχουν περιορισμένη διάρκεια ισχύος.
Εκπτωτικός Κωδικός Zalando

Τρέχοντες Κωδικοί Προσφορών και Εκπτώσεων ZALANDO

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 5 διαφημιστικές καμπάνιες ZALANDO ή κωδικοί έκπτωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και που πιθανότατα ταιριάζουν πολύ στην ηλεκτρονική σας παραγγελία σήμερα. Παρακάτω έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια λίστα με τους πιο πρόσφατους εκπτωτικούς κωδικούς και προωθητικές προσφορές ZALANDO.

Τελευταίοι έγκυροι εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές ZALANDO

 • Κωδικός έκπτωσης κατά την πρώτη παραγγελία του 15%. Ο εκπτωτικός κωδικός προσφέρει α 15% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία που γίνεται στον ιστότοπο ZALANDO.com. Αυτός ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά και ισχύει για όλες τις κατηγορίες προϊόντων.
 • 20% κωδικός έκπτωσης στα παπούτσια. Ο εκπτωτικός κωδικός προσφέρει α 20% έκπτωση σε υποδήματα από τη χειμερινή συλλογή.
 • 15% Κωδικός έκπτωσης σε προϊόντα Adidas. Ο εκπτωτικός κωδικός προσφέρει α 15% έκπτωση σε προϊόντα Adidas από τη χειμερινή συλλογή.
 • 10% εκπτωτικός κωδικός για VIP μέλη. Τα μέλη VIP ZALANDO παίρνουν α 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα, χωρίς περιορισμό χρήσης.
 • 30% Έκπτωση Black Friday. Η ZALANDO θα προσφέρει α 30% έκπτωση σε μια επιλογή προϊόντων. Ο εκπτωτικός κωδικός για αυτήν την προσφορά θα ανακοινωθεί στον ιστότοπο ZALANDO.com.
 • Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 25% κωδικός έκπτωσης. Η ZALANDO θα προσφέρει α 25% έκπτωση σε μια επιλογή προϊόντων. Ο εκπτωτικός κωδικός για αυτήν την προσφορά θα ανακοινωθεί στον ιστότοπο ZALANDO.com.
 • 10% εκπτωτικός κωδικός κατά την αποστολή. Η ZALANDO προσφέρει α 10% έκπτωση στα μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150$. Για να επωφεληθείτε από αυτήν την έκπτωση, πρέπει να επιλέξετε τον "Τυπικό" τρόπο αποστολής στο ταμείο.
 • 20% εκπτωτικός κωδικός σε προϊόντα της εταιρείας ZALANDO.
Κωδικός κουπονιού Zalando

Ετήσιες διαφημιστικές καμπάνιες που προσφέρει η ZALANDO

Προωθητική καμπάνια ZALANDO Black Friday

Η Black Friday είναι μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες στον κόσμο και η ZALANDO δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάθε χρόνο τον Νοέμβριο το κατάστημα προσφέρει εκπτώσεις έως και 70% σε μια επιλογή προϊόντων.

ZALANDO Εκστρατεία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι άλλη μια εξαιρετική ευκαιρία για εξοικονόμηση στο ZALANDO. Κάθε χρόνο από 11-14 Φεβρουαρίου, το κατάστημα προσφέρει εκπτώσεις έως και 50% σε μια συλλογή προϊόντων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

ZALANDO Προσφορά Πρώτης Παραγγελίας

Όλοι οι νέοι πελάτες ZALANDO λαμβάνουν α 15% έκπτωση στην πρώτη τους παραγγελία. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις κατηγορίες προϊόντων και δεν έχει όριο στο πόσο μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Εκπτώσεις ZALANDO σε διάσημες μάρκες

Το ZALANDO προσφέρει τακτικά εκπτώσεις σε προϊόντα από δημοφιλείς μάρκες όπως Nike, Adidas, Puma, Hugo Boss ή Calvin Klein. Οι εκπτώσεις μπορούν να φτάσουν έως και 50% και ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

ZALANDO Εκπτώσεις σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων

Η ZALANDO προσφέρει επίσης εκπτώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων όπως υποδήματα, χειμερινά ρούχα, καλοκαιρινά ρούχα ή κοστούμια. Οι εκπτώσεις μπορεί να είναι έως και 50% εκτός λειτουργίας και ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

ZALANDO Εκπτώσεις για VIP Μέλη

Τα μέλη VIP ZALANDO επωφελούνται από α 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα, χωρίς περιορισμό χρήσης. Για να γίνετε μέλος VIP, πρέπει να κάνετε μια παραγγελία τουλάχιστον 200 USD στον ιστότοπο ZALANDO.com.

ZALANDO Εκπτώσεις για αποστολή

Η ZALANDO προσφέρει α 10% έκπτωση στην αποστολή για παραγγελίες άνω του συγκεκριμένου ποσού. Η έκπτωση ισχύει για όλους τους τρόπους παράδοσης.

Εκπτώσεις ZALANDO σε προϊόντα δικής επωνυμίας ZALANDO

Η ZALANDO προσφέρει α 20% έκπτωση σε προϊόντα της μάρκας ZALANDO όπως Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius ή Oysho. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα προϊόντα από αυτές τις μάρκες.

ZALANDO Εκπτώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, η ZALANDO προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Οι εκπτώσεις μπορούν να φτάσουν έως και 70% και ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εδώ είναι μερικά από τα προϊόντα που έχουν εκπτώσεις κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών: Γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα. Είδη υπόδησης; Αξεσουάρ; Καλλυντικά.

Προωθητική καμπάνια ZALANDO Cyber ​​Monday

Εκπτωτική εκστρατεία ZALANDO Cyber ​​Monday. Κάθε χρόνο, η ZALANDO διοργανώνει εκπτωτική εκστρατεία Cyber ​​Monday. Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας, το κατάστημα προσφέρει εκπτώσεις έως και 70% σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Για να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις της εκπτωτικής καμπάνιας ZALANDO Cyber ​​Monday, πρέπει να κάνετε μια παραγγελία στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Οι εκπτώσεις εφαρμόζονται αυτόματα όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες προσφορές και προσφορές της ZALANDO κάνοντας εγγραφή στο newsletter του καταστήματος ή ακολουθώντας το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ZALANDO Εκστρατεία Επιστροφής στο Σχολείο

Το ZALANDO Back to School είναι μια ετήσια διαφημιστική καμπάνια που τρέχει κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας, η ZALANDO προσφέρει εκπτώσεις έως και 50% σε μια μεγάλη ποικιλία παιδικών προϊόντων, από ρούχα και υποδήματα μέχρι αξεσουάρ και σχολικά είδη. Εδώ είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε με έκπτωση κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ZALANDO Back to School: Ρούχα και υποδήματα για παιδιά όλων των ηλικιών. Σχολικά είδη όπως σακίδια, στυλό, μολύβια και σημειωματάρια. Σχολικά αξεσουάρ όπως καπέλα, κασκόλ και γάντια. Παιχνίδια για παιδιά για να κάνουν το σχολείο πιο διασκεδαστικό. Κωδικός προσφοράς Zalando

Συχνές ερωτήσεις για το Zalando

Το Zalando προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 2 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για το Zalando τον Μάιο του 2024 και οι καλύτερες προσφορές κουπονιών 15% Εκπτωση.

Ποια είναι τα τελευταία κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το Zalando;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν οι ακόλουθοι Κωδικοί Έκπτωσης και Προωθητικές Προσφορές για το Zalando

Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερους από έναν εκπτωτικούς κωδικούς ZALANDO ταυτόχρονα;

Γενικά, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από έναν εκπτωτικούς κωδικούς ZALANDO ταυτόχρονα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εκπτωτικό κωδικό στην πρώτη σας παραγγελία μαζί με έναν άλλο εκπτωτικό κωδικό.

Τι συμβαίνει εάν ο εκπτωτικός κωδικός ZALANDO δεν λειτουργεί;

Εάν ο εκπτωτικός κωδικός ZALANDO δεν λειτουργεί, υπάρχουν πολλές δυνατότητες: Ο εκπτωτικός κωδικός μπορεί να έχει λήξει. Ο εκπτωτικός κωδικός ενδέχεται να μην είναι έγκυρος. Ο εκπτωτικός κωδικός μπορεί να ισχύει μόνο για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων ή επωνυμίες.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εκπτωτικούς κωδικούς ZALANDO;

Περισσότερες πληροφορίες για τους εκπτωτικούς κωδικούς ZALANDO μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ZALANDO για βοήθεια.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερους από έναν εκπτωτικούς κωδικούς ZALANDO ταυτόχρονα;

Γενικά, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από έναν εκπτωτικούς κωδικούς ZALANDO ταυτόχρονα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εκπτωτικό κωδικό στην πρώτη σας παραγγελία μαζί με έναν άλλο εκπτωτικό κωδικό.

Ποιες είναι οι καλύτερες ώρες για να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς ZALANDO;

Οι καλύτερες στιγμές για να βρείτε εκπτωτικούς κωδικούς ZALANDO είναι οι εξής: Αρχική σεζόν - Η ZALANDO συχνά προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς στην αρχή της σεζόν για να προωθήσει τις νέες της συλλογές. Κατά τη διάρκεια των διακοπών - το ZALANDO συχνά προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς κατά καιρούς.

Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό κουπονιού ZALANDO

Στο κατάστημα μόδας ZALANDO θα έχετε καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή με τη βοήθεια ενός κωδικού προσφοράς. Επιλέξτε το πιο πρόσφατο κουπόνι ZALANDO από αυτήν τη σελίδα και χρησιμοποιήστε το:

 • 1
  Προσθέστε όλα όσα θέλετε να αγοράσετε τώρα στο εικονικό καλάθι αγορών ZALANDO.
 • 2
  Κάντε κλικ στο μαύρο κουμπί GO TO BAG για να δείτε ξανά ποια προϊόντα έχετε προσθέσει και τα μεγέθη τους.
 • 3
  Στο καλάθι αγορών, κάτω από τη συνολική πληρωμή μπορείτε να δείτε το κείμενο "Προσθήκη κουπονιού (Προαιρετικό)". Κάντε κλικ σε αυτό.
 • 4
  Στο πλαίσιο που ανοίγει γράψτε το κουπόνι ZALANDO που επιλέξατε από τη σελίδα μας και κάντε κλικ στο κουμπί ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ.
 • 5
  Μόλις εμφανιστεί η έκπτωση που προσφέρει ο κωδικός προσφοράς ZALANDO, μπορείτε να κάνετε κλικ στο πορτοκαλί κουμπί GO TO CHECKOUT για να συμπληρώσετε τα στοιχεία παράδοσης, να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για Zalando

🛍️ Κατηγορία Μόδα
🔥 Συνολικές Προσφορές 2
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 2
📌 Προσφορές 0
➡️ Καλύτερο κουπόνι 15% Έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 15% Έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 19 2024 Μαΐου

Καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για Zalando

Zalando ΚΩΔ Zalando ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΛΗΓΕΙ
GIFT15 Εξτρα 15% έκπτωση με αυτόν τον κωδικό προσφοράς ZALANDO 31 Μαΐου 2024
WINTER15 10% Κωδικός προσφοράς Zalando για όλους Μαρτίου 30, 2025

Κουπόνια και Προσφορές από καταστήματα παρόμοια με το Zalando

 • 1

Κωδικός προσφοράς στο Answear.com: 13% έκπτωση

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ RZEC
 • 2

FACTCOOL.com επιπλέον 20% κωδικός προσφοράς

Ιούνιος 7, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ RA20
 • 1

Κωδικός προσφοράς στο ANTONIOLI.com: 35% έκπτωση

Ιούνιος 5, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PRVT
 • 42

Κωδικός προσφοράς στο CETTIRE.com: 10% παραγγελία έκπτωσης στην εφαρμογή

Ιούνιος 5, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ PP10
 • 2

Κωδικός κουπονιού στο ASOS.com: έξτρα 30% εκπτωτικά είδη πρώτης παραγγελίας

Ιούνιος 13, 2025 ΔΕΙΤΕ ΚΩΔ ASOS

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Τραπεζική Μεταφορά
ApplePay
Πιστωτική Κάρτα
Κάρτα δώρων
Με αντικαταβολή

Επιλογές αποστολής

Μεταφορέας
DHL / UPS
τυπική αποστολή

Επιλογές επικοινωνίας

Greater London House, Hampstead Road, Λονδίνο NW1 7FB, UK
asos
ASOS_news
ASOS
www.asos.com

ASOS Εισαγωγή

Το ASOS είναι ένα δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Το κατάστημα προσφέρει ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, προϊόντα προσωπικής περιποίησης και ομορφιάς. Η ASOS πουλά τόσο προϊόντα από γνωστές μάρκες όσο και προϊόντα δικής της επωνυμίας. Η ASOS προσφέρει μια ποικιλία από προσφορές για να βοηθήσει τους αγοραστές να εξοικονομήσουν χρήματα στις αγορές τους. Αυτές οι προσφορές μπορεί να περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε προϊόντα, δωρεάν αποστολή και άλλα προνόμια.

Πολιτική παράδοσης ASOS

Τυπική παράδοση 6.50 £ ή δωρεάν εάν ξοδέψετε πάνω από 55 £. Παράδοση την επόμενη μέρα 20.50€.

Πολιτική επιστροφών ASOS

Η ASOS έχει μια πολιτική επιστροφών 28 ημερών, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν για επιστροφή χρημάτων εντός 28 ημερών από την παραλαβή του. Για να επιστρέψετε ένα στοιχείο, πρέπει να δημιουργήσετε μια ετικέτα επιστροφής μέσω του λογαριασμού σας. ASOS. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να στείλετε το αντικείμενο πίσω στην ASOS χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής είτε να το παραδώσετε σε μια τοποθεσία της UPS. Κωδικοί προσφοράς ASOS
© 2024 oxiDeals. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.